Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Nego, na Guardianu izasla ocjena sezone od strane odabranog navijaca za svaki klub. Predstavnik Sekte™ je strogo, ali pravedno dao ocjenu 6 (a koji bi drugi broj dao? :D) kaze da je Mourinho pravi covjek za posao, ali da mu iduce sezone treba barem pet novih igraca: stoper da igra sa Baillyjem u paru, lijevi bek, 1 DLP, 1 obicni centralni vezni i 1 napadac jer 'ta ce Rashford, Rooney i Martial. :(

Ja se ne bih bunio da Martial ode kod Arsenea, "supertalentovani bivsi napadac Monaca koji je flopnuo u klubu koji je rekorder po broju domacih titula" je odlicna referenca za Arsenal. :fantom:

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nego, na Guardianu izasla ocjena sezone od strane odabranog navijaca za svaki klub. Predstavnik Sekte™ je strogo, ali pravedno dao ocjenu 6 (a koji bi drugi broj dao? :D) kaze da je Mourinho pravi covjek za posao, ali da mu iduce sezone treba barem pet novih igraca: stoper da igra sa Baillyjem u paru, lijevi bek, 1 DLP, 1 obicni centralni vezni i 1 napadac jer 'ta ce Rashford, Rooney i Martial. :(

Ja se ne bih bunio da Martial ode kod Arsenea, "supertalentovani bivsi napadac Monaca koji je flopnuo u klubu koji je rekorder po broju domacih titula" je odlicna referenca za Arsenal. :fantom:

Genije hoce levog beka??? Imamo™ ih najmanje trojicu!. Napadac mora tj centarfor, ne znam sta je tu cudno. Trebaju nam tri igraca, realno. A oslobodice se ogromni novci za plate. 

Posted (edited)

^Bjež tamo, već sam ga rezervisao za pepa.

Nije da nam je neophodan pored raše, sanea i isusa, ali bilo bi skroz zabavno poželeti mu dobrodošlicu u mančester. I gledati ga kako razbiva u svetoplavom, dok sekta objektivno analizira kako žoze radi odličan posao ali grizmana jebe ta glava i mora neko skuplji da se dovede pod hitno. :fantom:

Edited by Ruxin
Posted

Genije hoce levog beka??? Imamo™ ih najmanje trojicu!. Napadac mora tj centarfor, ne znam sta je tu cudno. Trebaju nam tri igraca, realno. A oslobodice se ogromni novci za plate.

Aha. Kaze da je Shaw bio flop sezone.

Imate™ dva repstativna™ golmana od kojih je jedan najbolji na svijetu, Baillyja, Jonesa, Smallinga, Rojoa i Blinda kojima je CB ili prirodna pozicija ili second best, desno Darmian i Valencia + Tuanzebe + Fosu-Mensah, lijevo Shaw i neki od dvojca Blind-Rojo + priuceni Young, u sredini terena je isto tako guzva (Fellaini, Pogba, Carrick koji je valjda dobio novi ugovor na stol, Herrera, Mata + uvijek moze uskociti Blind), ali hajde da tu uzmemo da bas fali neki igrac (Matic bi bio prejebeno pojacanje za svakog, a Verratti bi bio savrsen za svaki tim na svijetu osim Reala kojem ne treba), a ru su i Mkh, Rashford, Martial, Ibra, Rooney, Lingard za napadacke pozicije. Ako je Ibra definitivno out, treba spic. Ovaj lik kaze da ce Griezmann vjerovatno na krilo ako dodje tako da ni od njega nekog hajra.

Ovo je nabrajano iz glave, ne da mi se sad ganjati spisak igraca na Bakmazu™.

Posted

Pa Shaw i jeste flop sezone ako ti je mozak strogo naštelovan na Specijalne frekvencije, nema drugog objašnjenja.

Sturridge na svom oproštaju vezuje drugi start zaredom :Hail: Sad kad se povampiri Downing i namesti tri gola glavom nezaustavljivom Rudiju...

Posted

Genije hoce levog beka??? Imamo™ ih najmanje trojicu!

i know that feeling

nego, skoroo pa prva postava u poslednjem kolu protiv sunderlanda. <_<

trebao je bar batsa da pusti da igra

Posted

Sunderland gazi šampiona

Posted

Kakva lepotica od dresa ????.

Posted

Gol Chelskija kao da je Sanderlend imao 3 igraca manje. Kao igrac vise u vaterpolu :D

Posted

Ako Liverpul danas zabrlja, ne samo što neće ući u kvalifikacije za Ligu Šampiona, nego će i nama (ako osvojimo LE) napraviti problem jer ćemo završiti u trećoj grupi.

Posted

Ako Liverpul danas zabrlja, ne samo što neće ući u kvalifikacije za Ligu Šampiona, nego će i nama (ako osvojimo LE) napraviti problem jer ćemo završiti u trećoj grupi.

Ako zabrljamo danas, to je samo zbog toga da vas ovako zajebemo ^_^

Posted

Kako ono bi 80 godina bez prekida imamo™ bar jednog HG igraca u postavi :fantom:

Posted

ovaj costa kao da namerno ne zeli dati gol

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...