J.R. Cash Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Ko god da je, dobro radi posao za sad. Samo da ne stave Viškovića u drugom. Viskovic ulazi u 60. minutu. A Plavsic je odlican. Posebno mi se dopalo kad je rekao da je Vajnaldum bio fantastican prosle sezone. Link to comment
Jeremija Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 ludak Ima on svojih momenata da bljesne, ali najveći mu je problem sa konzistentnošću. Ni on ni Giroud nisu pravo rešenje na duge staze, ako Wenger hoće ozbiljno sa se bori za titulu, a ne za Top 4. Link to comment
Weenie Pooh Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Ljliljana petom asistira do Elnenija na petercu. Poezija. Link to comment
Jeremija Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Viskovic ulazi u 60. minutu. A Plavsic je odlican. Posebno mi se dopalo kad je rekao da je Vajnaldum bio fantastican prosle sezone. Dobro, niko nije savršen. Link to comment
Jeremija Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 (edited) Kakva golčina Kutinja. Edited August 14, 2016 by Jeremija Link to comment
MancMellow Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Well, bar mi je u timu u fantaziju :D Link to comment
Ivo Petović Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Koliko je patetično luzerski tim ovaj Arsenal to je neverovatno. Uvek pronalaze novi, neobični način da izgube. Jebeni dan mrmota. 1-3 na kraju. Link to comment
Weenie Pooh Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Čupa nas Kuki nezasluženo, sramota je kako su kukavički odigrali celo poluvreme. Razvaliće ih ako to isto budu radili još 45 minuta. Mora da uđe ili Can ili Grujić, ili da se Wijnaldum dozove pameti (Lallana znam da ne može). Moreno je budala i penal im je suludo poklonio, ali nije kriv za primljen gol. Krenuo je u kontru i nije mogao da očekuje da će Lallana da je proda u prve dve sekunde. Link to comment
Kanzas siti zez Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Ok, mislim da je jasno da bi cak i Wenger sada shvatio da mora dovede nekog umesto Morena. Spanska prevara od igraca... Coutinho ni iz cega postigao golcinu Link to comment
porucnik vasic Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Čupa nas Kuki nezasluženo, sramota je kako su kukavički odigrali celo poluvreme. Razvaliće ih ako to isto budu radili još 45 minuta. Mora da uđe ili Can ili Grujić, ili da se Wijnaldum dozove pameti (Lallana znam da ne može). Moreno je budala i penal im je suludo poklonio, ali nije kriv za primljen gol. Krenuo je u kontru i nije mogao da očekuje da će Lallana da je proda u prve dve sekunde. Крив је бре, био је на пола терена. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
Jeremija Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 2-1, Lalana. Neverovatno je kakvi su Arsenalovi igrači luzeri. Link to comment
MancMellow Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Svaka čast, ovo je bilo odlično Link to comment
Jeremija Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 AU, počeo rastur Arsenala ranije nego uobičajeno. Link to comment
Recommended Posts