Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Ko god da je, dobro radi posao za sad. Samo da ne stave Viškovića u drugom. :isuse:

Viskovic ulazi u 60. minutu. A Plavsic je odlican. Posebno mi se dopalo kad je rekao da je Vajnaldum bio fantastican prosle sezone.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

ludak

Ima on svojih momenata da bljesne, ali najveći mu je problem sa konzistentnošću. Ni on ni Giroud nisu pravo rešenje na duge staze, ako Wenger hoće ozbiljno sa se bori za titulu, a ne za Top 4.

Viskovic ulazi u 60. minutu. A Plavsic je odlican. Posebno mi se dopalo kad je rekao da je Vajnaldum bio fantastican prosle sezone.

Dobro, niko nije savršen.  :fantom:

Koliko je patetično luzerski tim ovaj Arsenal to je neverovatno. Uvek pronalaze novi, neobični način da izgube. Jebeni dan mrmota. 1-3 na kraju.

Čupa nas™ Kuki nezasluženo, sramota je kako su kukavički odigrali celo poluvreme. Razvaliće ih ako to isto budu radili još 45 minuta. Mora da uđe ili Can ili Grujić, ili da se Wijnaldum dozove pameti (Lallana znam da ne može).

Moreno je budala i penal im je suludo poklonio, ali nije kriv za primljen gol. Krenuo je u kontru i nije mogao da očekuje da će Lallana da je proda u prve dve sekunde. 

Ok, mislim da je jasno da bi cak i Wenger sada shvatio da mora dovede nekog umesto Morena. Spanska prevara od igraca...

Coutinho ni iz cega postigao golcinu

Čupa nas™ Kuki nezasluženo, sramota je kako su kukavički odigrali celo poluvreme. Razvaliće ih ako to isto budu radili još 45 minuta. Mora da uđe ili Can ili Grujić, ili da se Wijnaldum dozove pameti (Lallana znam da ne može).

Moreno je budala i penal im je suludo poklonio, ali nije kriv za primljen gol. Krenuo je u kontru i nije mogao da očekuje da će Lallana da je proda u prve dve sekunde.

Крив је бре, био је на пола терена.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...