Mil@n Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Јеси ми спремио литар неке добре мученице? [emoji6] Sent from my iPhone using Tapatalk Nisam, ali ću rado, samo mi u pp dobavi info omiljenog otrova i kada si u Bgu ili okolini :)
ArleKino Posted May 19, 2017 Author Posted May 19, 2017 Izgleda da je Usmanov ponudio 1.3 milijarde dolara Kroenkeu za njegov dio u Arsenalu. Očekuje se Wengerova ponuda od 1.3 milijarde plus jedan dolar.
MancMellow Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Big Sam https://www.youtube.com/watch?v=UpkC6NSnm00
Giggsy Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 100%. Naravno da ne treba dati, kakva se poruka šalje ako ti neko stalno čerupa najbolje igrače koje sam ne želiš da prodaš. Drugorazredni klub. Gledao sam malo Selta-Real i ono je jezivo kako ih je Real sa lakoćom dobio dok smo se mi porađali da ih jedva prođemo. Što je i normalno jer kad porediš poziciju po poziciju jedino gde smo mi bolji je golman. Sve ostalo smo jednu do dve klase lošiji. I imamo "najskupljeg" koji može da postane svetska klasa ali ne mora. Samo ne znam kako da postane ako su mu saigrači drugorazredni. To što smo sada najbogatiji će se lako promeniti ako u PL i CL ne budemo konkurentni za najviši plasman. Sponzori ti čas posla srežu ugovore, a dobijaš i manje od tv prava itd. I onda krene spirala nadole. DDG je jedan od retkih koji nije kupljen kao svetska zvezda nego kao potencijal. Pa je kod nas dorađen. I sad kada si od 10 kupovina ubo jednu koja je dostigla svetsku klasu da ga prodaš? No pasaran. Ili da se pomirimo da smo drugorazredni klub i igramo "lepo za oko". Za to nam Murinjo sigurno nije potreban. Ja sam igrom slucaja gledao celu tekmu u drustvu i isto pomislio. Taj DDG je bio novi Taibi za mnoge kada je dosao, a u medjuvremenu je pokazao zasto je doveden. Mi smo pre deset godina igrali tri finala CL u cetiri sezone i bili klasa za Real kao sto sada oni klasa za nas. Koliko pre pet sezona igrali smo barabar dvomec sa njima. Sad pokusavamo da se vratimo na taj kolosek i ajde da im prodamo De Heu. Jednostavno ne dati. Niti smo im filijala, niti nam treba novac. Naprotiv, rasipamo ga kako stignemo
Mil@n Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 (edited) niti nam treba novac. Glejzeri dont like this. Edited May 20, 2017 by Mil@n
čekmeže Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Finansijski smo najjači klub, a ova razlika će u budućnosti samo da raste: Igrački smo osrednji, ali to nije ništa što par prelaznih rokova ne može da promeni, nešto slično onome što je Real uradio izmedju 2009 i 2011. Problem je u tome što je ovo tabela koju 1 Glejzer gleda, a da ga pitaš koji je MU na pravoj tabeli, on to ne bi znao. I svako ima svog Glejzera.
Luther Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 (edited) Problem je u tome što je ovo tabela koju 1 Glejzer gleda, a da ga pitaš koji je MU na pravoj tabeli, on to ne bi znao. I svako ima svog Glejzera. Problem za Glejzera će nastati što će United ako se ne bude penjao na "pravoj" tabeli padati na ovoj koju gleda. Ali nije da u proteklih nekoliko godina (osim one prve post SAF godine koja je bila jeziva) nije uloženo dosta u igrače samo su te kupovine bile uglavnom promašaji ili polovične. A nije se ni iz vlastite škole ništa ispilelo. Zašto je to tako je pitanje za upravu. Edited May 20, 2017 by Luther
Weenie Pooh Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Ali nije da u proteklih nekoliko godina nije uloženo dosta u igrače samo su te kupovine bile uglavnom promašaji ili polovične. A nije se ni iz vlastite škole ništa ispilelo. Dve tvrdnje opovrgnute jednim gifom. Vidi kako se ispileo i iz škole i iz kupovine!
Luther Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Dve tvrdnje opovrgnute jednim gifom. Vidi kako se ispileo i iz škole i iz kupovine! Pa i nije opovrglo, još uvek je to polovično ako gledaš v/m
John Coltrane Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Dve tvrdnje opovrgnute jednim gifom. Vidi kako se ispileo i iz škole i iz kupovine! Jel moguce da ti u ovome ne vidis novac koji zgrcemo ?
levi Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Ja sam igrom slucaja gledao celu tekmu u drustvu i isto pomislio. Taj DDG je bio novi Taibi za mnoge kada je dosao, a u medjuvremenu je pokazao zasto je doveden. Mi smo pre deset godina igrali tri finala CL u cetiri sezone i bili klasa za Real kao sto sada oni klasa za nas. Koliko pre pet sezona igrali smo barabar dvomec sa njima. Sad pokusavamo da se vratimo na taj kolosek i ajde da im prodamo De Heu. Jednostavno ne dati. Niti smo im filijala, niti nam treba novac. Naprotiv, rasipamo ga kako stignemo I vratiće se na kolosek sa nezadovoljnim golmanom? Veliičina se vidi po tome da li igrači žele da odu u veći klub. Ako De Gea hoće da ode u Real, mogu samo da stave kitu na panj
Meazza Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 (edited) I vratiće se na kolosek sa nezadovoljnim golmanom? Veliičina se vidi po tome da li igrači žele da odu u veći klub ostanu u klubu. Ako De Gea hoće da ode u Real, mogu samo da stave kitu na panj +1 Tek onda bi veliki igraci izbegavali da dolaze kod vas. Edited May 20, 2017 by IndridCold
copkillah Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 (edited) To je ključno, šta je De Hei u glavi, mada verujem da želi veći izazov* *zli jezici Ruxin bi rekao da ne postoji veći izazov nego da se ovakav MU, sa Murinjom, bori za titulu u PL Edited May 20, 2017 by copkillah
Meazza Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Pa valjda treba prvo da osvoji nesto da bi hteo "veci izazov".
copkillah Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Pa ima jednu PL, FA Kup i Liga Kup, a možda i Ligu Evrope sa MU
Recommended Posts