Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Naravno da je do tebe

Nisam nigde rekao da je samo Čelsi sumnjiv, ali ovo je tema o Premijer ligi ako si slučajno propustio da primetiš i ja pričam o premijerligaškom klubu

Ali hajde malo i da analiziramo sve te sumnjive™ transfere.

cc705f0be56a42a1a7820a3b264a4447.png

Ovo je spisak 25 najvećih transfera u kineskoj ligi. Za koje od navedenih transfera bi rekao da su možda malo prenapumpani? Prvo mi to odredi, pa da nastavimo dalje da diskutujemo. 

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a odakle ti to da bi oscar otisao za 25-30 miliona?

ko te to slagao da cujem

Posted

Ovo je spisak 25 najvećih transfera u kineskoj ligi. Za koje od navedenih transfera bi rekao da su možda malo prenapumpani? Prvo mi to odredi, pa da nastavimo dalje da diskutujemo. 

ne može čovek od ovoga da se odbrani, šta god ja napisao, uvek će postojati sumnja, jedino da neko sutra stvarno dokaže da su krivi

Posted

a odakle ti to da bi oscar otisao za 25-30 miliona?

ko te to slagao da cujem

Pa nemam pojma, čini mi se da vredi u najboljem slučaju 35 miliona evra, a i to mi je nategnuto. I nemoj samo ono 'igrač vredi koliko je plaćen' molim te, jer znaš da to nije isitna. Eto, ne znam, ti mi reci, šta je njegova realna tržišna vrednost?

ne može čovek od ovoga da se odbrani, šta god ja napisao, uvek će postojati sumnja, jedino da neko sutra stvarno dokaže da su krivi

Pa ja sam upravo to rekao, da mi je sumnjivo, pogotovo što su u četiri najveća transfera (računajući predstojeći transfer Dijega Koste), umešana tri međusobno bliska oligarha. Naravno da ne tvrdim da je tako, ali brate ne možeš da kažeš da ti visina transfera nije sumnjiva, jer se ipak ne radi o igraču svetske klase (Oskar). 

Posted

Hahaha Liverpool. Mali je pametan, nece sa konja na magarca. On ce u Real, it is real

Ти Херцеговац ниси. Босанчерос можда. 

to vam tako ne treba, samo čist keš!

aj sad da se ne lažemo, uz dužno poštovanje prema MU, ipak niste ista liga sa Realom

:lolol:

Posted

Na stranu ko je koja liga, tas na vagi može biti to što Španac želi da igra u Španiji. Isto važi za sve Južnoamerikance.

Što se tiče Liverpoola i Sona, tj Totenhema, odmah se setim Dele jebenog Alija kome je idol bio Džerard. Da li je moguće da u tom klubu niko nije imao 2 grama mozga da mu pošalje na gajbu idola sa postera ovaj put od krvi i mesa i da ga ovaj pita Hej, hoćeš li da igraš sa mnom :naughty: ?

Posted

Tu su pare bile problem, jbna 2 miliona. Njega je trener doveo u Liverpool, smestio u hotel ... imam igraca za vas, jako talentovan, pregovori i nista na kraju. Njegov klub trazio 5m, ovi nudili 3. Tott. se "isprsio" i to je to.

Posted

Ako Oscar vrijedi 60 miliona funti, Alexis vrijedi 150. Pa Chelsea je De Bruynea koji je svemirski brod za Oscara prodao za 18 miliona funti.

Ali eto, nije cudno da se ime legende West Hama Kije Joorabchiana nalazi u tim dealovima koje Chelsea ima sa Kinezima, nije cudno da za Kinu robu iz Engleske izvozi samo Chelsea.

Posted (edited)

edit: @radnik

Mislim da su vlasnici sada shvatili da od moneyballinga i štekanja nema vajde.

Edited by copkillah
Posted

ajmo još o teoriji zavere, za 30 godina Tom Kruz razbija Romanovu imperiju 

Posted

Tu su pare bile problem, jbna 2 miliona. Njega je trener doveo u Liverpool, smestio u hotel ... imam igraca za vas, jako talentovan, pregovori i nista na kraju. Njegov klub trazio 5m, ovi nudili 3. Tott. se "isprsio" i to je to.

Ne baš - Eyre je nedavno pričao (bez blama) da problem sa Dele Alijem nije bio u transfer fee, to su dogovorili. Problem je bio u plati igrača, smatrali su da mali previše traži jer još ništa nije napravio u karijeri :isuse: Kupuješ dete od 18 godina, a očekuješ da je nešto osvojio da bi mu dao pare koje plaćaš 1 Džordanu Ajbu.

Posted

Pa nemam pojma, čini mi se da vredi u najboljem slučaju 35 miliona evra, a i to mi je nategnuto. I nemoj samo ono 'igrač vredi koliko je plaćen' molim te, jer znaš da to nije isitna. Eto, ne znam, ti mi reci, šta je njegova realna tržišna vrednost?

pa sigurno ne bi otisao ispod 40 miliona. on je ipak tek imao 25 godina kada je odlazio.

a kada vidim ovu listu mnogo su mi sumnjiviji transferi teixeire ili ighaloa.

a sto se tice koliko je sumnjivo, videcemo za mozda sest meseci kada bude jos transfera u kinu.

Posted (edited)

Ne treba dati De Heu nikako. Serem se u Real, a i u nas klub, ako dozvolimo da nam drugi put u deset godina najbolji igrac predje tamo

100%. Naravno da ne treba dati, kakva se poruka šalje ako ti neko stalno čerupa najbolje igrače koje sam ne želiš da prodaš. Drugorazredni klub.

Gledao sam malo Selta-Real i ono je jezivo kako ih je Real sa lakoćom dobio dok smo se mi porađali da ih jedva prođemo. Što je i normalno jer kad porediš poziciju po poziciju jedino gde smo mi bolji je golman. Sve ostalo smo jednu do dve klase lošiji. I imamo "najskupljeg" koji može da postane svetska klasa ali ne mora. Samo ne znam kako da postane ako su mu saigrači drugorazredni.

To što smo sada najbogatiji će se lako promeniti ako u PL i CL ne budemo konkurentni za najviši plasman. Sponzori ti čas posla srežu ugovore, a dobijaš i manje od tv prava itd. I onda krene spirala nadole. DDG je jedan od retkih koji nije kupljen kao svetska zvezda nego kao potencijal. Pa je kod nas dorađen. I sad kada si od 10 kupovina ubo jednu koja je dostigla svetsku klasu da ga prodaš? No pasaran.

Ili da se pomirimo da smo drugorazredni klub i igramo "lepo za oko". Za to nam Murinjo sigurno nije potreban. 

Edited by Luther
Posted

Ili da se pomirimo da smo drugorazredni klub i igramo "lepo za oko". Za to nam Murinjo sigurno nije potreban. 

Niti je sposoban to da vam obezbedi :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...