Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

to vam tako ne treba, samo čist keš!

aj sad da se ne lažemo, uz dužno poštovanje prema MU, ipak niste ista liga sa Realom

Finansijski jesmo. Ali, ok, razumeo bih da hoce da ide, posebno ako ne udjemo u CL

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

to vam tako ne treba, samo čist keš!

aj sad da se ne lažemo, uz dužno poštovanje prema MU, ipak niste ista liga sa Realom

Finansijski smo najjači klub, a ova razlika će u budućnosti samo da raste:

deloittef9ybk.png

Igrački smo osrednji, ali to nije ništa što par prelaznih rokova ne može da promeni, nešto slično onome što je Real uradio izmedju 2009 i 2011.

Edited by Jeremija
Posted

Nista sto Brexit ne moze da promeni. :)

Posted

Nista sto Brexit ne moze da promeni. :)

Pa to možda, al onda će sjebati sve u Engleskoj. Ako to hoće - bujrum.

Posted

lol, SIti i PSG , na koju foru hahahaha

ajde, čitao sam skoro da su ponovo bili pod nekom istragom ali majko šta ti ljudi rade 

Posted

ajde, čitao sam skoro da su ponovo bili pod nekom istragom ali majko šta ti ljudi rade 

da ali zato je Čelsi koji proda Oskara u Kinu za 60 miliona (iako bi ga prodali i da su ovi ponudili 25-30) čist :lol:

Posted

O tome može naučna studija da se napiše. Mene jednom nije mrzelo da kopam po njihovim sponzorima. Teško je naći bitnijeg sponzora koji ovako ili onako nije vezan za the porodicu, ali ne izgleda na prvi pogled. Državna posla. 

Posted (edited)

da ali zato je Čelsi koji proda Oskara u Kinu za 60 miliona (iako bi ga prodali i da su ovi ponudili 25-30) čist :lol:

je, ne može to da se uporedi, Čelzi posle Junajteda ima najjače sponzore na ostrvu, što je maltene opšte poznato

a neke ugovore imaju čak i u rangu Junajteda 

Siti na drugu stranu sve ali sve ugovore ima ubedljivo slabije, to čak nije slabije ni za 5-10 miliona, neki su i 2 do 3x slabiji od Junajtedovih ili Čelzijevih, da ne pričamo o tome da imaju manje prihode od stadiona, plus kolko Čelzi ima veću bazu navijača i po prodaji dresova su isto u vrhu

evo sad su i sa Najkom potpisali novi ugovor, ti kod Čelzija ipak možeš nešto da napipaš, vidiš a Sitija nema nigde na mapi i onda odjednom kad se svode računi oni su u vrhu 

Edited by jiraiya
Posted

Kontam da je to rešena stvar, ako se sećaš početka sezone, jedva je ostao, mislio sam da ide 100%.

Јеси ми спремио литар неке добре мученице? [emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

je, ne može to da se uporedi, Čelzi posle Junajteda ima najjače sponzore na ostrvu, što je maltene opšte poznato

a neke ugovore imaju čak i u rangu Junajteda 

Siti na drugu stranu sve ali sve ugovore ima ubedljivo slabije, to čak nije slabije ni za 5-10 miliona, neki su i 2 do 3x slabiji od Junajtedovih ili Čelzijevih, da ne pričamo o tome da imaju manje prihode od stadiona, plus kolko Čelzi ima veću bazu navijača i po prodaji dresova su isto u vrhu

evo sad su i sa Najkom potpisali novi ugovor, ti kod Čelzija ipak možeš nešto da napipaš, vidiš a Sitija nema nigde na mapi i onda odjednom kad se svode računi oni su u vrhu 

Ja ne govorim o njihovim sponzorima već o činjenici da im neko plati 60 miliona za igrača koji bi otišao i za upola manje para. Čak je i 90 miliona za Dijega Kostu upitno, za nijansu manje nego 60 za Oskara, ali i dalje je malo precenjeno, jelte.

Prosto, liči mi na dogovoreno peglanje FFP.

Posted (edited)

kao da je Čelzi jedini klub koji je prodao tamo igrača, naravno da nije, da li je onda i Šahtjor to napravio, Viljareal, ko onda tek ima koristi od toga da plati tolke novce Tevezu, Laveciju ??

gde su tu onda Hulk i ostala bagra, Drogba, Anelka, Mikel koji su besplatno odlazili, pre dve godine Ramireš itd

i da, Čelzi baš ima koristi od toga da sam sebi puca u noge sa Kostom, još je Telegraf pisao i ostali insajderi da su prsli iz kluba zato što je Kosta totalno iskulirao klub posle toga

primera ima ne desitne, nego stotine, još sam KInez kaže otvoreno da nikad igrač(Oskar) ne bi prešo da nisu ponudili tolke pare

da se razumemo, sumnja postoji ali koliko je opravdana ?? 

Edited by jiraiya
Posted

primera ima ne desitne, nego stotine, još sam KInez kaže otvoreno da nikad igrač(Oskar) ne bi prešo da nisu ponudili tolke pare

Ummm, a da ipak nije tu presudna visina plate koja mu je ponuđena, a ne visina transfera?

On sada tamo prima više nego ČETIRI puta više u Čelsiju, misliš da bi odbio toliku platu da je Šangaj ponudio recimo 30 miliona evra a ne 60?

Posted

hahaha znači sad nije samo što Čelzi upumpava novac preko transfer fee nego da bi to uradio, on preko Kineza plaća Oskaru platu

predajem se  :lolol:

Posted

ti, dečko, apsolutno ništa nisi razumeo

Posted

znači sad sam ja kriv  :lolol:

a šta onda reći za tvoje vidjenje slučaja gde je samo Čelzi sumnjiv pored stotine igrača koij prelaze i koji će tek preći u Kinu  :lolol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...