Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

:D

Samo da ostavim ovo ovde:

Камо среће да је истина.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Verovatno jeste istina, problem je što Monako traži neke sulude pare za njega, tipa 120 miliona funti...

Posted

Verovatno jeste istina, problem je što Monako traži neke sulude pare za njega, tipa 120 miliona funti...

Ма то није битно, битно је да ће да буде пара на лето. :0.6:

Posted

:lolol:

Jedno je imati para, a drugo pametno ih iskoristiti, mi smo pravi primer kako ne treba raditi.

Posted

Hahaha Liverpool. Mali je pametan, nece sa konja na magarca. On ce u Real, it is real

Posted

Мени је Ајакс трећи омиљени клуб, и импресивно је шта су постигли враћајући се својим коренима. Имају опасне клинце, више историје од вас са много мање новца, и показују да не мораш да платиш по четврт милијарде фуната да би уз срећу у ждребету стигнеш у финале ЛЕ.

0,158 milijardi  :fantom:

Ali da, dobri su, morace Mourinho da to izvuce na iskustvo™

Posted

Mislim poredim ga sa Kristijanom Ronaldom, on je isto toliko bio u klubu, a sumnjam da bi ovaj put odoleo Realu. Nije tu ni toliko do novca, mada Glejzeri su to, nisu imuni na zaradu, štaviše. A ako bi Real imao priliku da dovede najboljeg golmana na svetu, nezavisno od ishoda finala LŠ, tu priliku svakako ovaj put ne bi propustili. 

Jos ako se u deal ukljuci J.Rodrigez to bi bilo to.

Posted

Ne treba dati De Heu nikako. Serem se u Real, a i u nas klub, ako dozvolimo da nam drugi put u deset godina najbolji igrac predje tamo

Posted

Ja bih voleo Son da dodje u Liverpool. Secam se uoci samog pocetka prvenstva da je Ruxin pisao da Tott. nece Sona. Da nam drzi levu stranu, super bi bio. Sad nema sanse sa ga prodaju. Sta im je sa Lamelom? Kad se vraca?

Posted

Lamela operisao kuk. Vraća se za početak sledeće sezone.

Posted

Fino veče u Lesteru

Lester se obezbedio da ne igra Evropu sledeće godine, ni slučajno :lolol:

Saoutahmpton ili WBA ostaju da se bore da navukz Bouremouth da bude 8... :)

Posted

Ne treba dati De Heu nikako. Serem se u Real, a i u nas klub, ako dozvolimo da nam drugi put u deset godina najbolji igrac predje tamo

Kontam da je to rešena stvar, ako se sećaš početka sezone, jedva je ostao, mislio sam da ide 100%.

Posted

Ako ne pobedimo u sredu, ide 100%. Ako pobedimo, onda 80% :D 

Posted

Jos ako se u deal ukljuci J.Rodrigez to bi bilo to.

to vam tako ne treba, samo čist keš!

aj sad da se ne lažemo, uz dužno poštovanje prema MU, ipak niste ista liga sa Realom

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...