Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Sta im to radi Murinjo na treningu?

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Obzirom da je S.Romero branio bez greske svaki minut to nam™ je i najmanja briga. Najavljuju Pereiru u startnoj protiv CP.

Mene vise brine ovo govorkanje oko odlaska u Real.

Posted

Obzirom da je S.Romero branio bez greske svaki minut to nam™ je i najmanja briga. Najavljuju Pereiru u startnoj protiv CP.

Mene vise brine ovo govorkanje oko odlaska u Real.

predugo je tu

Posted

valjda ce ovoga puta fax masina biti ispravna

Posted

Kul, ako izume vremensku mašinu taman može do četvrtog mesta :fantom:

:D

That being said, Liverpool ce pobjedom protiv Negreda i Chambersa zavrsiti cetvrti sa 76 bodova, 1 vise od prvaka Manchester Uniteda iz 1996-97. Mislim da je samo Arsenal 2013-14. (79) imao vise kao cetvrtoplasirani.

Neko spomenu Pogbu... Pogba je najbolji ocijenjeni igrac Uniteda, Firmino Liverpoola, Hazard Chelsea i lige, Alexis Arsenala i drugi u ligi, Kane Tottenhama.

Posted

predugo je tu

valjda ce ovoga puta fax masina biti ispravna

Da li mi se to čini, ili strah (od Mančeser Junajteda) provejava iz ovih postova?  Ako...

Odlična vest, još samo da se uvede tehnologija kad su u pitanju ofsajdi i slične stvari, i biće super. Prečesto je premala razlika da bi utakmice odlučivao ljudski faktor.

Posted

biće valjda od sledeće sezone u nekom od kupova, mrzi me sad da guglam

čini mi se da su malo odužili sa tim, gledao sam neku emisiju gde su predstavili kakav video centar u Londonu koji obradjuje sve podatke, cele ove sezone taj centar je radio

ispada da se cele dve godine pripremaju za to

Posted

Da li mi se to čini, ili strah (od Mančeser Junajteda) provejava iz ovih postova?  Ako...

ne znam za copkillaha ali ja nocima ne spavam zbog pomisli na united i njihovu sledecu sezonu

Posted

predugo je tu

Jeste, a i mogu se uzeti ozbiljni novci.

Posted

That being said, Liverpool ce pobjedom protiv Negreda i Chambersa zavrsiti cetvrti sa 76 bodova, 1 vise od prvaka Manchester Uniteda iz 1996-97. Mislim da je samo Arsenal 2013-14. (79) imao vise kao cetvrtoplasirani.

Neko spomenu Pogbu... Pogba je najbolji ocijenjeni igrac Uniteda, Firmino Liverpoola, Hazard Chelsea i lige, Alexis Arsenala i drugi u ligi, Kane Tottenhama.

Ја не знам на мене је Санчез оставио утисак најдоминантнијег играча Лиге. Вуче вас као нас™ Суки ономад. Да га је неким лудим случајом Роџерсара преотео Венгеру, Клопара би већ у првој пуној сезони био шампињон и имао још једно три трофеја. 

Posted

Evo, ja se bum usral. Samo sam realan.

Jeste, a i mogu se uzeti ozbiljni novci.

Mislim poredim ga sa Kristijanom Ronaldom, on je isto toliko bio u klubu, a sumnjam da bi ovaj put odoleo Realu. Nije tu ni toliko do novca, mada Glejzeri su to, nisu imuni na zaradu, štaviše. A ako bi Real imao priliku da dovede najboljeg golmana na svetu, nezavisno od ishoda finala LŠ, tu priliku svakako ovaj put ne bi propustili. 

Posted (edited)

Nisam optimista ako te to veseli. Ajax ima onu kombinaciju koja nam bas ne lezi - naime, trce i igraju fudbal. Ali jedna utakmica, svasta je moguce, mozda cak i Pogba da gol...

Мени је Ајакс трећи омиљени клуб, и импресивно је шта су постигли враћајући се својим коренима. Имају опасне клинце, више историје од вас са много мање новца, и показују да не мораш да платиш по четврт милијарде фуната да би уз срећу у ждребету стигнеш у финале ЛЕ.

Edited by porucnik vasic
Posted

Samo da ostavim ovo ovde:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...