Pokojni Ruxin Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 (edited) Значи, покуписте шесто место са улагањима од 200 милиона фуаната? :ziga: Deluje kao sasvim dobra prilika da podsetim forum još jednom kako pade lujara: 1) nije rasipao pare planski, jer je hteo da pruži priliku klincima (16 debitovalo prošle godine ako se ne varam) 2) imao najnesrećniju sezonu ikad glede povreda 3) radio cele sezone pod neviđenim pritiskom jer su ga razmaženi sektaški+mediji smenjivali uveliko već tokom prve godine na klupi (u kojoj je rutinski izborio lš) 4) osvojio jedini bitan kup 5) završio sezonu sa isto bodova kao i četvrti, ali izduvao za lš na gol razliku Godinu dana, 200 miliona, uništena prva zvezda tima kasnije - za šesto mesto vele progres! Edited May 17, 2017 by Ruxin
189- Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Deluje kao sasvim dobra prilika da podsetim forum još jednom kako pade lujara: 1) nije rasipao pare planski, jer je hteo da pruži priliku klincima (16 debitovalo prošle godine ako se ne varam) 2) imao najnesrećniju sezonu ikad glede povreda 3) radio cele sezone pod neviđenim pritiskom jer su ga razmaženi sektaški+mediji smenjivali uveliko već tokom prve godine na klupi (u kojoj je rutinski izborio lš) 4) osvojio jedini bitan kup 5) završio sezonu sa isto bodova kao i četvrti, ali izduvao za lš na gol razliku Godinu dana, 200 miliona, uništena prva zvezda tima kasnije - za šesto mesto vele progres! mourinho ako ne izgubi u sledecem kolu ce imati vise bodova nego lvg prosle.
Pokojni Ruxin Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Kul, ako izume vremensku mašinu taman može do četvrtog mesta
MancMellow Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Значи, покуписте шесто место са улагањима од 200 милиона фуаната? :ziga: 158 <_< Kockamo se, jebiga. Od jedne utakmice sada zavisi da li ce sezona biti solidan fail ili vise nego pristojna. Lepota poroka.
Jeremija Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 (edited) PT, ako me stalkuješ, pa čitaš ovaj topik, a pošto si na ubrzanom kursu engleskog, Ruxin ti je prava definicija onog "worms coming out of the woodwork". Edited May 17, 2017 by Jeremija
porucnik vasic Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 158 <_< Kockamo se, jebiga. Od jedne utakmice sada zavisi da li ce sezona biti solidan fail ili vise nego pristojna. Lepota poroka. Ред би био да пукнете. Уместо да радите као Ајакс бахатите се као пијани руски олигарси.
copkillah Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 PT, ako me stalkuješ, pa čitaš ovaj topik, a pošto si na ubrzanom kursu engleskog, Ruxin ti je prava definicija onog "worms coming out of the woodwork". jab reko da ti ne razumeš Raksina
porucnik vasic Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 jab reko da ti ne razumeš Raksina А и фудбал се разуме колико Муслин.
MancMellow Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Ред би био да пукнете. Уместо да радите као Ајакс бахатите се као пијани руски олигарси. Nisam optimista ako te to veseli. Ajax ima onu kombinaciju koja nam bas ne lezi - naime, trce i igraju fudbal. Ali jedna utakmica, svasta je moguce, mozda cak i Pogba da gol...
MancMellow Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 jab reko da ti ne razumeš Raksina Upravo. Raća je flejmer koga generalno treba ignorisati, ali nije baš uvek moguće. Otprilike kao City.
copkillah Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Upravo. Raća je flejmer koga generalno treba ignorisati, ali nije baš uvek moguće. Otprilike kao City. ... mislim da te maalčice nervira jer je često u pravu u tom svom flejmu :D
MancMellow Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 ... mislim da te maalčice nervira jer je često u pravu u tom svom flejmu :D Užasno bi me nervirao kad bi zaista bio navijač Cityija, ovako više-manje svodi na onu od Kantone o galebovima.
Recommended Posts