Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

u zadnje dve tekme su ga prolazili kako su hteli po toj strani, prespor je on za ovu formaciju.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

u zadnje dve tekme su ga prolazili kako su hteli po toj strani, prespor je on za ovu formaciju.

Mene je kupio krljanjem onog poor man's Zlatana. :D

Elem, Liverpool ima 70 bodova (71:42), Arsenal 69 (72:43). Ako nekim cudom timovi zavrse sa istim brojem bodova i identicnom gol-razlikom, igra se play-off za Ligu prvaka jer se H2H ne jebe ni 2 posto sto mi nije pravedno.

Posted

Liverpul bez Firmina danas, povređen. Junajted bez Pogbe, smrtni slučaj.

Posted

Ne verujem da bi Pogba svejedno igrao. 

Revijalna utakmica kako i prilici svecanosti poslednje takmicarske tekme na WHL-u. 

Posted

Liverpul bez Firmina danas, povređen. Junajted bez Pogbe, smrtni slučaj.

Liverpool pobjedjuje 2:0, Origi i Lallana.

Tottenham ubiva Mourinhoa 4:0, Kane, Alli 2 i Eriksen.

Posted

Revijalna utakmica kako i prilici svecanosti poslednje takmicarske tekme na WHL-u. 

pobedili su Totenhem i ubili im nadu da mogu da osvoje titulu, sada su već na raspustu (nadam se) :D

Posted

Dobijamo draj cu nul
Posted

Milo mi je & drago da je Labudje jezero maltene obezbedilo opstanak i sledece sezone. Jesu usrali sezonu, ali mnogo su simpaticniji od Tigrova iz Grada Hal i njihove bordo-oranz odevne kombinacije, i kao klub i kao ekipica.

Posted

Swansea ima Gylfija i Llorentea, a Hull nema. To je nekakva sustinska razlika. Hull se momacki borio za opstanak, ali kad izgubis od otpisanog Sunderlanda kod kuce, zasluzujes kurac u dupe. To je ujedno i poruka igracima Arsenala pred utorak. Kako god Liverpool prosao danas, mi™ moramo odraditi Sunderland pred nasim, uglavnom govnastim, navijacima.

Posted (edited)

griezmann je gotovo na identican nacin dao gol sada protiv reala ali to niko nije primetio.

https://streamable.com/4c9pa

Ja jesam ;)

Samo pogrijesio jer je penal trebao biti ponisten a ne ponovljen.

borris_

Posted 10 May 2017 - 21:17:58

Loptu je dirnuo dva puta kod suta. Penal je trebao biti ponovljen. 
Edited by borris_
Posted

Swansea ima Gylfija i Llorentea, a Hull nema. To je nekakva sustinska razlika. Hull se momacki borio za opstanak, ali kad izgubis od otpisanog Sunderlanda kod kuce, zasluzujes kurac u dupe. To je ujedno i poruka igracima Arsenala pred utorak. Kako god Liverpool prosao danas, mi™ moramo odraditi Sunderland pred nasim, uglavnom govnastim, navijacima.

ako nekoga treba pljuvati to je uprava Hala

nije mi jasno to teranje sad, pa taj Hal u odnosu na uloženo igra fantastičan fudbal, da li je neko uopšte i gledao tu utakmicu, ubio ih je Hal

mislim, fudbal je to, ponekad i kad izdominiraš nije dovoljno za pobedu

Barnli, WBA, CP, pa tek Votford, mučeni Sautempton i taj Svonsi ako baš samo igru gledam, ništa više nisu pokazali od Hala

Posted

Sto je dovoljno za borbu za izlazak u Evropu a ne goli zivot. Bas su mi se smucili ove sezone, a u jednom trenutku su igrali sexy fudbal.

Posted

ako nekoga treba pljuvati to je uprava Hala

nije mi jasno to teranje sad, pa taj Hal u odnosu na uloženo igra fantastičan fudbal, da li je neko uopšte i gledao tu utakmicu, ubio ih je Hal

mislim, fudbal je to, ponekad i kad izdominiraš nije dovoljno za pobedu

Barnli, WBA, CP, pa tek Votford, mučeni Sautempton i taj Svonsi ako baš samo igru gledam, ništa više nisu pokazali od Hala

Sve je to tako. Sustina je u tome da je Hull imao najbolju mogucu sansu za opstanak protiv Sunderlanda i onda su je procerdali. Zao mi ih je jer su imali uzasne probleme pred pocetak prvenstva, jer ih je Silva odlicno poslozio i, najvise, jer ce Swansea iduce sezone nekako otkinuti bod(ove) Arsenalu.

Palace je po suhom kvalitetu tim za gornji dio tabele, oko 9-10.mjesta. Da ih je vodio Pulis, vjerovatno bi tu i zavrsili. Watford otaljava drugi dio sezone.

I kad ovo nabrajam, sjetim se da je Arsenal ubijen igrom i od WBA, i od Palacea, i od Watforda. :isuse:

Posted (edited)

umirem na ovaj klip ahahhaha

Edited by jiraiya
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...