Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

Btw imam ideju da na kraju sezone napravim kompletan spisak pl igrača koji su dali 1) više golove od pogbe; 2) imali više asistencija od pogbe (najskupljeg igrača u istoriji fudbala).

Pošto je realno preambiciozan poduhvat za jednog čoveka, ponude šaljite na pm. Plaćao bih po satu, ako podelimo zadatke mislim da je realno za neka 4 dana da se to odradi.

Arsenal zasad ima 4 po golovima - Alexis, Walcott, Giroud i Ozil. Asistencije nisam gledao.

Da pogodim - ti ponudio 5 eura po satu nama, a Mourinho Raioli 20 miliona po sezoni da to neko od njegovih pulena odradi?

Edit: cestitke Plavcima na tituli. Neki od nas su to znali jos u augustu.

Edited by ArleKino
  • Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

hvala na cestitkama.

uh koliko mi je drago sto je upravo batshuayi dao sampionski gol. ceka decko priliku strpljivo citave sezone i eto isplatilo mu se. mora se reci da je igrao vrlo dobro svaki put kada je dobio sansu.

pred sezonu nikako nisam ni pomisljao da mozemo uzeti titulu, ciljao sam top 4, ali eto drago mi je da sam se prevario. svaka cast conteu i momcima.

odlican kraj karijere u klubu i za terryja. zasluzio jos jednu titulu.

Posted

kako je jadan pulis, covek instalirao dabldeker i brani osmo mesto herojski.

Umesto da prijateljski skine gaće pred šampionima?

Pre svega, čestitke svim navijačima Čelsija, zasluženo, mada da su i Spursi osvojili, bilo bi podjednako zasluženo. Nijanse su odlučivale.

Što se tiče ova dva kvota, iskreno mi je jajarski da, kada je sve rešeno za tvoju ekipu, ti odigraš kao pizda, umesto da probaš da se nadigravaš*

*ova rečenica je alibi za parkirani autobus MIdlzbroa u poslednjem kolu

Posted

jedino što se može zameriti WBA po mom mišljenju to je ono odugovlaćenje, ali to rade cele sezone, baš se vidi da je direktiva neka :D 

Foster je uvek na granici da dobije karton zbog toga :D 

Posted

Marezu poništen penal zbog dva kontakta [emoji38]

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Posted

Odlicno se drzi siti protiv sampiona! Ladno ce Pepe vec u prvoj sezone da obezbedi LS. Kakav car.

Posted

Dobra tekma, očajno suđenje, Lester pokazao kako se igra čak i kada se ni za šta ne boriš

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Posted

Gojko zamenio Fabia i Rafaela.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

ovaj holding pojma nema decko :D

Posted

Mike Dean je pokusao pomoci Stokeu, ali nije bilo dovoljno. Arsenal nakon duzeg vremena odigrao i fino i efikasno. Ozil i Alexis su bili odlicni, bocni igraci isto tako. Valjda Alexisova ozljeda nije ozbiljnije prirode.

ovaj holding pojma nema decko :D

Odlican je Holding. Da ga driluju Pochettino, Allegri, Simeone ili Conte, postao bi jedan od najboljih stopera Evrope.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...