MancMellow Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Hvala. Ni do sada nisam mislio d se nesto razumes u fudbal
Pokojni Ruxin Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Ne tako, njih pitas dal bi radije velskog Xavija Nisam hteo da navodim odgovorim na svoju vodenicu. Bilo bi suviše očigledno tako formulisano. svasta, pa alena jer je radnik :) na terenu, fenseraj mi je za neke leve sportove. case closed -_-
radnik Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Hvala. Ni do sada nisam mislio d se nesto razumes u fudbal Je li ovo za mene? Ja nikad nisam ni tvrdio niti tvrdim da se razumem, ja samo volim fudbal (da gledam pre svega)
MancMellow Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Nisam hteo da navodim odgovorim na svoju vodenicu. Bilo bi suviše očigledno tako formulisano. case closed -_-
radnik Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 e tako se sad i ja smejem, video ruxinovo pitanje (i mislim se otkud ovo sad), a uopste nisam video tvoj post iznad njegovog ... ovaj Najbolje bi bilo da pitas nekog, navijaca bilo kog kluba, jel bi radije da u timu ima Allena ili Pogbu. I molim te mi reci ko je rekao da bi preferirao Allena. :)
porucnik vasic Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 svasta, pa alena jer je radnik :) na terenu, fenseraj mi je za neke leve sportove. edit: da dodam, Pogba je OK za Utd, nije to promasaj i bice bolji. sad sto volimo da se zezamo i sprdamo (zbog one lozionice $) to je jos vise OK
189- Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 kako je jadan pulis, covek instalirao dabldeker i brani osmo mesto herojski.
Weenie Pooh Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Umesto da prijateljski skine gaće pred šampionima?
porucnik vasic Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Umesto da prijateljski skine gaće pred šampionima? Стварно, мучко ћубре.
Pokojni Ruxin Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 pred šampionima? -1! #notmychampions #sedamnestesedamnestekonteprevario
pantelia Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 (edited) kako je jadan pulis, covek instalirao dabldeker i brani osmo mesto herojski. Jeste vala, nikad ovako nije postavljao taktiku :D edit: cestitamo titulu! Edited May 12, 2017 by pantelia
radnik Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Nema sta, lagano se prosetali do titule. Secam se valjda septembra nakon ona 2 vezana poraza od Live i Arse. i Conte na konferenciji kaze otprilike ... izgubili smo neke bitke i nije problem, ja ne volim da izgubim rat. Pomislih, vidi coveka ... on razmisljao o tituli. E evo titule. Svaka cast Conte ima covek strast, ja sam mislio da je to ona talijanska gluma, mlataranje rukama itd. ali ne, on je bas strastven covek.
MancMellow Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 (edited) Čestitke 189- (i svakome koga sam zaboravio :D ) Edited May 12, 2017 by MancMellow
John Coltrane Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Btw imam ideju da na kraju sezone napravim kompletan spisak pl igrača koji su dali 1) više golove od pogbe; 2) imali više asistencija od pogbe (najskupljeg igrača u istoriji fudbala). Pošto je realno preambiciozan poduhvat za jednog čoveka, ponude šaljite na pm. Plaćao bih po satu, ako podelimo zadatke mislim da je realno za neka 4 dana da se to odradi. Dnevna doza raksinizma na PL. Jes vala falio ovih dana na forumu, nekako mi PPP bio ko neslano jelo. Treba malo ovu mracnu svakidasnjicu (bar u Srbiji) posoliti sa malo smeha.
Recommended Posts