Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

sad vidim da ste uzeli miktarijana, konacno jedna SAF-ovska out of the box kupovina, mada vidim da ste ga rutinski platili 30 milki  :lolol:

ibra je ludilo, na shield kupu sam taman poceo da razmisljam kako ce se ispostaviti kao baloteli u l'poolu, kad ga je rutinski zabo i dobio tekmu, a evo danas ponovo...

Zlatan i Medved Baloo u istoj rečenici :isuse:

Čech 10m Bellerin 0m Holding 2m Chambers 16m Monreal 8m Coquelin 0m Elneny 6m Walcott 12m  Ramsey 5m Iwobi 0m Alexis 32m total 91m

Mignolet 9m Clyne 12m Klavan 5m Matip 0m Moreno 12m Wijnaldum 23m Henderson 18m Lallana 25m Coutinho 8m Mane 34m Firmino 29m total 175m

Odnos cena je negde 1 prema 2, što očigledno znači da tim rezultatom i dobijamo.

Vrlo dobro. Bice ovo znacajno drugacije nego prosle sezone

Podsetio bih samo da ste™ i prošle sezone počeli poklonjenom pobedom, ludi Walker zabio autogol da bi sprečio Runija da loptom ubije nekog na tribinama. Tako i ovde, dva potpuno slučajna gola i pobeda od dva razlike -_- O tome kako je Moyesov tim razvalio Swansea na prvoj utakmici sezone ne vredi ni govoriti.

Podsetio bih samo da ste™ i prošle sezone počeli poklonjenom pobedom, ludi Walker zabio autogol da bi sprečio Runija da loptom ubije nekog na tribinama. Tako i ovde, dva potpuno slučajna gola i pobeda od dva razlike -_- O tome kako je Moyesov tim razvalio Swansea na prvoj utakmici sezone ne vredi ni govoriti.

Ne mislim zbog rezultata. Naravno, zabijace nam jaci golove, ali ova igra u odbrani je nesto drugo. Drugo, Zlatan je stvarno klasa.

Pa onda Pogba, Mikhti...bice to ok

Doci ce nam jos neko do kraja prelaznog roka,posto vidim da Kuman zeli Matu i sprema 30 milkiz za njega,cenim da se Jose nece buniti

Doduse, ne bih iskljucio da samo njega proda i to bude to. Treba i Rashford i Depay da igraju. Nije da su bolji od Mate u ovom trenutku, ali...buducnost.

Arsenal: Čech-Bellerin, Holding, Chambers, Monreal-Coquelin, Elneny-Walcott, Ramsey, Iwobi-Alexis.

(Ducca, hajd' izračunaj koliko košta ovih 11. :P )

Ma ja ne patim od zbrajanja miliona, samo sam odreagovao na tvrdnju o ceni Utd tima danas.

Inace kad smo vec kod iznudjenih sastava, imali smo i mi™ prosle sezone u jeku povreda sastave sa Romerom, Mensahom, Bortwick-Jacksonom, Lingardom, Rashford bio starter celu polusezonu itd, u totalu isli ispod stotke bar 3 puta :P

Moreno legenda, asistira Remziju a onda mu uklizava i izbacuje u korner.

Scouse sredina patetična, ni ne usuđuju se da krenu negde sa loptom. Bunarenje Manea od prvog minuta, jbtbg :isuse:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...