Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

Ne mogu sve Manchester United vesti biti dobre, evo jedne baš loše:

James Rodriguez has a pre-agreement with Manchester United, in the program In The Play of RCN Radio was given the exclusive. A source quoted by Antonio Casale confirmed that James's attorney, Jorge Mendes, spoke with Florentino Perez for James to go to United.

In the contract, there would be an interest in James' main sponsor, the Adidas brand, which requires James to wear the number 10 jersey that today belongs to Wayne Rooney who is not in Mourinho's plans.

http://www.rcnradio.com/videos/primicia-james-rodriguez-preacuerdo-manchester-united/

345zn6b.png

Edited by Jeremija
  • Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sad otprilike očekujem i da im real uvali onog bivšeg kolumbijca za jedno 90-100 milki  ^_^

:fantom:

Posted

:fantom:

Dobro, neće baš biti 90-100 milki... valjda.   :fantom:

Praktično čim Runi bude šutnut, ovaj uskače.

Posted

Btw imam ideju da na kraju sezone napravim kompletan spisak pl igrača koji su dali 1) više golove od pogbe; 2) imali više asistencija od pogbe (najskupljeg igrača u istoriji fudbala).

Pošto je realno preambiciozan poduhvat za jednog čoveka, ponude šaljite na pm. Plaćao bih po satu, ako podelimo zadatke mislim da je realno za neka 4 dana da se to odradi.

Posted

Nemoj da zaboraviš i da napraviš spisak ko je sve koštao manje od 50m a dao je bar jedan gol u prvenstvu. 

Posted

Vidi Klopp sto i ja, Arsenal cetvrti :) pa se preventivno  vadi. Nije do njega i tima, nego Sotone zapele bas protiv l'poola. U strahu su velike oci.

То!!!!!

Posted (edited)

^Šta impliciraš? Jer sumnjam da bi ti se svidelo da krenem da poredim učinak najskupljeg igrača u istoriji fudbala i onog vašeg deteta kinga što ste ga se olako odrekli :fantom:

Edited by Ruxin
Posted

Impliciram da covek nije napadacki igrac i da se ucinak ne meri brojem postignutih golova. Inace mozes da nadjes nekog golmana koji je dao gol ove sezone pa da kazes da je bolji od DDG-a, Ceha, Kurtoaeaeae ili tako nekog. 

Za Kinga se slazem, ali, jbg.

Posted

Znači da ga poredim sa džo alenom. Ok, got it :)

Posted

Ne mogu sve Manchester United vesti biti dobre, evo jedne baš loše:

bilo bi stvarno senzacja da pored toliko izvora na ostrvu pa i "proklete" Marke sad neki radio javi da je posao završen 

Posted (edited)

Najbolje bi bilo da pitas nekog, navijaca bilo kog kluba, jel bi radije da u timu ima Allena ili Pogbu. I molim te mi reci ko je rekao da bi preferirao Allena. 

Edited by MancMellow
Posted

@radnik

jel bi više preferirao u timu pogbu ili alena?

Posted

I jel moze Konte do titule veceras? Sta kazem Pulis?

Posted (edited)

@radnik

Ne tako, njih pitas dal bi radije velskog Xavija 

Edited by MancMellow
Posted (edited)

@radnik

svasta, pa alena jer je radnik :)  na terenu, fenseraj mi je za neke leve sportove.

edit: da dodam, Pogba je OK za Utd, nije to promasaj i bice bolji. sad sto volimo da se zezamo i sprdamo (zbog one lozionice $) to je jos vise OK

Edited by radnik
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...