Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ih, sad ces mi i misljenje 1 Pelea o necemu citirati kao argument, ipak je on 1 svjetska legenda. :fantom:

Sol jest legenda Arsenala i jedini kapiten Tottenhama koji je osvojio Premiership na White Hart Laneu, sve to stoji, ali je i torijevac. :(

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sol jest legenda Arsenala i jedini kapiten Tottenhama koji je osvojio Premiership na White Hart Laneu, sve to stoji, ali je i torijevac. :(

Ne izbija Tottenham ni iz jednog posta...Baš boli ova sezona?

Posted

Ne izbija Tottenham ni iz jednog posta...Baš boli ova sezona?

Nije ugodna sezona, ali ako osvojimo™ kup i docepamo™ se 4.mjesta, mislim da ces se sloziti sa mnom da je nasa™ sezona bolja od vase™. :fantom: Jedan finis ispod Tottenhama nakon 21 godine tesko da pravi razliku.

Posted

Ja sam sa zadnje 3 sezone Totenhema prezadovoljan. Tim napreduje iz sezone u sezonu. Stvara se zdrava osnova za tim koji može na duže staze da bude u vrhu engleskog fudbala. Zadnje 3 godine Totenhema ne bih ni u ludilu menjao za zadnje 3 Arsenala, bez obzira na broj trofeja i plasmana u LŠ.

Posted

Ja sam sa zadnje 3 sezone Totenhema prezadovoljan. Tim napreduje iz sezone u sezonu. Stvara se zdrava osnova za tim koji može na duže staze da bude u vrhu engleskog fudbala. Zadnje 3 godine Totenhema ne bih ni u ludilu menjao za zadnje 3 Arsenala, bez obzira na broj trofeja i plasmana u LŠ.

Eto, slazemo se. Ne bih ni ja. :)

Tott cekaju zajebane sezone - prelazak na novi stadion, sezona tranzicije na Wembleyu, najava Levyja da nece probijati platni plafon, vrebanje velikana oko Allija, Walkera i, vjerovatno, Alderweirelda (cim se necka oko novog ugovora). Arsenal je bio u slicnoj poziciji oko 2008-09.

Dogodine ocekujem bolje mancesterske klubove, Chelsea u laganom padu u odnosu na ovu sezonu, a ostala trojka iz Top 6 ce se boriti za CL.

Posted

Auh, šta uradi Alexis ovoj dvojici nesretnika prije gola... :o :Hail:

Вреди 250 000 недељно. Сам вас гура. Ко нас некад Зуба.

Posted

Вреди 250 000 недељно. Сам вас гура. Ко нас некад Зуба.

A do gola je bio jedan od najgorih. Tako to ide kod napadaca.

Posted

Ovi na Eir sportu dva puta sad u toku prenosa  spomenušeš da Matić dolazi 100%

Posted

Ako je umesto Fellainija ne bunim se. 

Posted

"U našoj utakmici protiv Sautemptona smo imali 70 odsto vremena loptu u svom posedu. Sautempton je protiv nas igrao vrlo defanzivno. Gledao sam njihovu utakmicu protiv Arsenala u sredu i bila je to veoma otvorena utakmica. Nisam siguran zašto su učinili uslugu Arsenalu, ali je to bila potpuno drugačija utakmica" rekao je Klop.

Vini, sto ovo Klop cmizdri?

Posted

Pa hoće čovek da se nadigrava, mada će uvek biti nekih Pjulisa i Murinja koji ne umeju bolje od bunkera.

Posted

"U našoj utakmici protiv Sautemptona smo imali 70 odsto vremena loptu u svom posedu. Sautempton je protiv nas igrao vrlo defanzivno. Gledao sam njihovu utakmicu protiv Arsenala u sredu i bila je to veoma otvorena utakmica. Nisam siguran zašto su učinili uslugu Arsenalu, ali je to bila potpuno drugačija utakmica" rekao je Klop.

Uči od najboljih  :fantom:

After the match, Ferguson gave the interview that would eventually send Keegan into meltdown. "I can't understand the Leeds players," his diatribe began. "I'm absolutely in support of their manager. He doesn't deserve his players. If they had played like that all season they'd be near the top. They raised their game because they were playing Manchester United. It was pathetic. I think we can accept any club coming here and trying their hardest, so long as they do it every week."
Posted

Jao, i to isto, koliko je jadna izjava.

Posted

Uči od najboljih  :fantom:

Vidi Klopp sto i ja, Arsenal cetvrti :) pa se preventivno  vadi. Nije do njega i tima, nego Sotone zapele bas protiv l'poola. U strahu su velike oci.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...