Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Wenger zestoko protiv instalacije DoF-a u Arsenalu, ne da matori iko drugi da se ista pita vezano za dovodjenje igraca.

njegova stvar i stvar kluba na kraju krajeva ali mi nije jasno zašto mu dozvoljavaju da laje na sav glas

sprda se sa klubom a klub sa navijačima

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

njegova stvar i stvar kluba na kraju krajeva ali mi nije jasno zašto mu dozvoljavaju da laje na sav glas

sprda se sa klubom a klub sa navijačima

Prosto: Wenger je perfektan menadzer za Kroenkea, a ove staaaaaare Arsenaldzije, koje pamte vremena kad je razmak izmedju dva zavrsetka ispod Tottenhama bio kraci od onog izmedju dva ukazanja Halleyeve komete, smatraju da je Wengerova era Periklovo doba kluba.

Postoji prica po kojoj uprava trazi od Wengera da prihvati promjene u strukturi kluba no ja sam nekako uvjeren da je to sve dimna zavjesa za neodlucne sezonce da produze pretplatu i da ce Wenger i dogodine voditi klub do sestog mjesta.

Posted (edited)

Bio bi red da pepara spase beljerina od propadanja   -_-

Edited by Ruxin
Posted

Auh, šta uradi Alexis ovoj dvojici nesretnika prije gola... :O :Hail:

Posted

A lako je protiv svetaca kad nije suva trava....

Btw hvala što si se javio arle, zabrinuo sam već da je ceo ppp u madridu

Posted (edited)

Neko gleda tenis...   :fantom:

Ako ovako ostane, neće biti dobro po Liverpul, zato me je i čudilo da je većina navijača Liverpula navijala za Arsenal (protiv nas), najbolji rezultat za njih je moglo biti nerešeno.

Edited by Jeremija
Posted

Btw hvala što si se javio arle, zabrinuo sam već da je ceo ppp u madridu

Pa moram gledati našu™ ligu, do vikenda ionako nema više pravog fudbala.

Posted

Fino zakucao Van Basten, asistencija Ramseya - Ivo Petović na aparatima. :D

Posted

Arsenal ce biti cetvrti.

nema veceg kontramaleriste od tebe :D 

Posted (edited)

Fino zakucao Van Basten, asistencija Ramseya - Ivo Petović na aparatima. :D

Za divno čudo propustih taj gol. Pre toga sam registrovao jedno 47 loših i 2 dobra poteza dotičnog. Mada je najgori opet bio Ozil (iako je i on šatro imao asistenciju).

Ne sviđa mi se ovo 3-5-2 sa Holdinzima i Gabrijelima nikako.

Sa druge strane uz Aleksisa, Danija i Mustafija, najzad malo više krvi u timu.

Edited by Ivo Petović
Posted

Nego jel se sećate kad sam upoređivao pepovu :Hail: politiku dovođenja igrača za narednih 10 godina sa božovićevim ulaganjem silnih para u napadače jednom nogom na pecanju? Pa mi se koltrejn smejao jer je opšte poznato da je starina došao za džabe...

- Ibrahimovic is the best-paid player in the Premier League on £367,640 a week, totalling just over £19million a year. He is also due £2.86m in goal bonuses.

:fantom:

Gde si ti čoveče svo vreme?

Vidis da je nedeljama izucavao Ibrinu ugovor.

Posted

Disertacija u spojleru, koga zanima

giphy.gif

Posted

Ne sviđa mi se ovo 3-5-2 sa Holdinzima i Gabrijelima nikako.

Sa druge strane uz Aleksisa, Danija i Mustafija, najzad malo više krvi u timu.

Ja 3-5-2 mjesecima igram na Fifi. :D Holding je dobar, doveden za smijesne pare, ali je jos zelen. Ruxin je 25 puta vise platio Stonesa, a kvalitetom su tu negdje.

Rezultat je tu. Dojma godinama nema.

Posted (edited)
‘He's a wonderful player and I think he's got one of the best managers in the world to teach him and guide him through the pitfalls of football,' he told Omnisport.

‘He's lucky that he's there and definitely he's benefitting from having better players around him.’

‘I think his decision-making will get better in time. Playing in tournaments will allow him to get better. I think his future is bright and long may he continue learning.

‘He's got environments, the manager and the players around him to hopefully make him into one of the best defenders in the world in time.’

Legenda arsenala sol kembel o stonesu. Holdinga ne spominje.  :fantom:

Edited by Ruxin
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...