Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Pa fala :)

Mada, treba pobediti mocni west ham u gostima, strepnja, nada... :fantom:

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Vata me polako stra' da kojim čudom ne izduva i u onoj bijedi od takmičenja, pa čak i sekta skonta prevaru :(

Posted

Runi da je ker, već bi ga uspavali.  

Aj sto si svako kolo smorio sa pljuvanjem Rasforda, ali ovakve gluposti da pises stvarno nemas potrebe.

UTD je tim koji je najvise menjao zadnju cetvorku, pa i pored toga uspeo da sakupi 15tak CS, sto dovoljno govori kakav je Murinjo trener, ali i kakav je DDG golman.

Ovo je bila 11ta tekma za skoro mesec dana sto je previse pogotovu kad se uzme bilans povreda u obzir.

Ipak izgubiti od raspalog Vengera je bas truba.

Posted

Вини, ово нама паше?

Meni lično paše svaki poraz Murinjo Junajteda, ne bi bilo loše da ih i Tottenham presliša u pripremi za nezaustavljivi napad na EL trofej.

LFC će da pokloni bod Biliću i onda odere Boro u savršeno nebitnoj utakmici, Gruja gol i dve asistencije.

Posted

Neverovatno  da je Murinjo ovde išao na 0, kad je sa pobedom protiv raspalog Arsenala vrlo lako mogao u 4. Rizično je sve karte bacati na jednu utakmicu gde otprilike 100 stvari mogu da krenu naopako.

Arsena težak user ostavio u životu. Posle su malo kao živnui, očigledno da je samopouzdanje najniže ikad.

Posted

Aj sto si svako kolo smorio sa pljuvanjem Rasforda, ali ovakve gluposti da pises stvarno nemas potrebe.

Misliš na Rashforda koji je u PL dao samo 5 golova, a u jednom trenutku bio čak 7 meseci bez gola (u prvenstvu)? Mislim da je velika  budalaština uopšte braniti nekoga sa takvom statistikom.

Posted

Igrac utakmice Ramsey (sluzbeno) mada je Ox opet sjebao Mourinha. Herrera okrenuo guzicu kod suta Xhake sto sam zadnji put vidio kad je Mertesacker tako poklonio gol Kondogbiji u Ligi prvaka.

Welbeckenbauer nastavio seriju golova protiv Uniteda, tri zaredom, samo u prvoj nije dao gol.

Ako se dobije Soton u srijedu, preskacemo United i dolazimo blize Weenieju i Ruxinu.

Posted

Misliš na Rashforda koji je u PL dao samo 5 golova, a u jednom trenutku bio čak 7 meseci bez gola (u prvenstvu)? Mislim da je velika  budalaština uopšte braniti nekoga sa takvom statistikom.

Da. Mislim na klinca od 19 godina koji svaki put kad izadje na teren da sve do sebe. Da je mogao da postigne vise golova, mogao je, pri tom jedino sto mozes da mu zameris je "sebicnost", ali to je odlika velikih golgetera. Bas me zanima sta si ti radio sa 19 godina u svom zivotu.

Pri tom, kad vec baratas statistikom, proveri koliko je tekmi Rasford odigrao od prvog do zadnjeg minuta. Od povrede Ibre klinac odlicno koristi ukazanu priliku.

Ipak moja reakcija je bila zbog tvog posta o Runiju i keru.

Posted (edited)

Evo glavne Rashfordove statistike, na 1671 odigranih minuta dao je 5 golova, i u tome aspektu je lošiji i od Runija koji je za 1272 minuta dao 4 gola.

Sa 19 godina sam bio u vojsci, pa upisao fakultet, slobodno pitaj još nešto ako te interesuje.

Edited by Jeremija
Posted

Dobro, ljudi, nemojte se svadjati

Mourinho je sve karte bacio na LE. Ako krene po zlu nece ga nista oprati i to sa pravom

Posted

Igrac utakmice Ramsey (sluzbeno) mada je Ox opet sjebao Mourinha. Herrera okrenuo guzicu kod suta Xhake sto sam zadnji put vidio kad je Mertesacker tako poklonio gol Kondogbiji u Ligi prvaka.

Welbeckenbauer nastavio seriju golova protiv Uniteda, tri zaredom, samo u prvoj nije dao gol.

Ako se dobije Soton u srijedu, preskacemo United i dolazimo blize Weenieju i Ruxinu.

Готово да пожелим да их разбијете...готово.

Posted

Zarad intrasectional mira & prijateljstva, želim da obavestim Jeremiju i Koltrejna koji je izgovor Flop izneo zbog treće utakmice kod kuće bez pobede: Kaže, samo je on je dovoljno hrabar da prizna... da je bila visoka suva trava, tako da nije niko kriv :Hail:

Posted

Dobro, ljudi, nemojte se svadjati

Mourinho je sve karte bacio na LE. Ako krene po zlu nece ga nista oprati i to sa pravom

Jesi ti uopste procitao glupost koju je napisao? Rodilo za banovinu.

Runi da je ker, već bi ga uspavali.  

Posted

I šta kažete nakon godinu, Mou bolji izbor od Poketina :fantom:

Posted

do sto kuraca u dupe, arsen reko da ostaje jos 2 god.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...