Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Steta sto ga Grujic ne zavuce. Ne pomaze ni penal. LE zasluzeno.

Stvarno šteta, a odlično je zakucao glavom. Sturridge sa klupe isto bio dosta dobar, stvorio par polušansi ni iz čega....Lallana zato ništa nije uradio. Starteri svi mizerno odigrali, čak i jebeni Mignolet 90 minuta besposlen a onda istrči iz šesnesterca i čukne je rukom :isuse: 

Ajmo Arsenal :(

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Znaci otprilike Sanchez na Tuanzebea. Ako nas sad ne pobedite nikad necete. 

usput, necu moci da gledam poslednjih 15-20 minuta tekme  <_< mada ko zna dal ce ista znaciti...

Edited by MancMellow
Posted

Ekipa u kojoj Lucas igra startera, ne zaslužuje da pobedi...

Posted

Bournemouth, C.Palace i Sotone kuci, cela 2 boda. jbtese, U svakom slucaju ajmo Arsen(al) :)

Posted

Znaci otprilike Sanchez na Tuanzebea. Ako nas sad ne pobedite nikad necete. 

usput, necu moci da gledam poslednjih 15-20 minuta tekme  <_< mada ko zna dal ce ista znaciti...

Ti si zaboravio da ste nas dobijali sve sa Carrickom na stoperu i debitantom Rashfordom koliko...pa da, prošle sezone. :D

Posted

Lucas još bio najmanje loš, par puta je lepo pokušao da izbaci napadače ali džabe kad se Coutinho više ležao na travi nego što je trčao po terenu, Firmino bojkotuje utakmice koje počne desno, a Origi je kao i obično statista.

Ipak, Can i Wijnaldum kad krenu da muljaju leđima okrenutim golu, dođe mi da se userem. Ne možeš na bunker sa tri zadnja vezna, jebote, prosto ne možeš. Od starta daješ protivniku 75% šanse da uzme bod.

Posted

Ti si zaboravio da ste nas dobijali sve sa Carrickom na stoperu i debitantom Rashfordom koliko...pa da, prošle sezone. :D

I to stoji, ali nekako se danas stvarno ne nadam nicemu

Posted

Lucas još bio najmanje loš, par puta je lepo pokušao da izbaci napadače ali džabe kad se Coutinho više ležao na travi nego što je trčao po terenu, Firmino bojkotuje utakmice koje počne desno, a Origi je kao i obično statista.

Ipak, Can i Wijnaldum kad krenu da muljaju leđima okrenutim golu, dođe mi da se userem. Ne možeš na bunker sa tri zadnja vezna, jebote, prosto ne možeš. Od starta daješ protivniku 75% šanse da uzme bod.

MA naravno, ali, znaš u startu da je Lucas igrač manje, da je Origi igrač manje...

Ja ne znam, ako Stuki ne može da igra celu, ako Lalana ne može celu, bolje da je dete Gruja igrao od početka, umesto Origija, a Firminho špica, pa da je na poluvermenu ušao Stuki, a da je Lalana krenuo umesto Lucasa, pa koliko izdrži...

Ovako, kreneš sa 9 igrača i znaš da igraš sa 9 igrača od starta.. Pa jebem ti...

Posted

I to stoji, ali nekako se danas stvarno ne nadam nicemu

Niti se nadam, niti me briga, a sudeći po timu, nije ni Murinja.  Imamo veliku šansu u LE, a ako tamo ispustimo, onda, realno, i nismo za LŠ.

Posted

Jesam li permutovao ili je Mourinho ono jednom imao revans polufinala Lige prvaka poslije jedne utakmice u ligi koja je bila nebitna? Kombinovani tim, ovo-ono i kao epilog City prvak.

Posted

Sto po timu? Utd nema jace od ovoga: Rooney, Martial, Mata, Mkhty, Herrera, Carrick ... ko to fali? Bek? CD? Najjaci tim je izveo i De Gea je tu.

Posted

Sto po timu? Utd nema jace od ovoga: Rooney, Martial, Mata, Mkhty, Herrera, Carrick ... ko to fali? Bek? CD? Najjaci tim je izveo i De Gea je tu.

Gluposti, Pogba, Bailly, Valencia i Rashford (koji je šta god mislio o njemu trenutno mnogo bolji od Runija), a da se ja pitam, ne bi igrao ni Herrera.

Naravno da De Gea brani, jer će Romero braniti u LE.

Posted

E, Runi, jbmtpsmtr...  :isuse:

Posted

Stvarno šteta, a odlično je zakucao glavom. Sturridge sa klupe isto bio dosta dobar, stvorio par polušansi ni iz čega....Lallana zato ništa nije uradio. Starteri svi mizerno odigrali, čak i jebeni Mignolet 90 minuta besposlen a onda istrči iz šesnesterca i čukne je rukom :isuse:

Ajmo Arsenal :(

Засад све по плану.

Невероватан скуп инвалида, полуспремних и неспремних играча филовано са пар балвана. Имам утисак да су они у потпуном каналу психолошки на Енфилду, плус нема озбиљног центарфора. Ориђиђи је коњина тича Ибеа. Да га утрапимо некоме док још можемо.

Posted

Ovo što igra Remzi je za neku posebnu emisiju.Čovek kao da je došao iz 1957, samo još što ni ne ume uz to.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...