Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Videćemo, moguće. 

Zadnji red...jbg, njima najvažniji igrač u svakom redu kuburi sa fitnessom/povredama. 

Iduće kolo je Guardiola protiv Stouka u Stouku. Ultimativni test :D

I u Barci i u Bayernu je imao nekako raznovrsnije i inteligentnije igrače u zadnjem redu.

Ovde pak zavisi od Kolarova, Sanje, Klišija...

Videćemo, moguće. 

Zadnji red...jbg, njima najvažniji igrač u svakom redu kuburi sa fitnessom/povredama. 

Nije više to taj Stouk 

Nema više staaaarog stouka, promenili nam grafiku, junajted divlja ko real i barsa skupa...jel smo i mi sad gejovi poput onog maja? :(

Edited by Ruxin

ne znam da li me je vise sokirao podatak o posedu od 77% (nisam gledao celu tekmu) ili to sto sam na terenu video kolarova. cuj video, covek je dominirao, narocito u poslednjih 10 minuta. pored njega zivog niko drugi nije smeo da napuca fudbal. nisam nesto pratio kako je doslo do toga ali uz sve simpatije koje kao ljubitelj dekadencije imam prema cityju, moram da kazem da su kandidati za naslov trasha PL sezone i danas mi je bas bilo bzvz sto je stmpton izgubio, o nacinu da ne pisem.

Jel bilo dobro otvaranje najskupljeg prvenstva na svetu? Nisam stigo da gledam, al se igrao derbi do derbija. Najvise mi krivo zbog midlsbro-stoke, to je sigurno bila fudbalska poezija...

Hull-Leicester je bilo ubi bože, bar su pala dva gola plus jedan penal zbog faula metar ispred šesnaesterca.

Everton-Tottenham značajno bolje, mada to nisam uspeo da odgledam do kraja.

MOTD će morati da sačeka torrente, izdali me i Filmon app i VPN ekstenzije :(

Videćemo, moguće. 

Samo ako pada kiša, inače, nije to to... :D

Ma opraviće pep nešto, nećemo sigurno panično baciti 120 milki da zakrpimo jednu rupu, ozbiljan smo bre klub.

Za godinu dana lagano Грујан>pogba, mmw

Sent from my iPhone using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...