Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kako smaraš, jedva čekam da prekinete ovaj niz nerešenosti jednim porazom da se malo kerebečimo.

Posted

Kelechi je jachi™:

Jeste da se pola ne razume, ali strogi pogled u kameru kad zahteva three at the back :lol:

Posted

Kelechi je jachi™:

Jeste da se pola ne razume, ali strogi pogled u kameru kad zahteva three at the back :lol:

gtakVlnStZUbe.gif

Posted

E to :D Supa Hot Fire u sportskoj prozi.

Posted

Kelechi je jachi™:

Meni su najbolji Ty i Claude, al ih je, iskreno, postalo teško gledati jer se vidi da sve ovo teško preživljavaju.

Posted

Spursi melju kao vodenica na steroidima. Izvedu 10 kornera u prvih 15 minuta, proture dva gola protivniku kroz noge, samopouzdanje im je na istorijskom maksimumu. Bili bi šampioni ove sezone, samo da se ovi iz Čelsija nisu najeli magičnih pečuraka.

Posted

Jel ovaj Totenhem uvek ovako igra? Prvi put ih gledam i odusevise me ljudi. Bas melju sto kaze Redoran.

Posted

Igra, ako im ne fali vise od 2-3 kljucna igraca. Meni jako lice na svapsku repku, samo sto su jos uigraniji. Umetnost koliko mocno stoje i krecu se na terenu, oseti se da je svaki igrac svestan tima. Brutalno ih je nabazdario Poch.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...