Pokojni Ruxin Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) Sekto, strah li vas da mojesara ne nagna murinja sutra? Jeste da nisu dali gol od početka februara, ali ako neko može to da promeni... Edited April 8, 2017 by Ruxin
189- Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) pobeda 3-1 na neugodnom gostovanju bournmouthu. deveta utakmica za redom gde smo primili gol. opet kao i prosle nedelje glupo primljen gol (nakon igranja rukom domaceg igraca). costa je opet odigrao uzasno. ovo vec postaje ozbiljno zabrinjavajuce i neverovatno mi je da conte ne da sansu batshuayiu ili willianu pa da hazard igra nekom najisturenijeg, ionako vec sada pola utakmice igra na toj poziciji. alonso konacno pogodio gol iz slobodnjaka posle 2-3 stative/precke. +7, 7 kola pre kraja. tottenham igra brutalno najbolje u ligi, nikako da konacno kiksnu. sledece nedelje stizemo kod mourinha. Edited April 8, 2017 by 189-
John Coltrane Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Sekto, strah li vas da mojesara ne nagna murinja sutra? Jeste da nisu dali gol od početka februara, ali ako neko može to da promeni... Oni su nasa filijala, dacemo im 3 boda za prezivljavanje, ionako cemo u LS osvajanjem LE
čekmeže Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) ž +7, 7 kola pre kraja. tottenham igra brutalno najbolje u ligi, nikako da konacno kiksnu. ž To su strašne stvari edit red mist https://www.youtube.com/watch?v=yzybBAYlxqw Edited April 8, 2017 by čekmeže
MancMellow Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 (edited) 4-3-3 Svidja mi se odbrana, osim sto e je zajebao za Valenciu za Fantasy, ali Darmian je dobar na desnom beku. Bar bio do sada. Edited April 9, 2017 by MancMellow
Gylfi Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Znaci Shaw ce morati da pegla bar jedan deo poluvremena sam na svome, bez Murinjovog mozga. Mali Veseljak.
John Coltrane Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Sta je sa DDG? Sent from my iPhone using Tapatalk
Weenie Pooh Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Šta vam je, pa Fellaini zna sa Moyesom -_- A ko drugi da bude kapiten u tom sastavu, Pogba?
MancMellow Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Neam pojma sta je sa DDG, ali Romero kad je poslednji put branio je bio odlican
Gylfi Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Dobro pitanje za traku, ja sam odmah pet puta šaltao sastav i razmišljao ko je dostojan da nosi traku. Erera jedva.
Recommended Posts