Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa znam, zato i pitam.

Ništa mi nije jasno, jel to neka konceptualna umetnos' ili rešio da odjebe englesku kišu jednom za svagda?

Edited by Ruxin
  • Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Origi kad padne, kao da gleda Vučića u studiju.

Posted (edited)

Pa znam, zato i pitam.

Ništa mi nije jasno, jel to neka konceptualna umetnos' ili rešio da odjebe englesku kišu jednom za svagda?

Povređeni Ljiljana, Mane, Henderson, bolestan Coutinho, rovit Firmino, Sturridge i Moreno u nemilosti - to je 7 startera :( Edited by Weenie Pooh
Posted (edited)

Povređeni Ljiljana, Mane, Henderson, bolestan Coutinho, rovit Firmino, Sturridge i Moreno u nemilosti - to je 7 startera :(

Pa znam za te što su povređeni (nisam znao za firmina tj)...ali mi opet čudno da krene jača klupa nego teren, pa onda zaključi na poluvremenu da bi brazlici ipak mogli odigrati. Btw genijalno je što računaš stukija i morena tu. :D

Ja bih izveštavao sa naše tekme, ali čemu. Upisašmo i delfa ffs :lolol:

Edited by Ruxin
Posted

Btw genijalno je što računaš stukija i morena tu. :D :

Pa i bolest trenerskog mozga je nekakva povreda :(

Brazil :Hail:

Posted

Iskukaste 3 boda, sinji kukavci.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Džabe trošiš jinx džone, a zatrebaće za kumana

Posted

Ali ovaj komentator koji se oduševljava izmenama Klopa na poluvremenu...  :lolol:

Posted

Treba znati izbaciti dva balava klinca koji veze nemaju i uvesti 2/3 najbolja igraca u timu, veliki je to strateg. Ako njemu ne dodje iz dupeta u glavu u toku leta bacicemo jos jednu godinu, a onda ce verovatno neki novi trener da zapocinje ciklus renoviranja i tako u nedogled. 

:Hail: za Firmina, prelepo je zavukao ono.

Posted

Jeste, kao i verovatno Henderson. Lallana se možda vrati.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...