Pokojni Ruxin Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) Pa znam, zato i pitam. Ništa mi nije jasno, jel to neka konceptualna umetnos' ili rešio da odjebe englesku kišu jednom za svagda? Edited April 8, 2017 by Ruxin
Weenie Pooh Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Origi kad padne, kao da gleda Vučića u studiju.
Weenie Pooh Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) Pa znam, zato i pitam. Ništa mi nije jasno, jel to neka konceptualna umetnos' ili rešio da odjebe englesku kišu jednom za svagda? Povređeni Ljiljana, Mane, Henderson, bolestan Coutinho, rovit Firmino, Sturridge i Moreno u nemilosti - to je 7 startera :( Edited April 8, 2017 by Weenie Pooh
Pokojni Ruxin Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) Povređeni Ljiljana, Mane, Henderson, bolestan Coutinho, rovit Firmino, Sturridge i Moreno u nemilosti - to je 7 startera :(Pa znam za te što su povređeni (nisam znao za firmina tj)...ali mi opet čudno da krene jača klupa nego teren, pa onda zaključi na poluvremenu da bi brazlici ipak mogli odigrati. Btw genijalno je što računaš stukija i morena tu. :D Ja bih izveštavao sa naše tekme, ali čemu. Upisašmo i delfa ffs Edited April 8, 2017 by Ruxin
Weenie Pooh Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Btw genijalno je što računaš stukija i morena tu. :D : Pa i bolest trenerskog mozga je nekakva povreda :( Brazil
John Coltrane Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Iskukaste 3 boda, sinji kukavci. Sent from my iPhone using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Džabe trošiš jinx džone, a zatrebaće za kumana
Mercuzzio Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Ali ovaj komentator koji se oduševljava izmenama Klopa na poluvremenu...
Aleksandar88 Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Treba znati izbaciti dva balava klinca koji veze nemaju i uvesti 2/3 najbolja igraca u timu, veliki je to strateg. Ako njemu ne dodje iz dupeta u glavu u toku leta bacicemo jos jednu godinu, a onda ce verovatno neki novi trener da zapocinje ciklus renoviranja i tako u nedogled. za Firmina, prelepo je zavukao ono.
Weenie Pooh Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Jeste, kao i verovatno Henderson. Lallana se možda vrati.
Recommended Posts