Weenie Pooh Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Woodburn fizički dominantan u odnosu na Tiny Joe Alena :O Ali ulazi Adam, koji će mu se najebati majke...
Pokojni Ruxin Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Klopara u fazonu - ko bre ne ume da menja taktike, daj 5 promena taktika!
Gylfi Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Lol, kakav veteranski trk Woodburna. Kao u snu kad ne možeš da trčiš.
Weenie Pooh Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Tri štopera, Walters sam na petercu. Bio je penal na Woodburnu.
Pokojni Ruxin Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Stanite,, povredio im se džo i opet vas delju? :O
Weenie Pooh Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Ne delju još, solidan cripple fight za sada. Samo što Stoke može bolje u drugom, a ova tuga od LFC teško. Ne znam da li ima još kog štopera da uvede?
Aleksandar88 Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Jos jedna sezona bez lige sampiona, ali ne mari. Imamo na klupi harizmaticnog Nemca, kako je samo vickast kad daje intervjue novinarima. Nadam se da ce poceti da primenjuju standardni tretman kakav imaju prema trenerima kad ostanu bez ikakvog uporista u rezultatima.
čekmeže Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Klop je poslednje što treba menjati. Treba samo na kraju sezone da izađe i kaže zajebo sam se i pošalje Ragnara Klavana u petu estonsku ligu. S obzirom na tako kako se kuburi sa povredama cele sezone trenutna pozicija je ok.
Pokojni Ruxin Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Mrzi me da jurim strim, šta to tačno izvodi klopara danas? Jel i definitivno pogubio konce?
Redoran Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Realno je rezultat na poluvremenu 0-1, čist penal nije sviran pre stočarskog gola. Što naravno ne umanjuje spektakularnost situacije u kojoj Walters sam kao duh na petercu zakucava loptu u gol. Jedan rezultat sa poluvremena u Brodu: Norwich 6-1 Reading
Weenie Pooh Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Mrzi me da jurim strim, šta to tačno izvodi klopara danas? Jel i definitivno pogubio konce?Imaš na prethodnoj strani tragikomični 3-5-2 sastav, sad su ušli Coutinho i Firmino na poluvremenu.
Recommended Posts