Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Woodburn fizički dominantan u odnosu na Tiny Joe Alena :O

Ali ulazi Adam, koji će mu se najebati majke...

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Klopara u fazonu - ko bre ne ume da menja taktike, daj 5 promena taktika! :lol:

Posted

Lol, kakav veteranski trk Woodburna. Kao u snu kad ne možeš da trčiš.

Posted

Jezusmarija kako je Adam debeo :o

Posted

Tri štopera, Walters sam na petercu.

Bio je penal na Woodburnu.

Posted

Stanite,, povredio im se džo i opet vas delju? :O

:Hail:

Posted

Ne delju još, solidan cripple fight za sada. Samo što Stoke može bolje u drugom, a ova tuga od LFC teško.

Ne znam da li ima još kog štopera da uvede?

Posted

Jos jedna sezona bez lige sampiona, ali ne mari. Imamo na klupi harizmaticnog Nemca, kako je samo vickast kad daje intervjue novinarima. Nadam se da ce poceti da primenjuju standardni tretman kakav imaju prema trenerima kad ostanu bez ikakvog uporista u rezultatima.

Posted

Brazilci umesto dece...

Posted

Klop je poslednje što treba menjati. Treba samo na kraju sezone da izađe i kaže zajebo sam se i pošalje Ragnara Klavana u petu estonsku ligu. S obzirom na tako kako se kuburi sa povredama cele sezone trenutna pozicija je ok.

Posted

Mrzi me da jurim strim, šta to tačno izvodi klopara danas? Jel i definitivno pogubio konce?

Posted

Realno je rezultat na poluvremenu 0-1, čist penal nije sviran pre stočarskog gola. Što naravno ne umanjuje spektakularnost situacije u kojoj Walters sam kao duh na petercu zakucava loptu u gol.

Jedan rezultat sa poluvremena u Brodu: Norwich 6-1 Reading

Posted

Mrzi me da jurim strim, šta to tačno izvodi klopara danas? Jel i definitivno pogubio konce?

Imaš na prethodnoj strani tragikomični 3-5-2 sastav, sad su ušli Coutinho i Firmino na poluvremenu.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...