Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ko bre ne zna?

Klopp. Ne zna da se brani, ne zna protiv donjeg doma, ne zna da menja. Ne mogu da se setim lika koji bas protiv ovih isti jesenas 4-3 lepo napisao: nemojte da mislite da ce ih Klopp kritikovati ili da misli bilo sta da su pogresili i nista ne bi promenio da se ponovo igra sutra. Jednostavno to je to. Tuci me do zore pa sta bude.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Klopp. Ne zna da se brani, ne zna protiv donjeg doma, ne zna da menja. Ne mogu da se setim lika koji bas protiv ovih isti jesenas 4-3 lepo napisao: nemojte da mislite da ce ih Klopp kritikovati ili da misli bilo sta da su pogresili i nista ne bi promenio da se ponovo igra sutra. Jednostavno to je to. Tuci me do zore pa sta bude.

Ranije sam napisao da Kloppara jednostavno nema Plan B. Ima jos jedan koji nema Plan B - Pep. E, za sada je ovaj sa njim egal iako je potrosio beskonacno puta manje novca od njega, a sastavi se ne mogu porediti po kvalitetu )osim sto na golovima obojica imaju drvnu gradju). Alternativa je da imate trenera koji ima i plan A i plan B, ali kome je plan B daleko bolji od plana A. Ali ok, niko srecniji od mene ako ga slucajno otpustite. Da ima dva vanserijska igraca u timu umesto sto ima jednog poluvanserijskog Liverpool bi mleo. Long live FSG ili kako se vec zovu. 

Posted

Misliš da bi dva vanserijska bila dovoljna? :unsure: Uvek bi mogao da izvede obojicu i ubaci umesto njih štopere. Eventualno bi mu četvorica radila posao.

Posted

Ranije sam napisao da Kloppara jednostavno nema Plan B. Ima jos jedan koji nema Plan B - Pep. E, za sada je ovaj sa njim egal iako je potrosio beskonacno puta manje novca od njega, a sastavi se ne mogu porediti po kvalitetu )osim sto na golovima obojica imaju drvnu gradju). Alternativa je da imate trenera koji ima i plan A i plan B, ali kome je plan B daleko bolji od plana A. Ali ok, niko srecniji od mene ako ga slucajno otpustite. Da ima dva vanserijska igraca u timu umesto sto ima jednog poluvanserijskog Liverpool bi mleo. Long live FSG ili kako se vec zovu. 

Pa da, moralo bi tu da se uloži još nekih 200-250 milki i to bi bilo to. A ako i ne, ponoviti dok ne prođe  -_-

United way  :lolol:

Posted

Pa da, moralo bi tu da se uloži još nekih 200-250 milki i to bi bilo to. A ako i ne, ponoviti dok ne prođe  -_-

United way  :lolol:

kombinacija forsiranja (pa nekad i na silu) igraca iz Academy-ja i rekordnih transfera, to jeste United way. Jbg, uvek bio. 

Posted

Kloppovi najveći minusi dok je vodio Borussiju:

-ozljede igrača,

-nesnalaženje u utakmicama u kojima mu suparnik ostavi loptu na raspolaganju i mučki u zasjedi čeka šansu za kontranapad. To se nije toliko vidjelo dok je Lewandowski bio tamo.

Lijepo je vidjeti da ga ti problemi ne prate u Liverpoolu.

Posted (edited)

Kloppovi najveći minusi dok je vodio Borussiju:

-ozljede igrača,

-nesnalaženje u utakmicama u kojima mu suparnik ostavi loptu na raspolaganju i mučki u zasjedi čeka šansu za kontranapad. To se nije toliko vidjelo dok je Lewandowski bio tamo.

Lijepo je vidjeti da ga ti problemi ne prate u Liverpoolu.

Jbg, ozlede ne bi bile toliki problem da je malo duža klupa. Što se tiče ovog drugog, mlad je, naučiće. Ima on da radi ovo još 20 godina. 

Edited by MancMellow
Posted (edited)

Btw i čelzi ima samo dva "vanserijska" igrača. Azara i karmu :fantom:

Edited by Ruxin
Posted

Ma kakvo otpustanje manc, daleko od toga. Ja se nadam da ce minimum odraditi taj 7-godisnji ugovor, a moze i duze. Ali jednostavno nisam slep, prosle sezone mi se vise svidjao Live nego ove, blago razocaran samo to, a bolji smo na tabeli nego lani. Prosle je bio B plan sa Bentekeom, ove bar da proba Matipa napred ponekad :)  lakse bi mi bilo.

Samo i Mou je bez plana B, evo sta kaze jedan Utd-ovac:

- igramo UVEK 4231
- NIKAD formaciju sa 2 špica
- igramo sa KAO dva krilna napadača kji nisu ni krila ni napadači
- igramo sa DVA ZADNJA VEZNA 95% mečeva, nema veze protiv koga igramo
- igramo BEZ krila
- JEDINO KRILO koje imamo (Jang) je samo JEDAN MEČ igrao kao krilo
- letos nije kupljeno NI JEDNO krilo iako smo znali da nemamo ni jedno i da se Depaj prodaje
- Ofanziva nam je predvidiva, ide se besomučno kroz sredinu
- bekovi koji glume i krila i napadači koji glume krila imaju kriminalne c-šuteve
- na poneki dobar c-šut nema ko da skoči sem Ibre i ponekad (kad gubimo) Felainija
- iz kornera smo sterilniji nego Barselona, tamo Pike makar nekad nabode ponešto...

Posted (edited)

Brate žoze nije prošao ni pored plana a, da se ne lažemo. :lolol:

Ali reko dopustiću mancu da misli ima drugačije, kapiram da mu ne pada lako sve ovo :(

Edited by Ruxin
Posted

:lol:

Posted

Ma kakvo otpustanje manc, daleko od toga. Ja se nadam da ce minimum odraditi taj 7-godisnji ugovor, a moze i duze. Ali jednostavno nisam slep, prosle sezone mi se vise svidjao Live nego ove, blago razocaran samo to, a bolji smo na tabeli nego lani. Prosle je bio B plan sa Bentekeom, ove bar da proba Matipa napred ponekad :)  lakse bi mi bilo.

Samo i Mou je bez plana B, evo sta kaze jedan Utd-ovac:

- igramo UVEK 4231

- NIKAD formaciju sa 2 špica

- igramo sa KAO dva krilna napadača kji nisu ni krila ni napadači

- igramo sa DVA ZADNJA VEZNA 95% mečeva, nema veze protiv koga igramo

- igramo BEZ krila

- JEDINO KRILO koje imamo (Jang) je samo JEDAN MEČ igrao kao krilo

- letos nije kupljeno NI JEDNO krilo iako smo znali da nemamo ni jedno i da se Depaj prodaje

- Ofanziva nam je predvidiva, ide se besomučno kroz sredinu

- bekovi koji glume i krila i napadači koji glume krila imaju kriminalne c-šuteve

- na poneki dobar c-šut nema ko da skoči sem Ibre i ponekad (kad gubimo) Felainija

- iz kornera smo sterilniji nego Barselona, tamo Pike makar nekad nabode ponešto...

boldovano je netacno, a i na ponesto od ostalog bi se imalo sta dodati. ali ovde ne pise nista o planu B. Kad se branimo i igramo na kontre to u principu dobro izgleda. 

Posted

Ali reko dopustiću mancu da misli ima drugačije, kapiram da mu ne pada lako sve ovo :(

što? juče je bilo povuci potegni, ali večeras je bilo prijatno 

Posted (edited)

Pa tolika nadanja i silni milioni, a ispostavilo se da ste se sjebali i doveli duplo goreg trenera preko leta :D

Ali ako hoćeš da se porediš sa ekipom koja vas lagano outperformuje igrajući bukvalno bez  odbrane onda ok, mož i to :fantom:

Edited by Ruxin
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...