Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Sad tek vidim da je Hull dobio derbi. Cestitam, vazna pobeda.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Za one koji su propustili, nije bilo ništa na ovoj temi, nego na nekoj od onih idotski tema na SZD...

A najjače da je sranje izbilo na najgospockijoj temi na forumu  

Dobro nam došo copi! I protiv najboljeg trenera meseca februara isto da gledaš maksimum 15 minuta, čuvaj zdravlje jebeš fudbal :fantom:
Posted

Sad tek vidim da je Hull dobio derbi. Cestitam, vazna pobeda.

Pa pisao sam, Niasse, koji po meni je taman za JSL ili neku sličnu livadu je zabio dva gola za nadu za opstanak...

Ostaće Hull, meni Misdlsboro i ovi jadnici od danas, što u gostima ne mogu nikog da dobiju, bez obzira na bodovnu zalihu, kao i Swansea deluju kao veći kanditi od Hulla... Hull ima neku igru, Midlboro nema ništa, a Swansea, ako im se Ljorente povredio, takođe ostaje bez igre...

Posted

Ode sve u qr kad nam se Admini pravdaju po PL temi...

Posted

Pa pisao sam, Niasse, koji po meni je taman za JSL ili neku sličnu livadu je zabio dva gola za nadu za opstanak...

Ostaće Hull, meni se Misdlsboro i ovi jednici od danas, što u gostima ne mogu nikog da dobiju, bez obzira na bodovnu zalihu, kao i Swansea deluju kao veći kanditi od Hulla... Hull ima neku igru, Midlboro nema ništa, a Swansea, ako im se Ljorente povredio, takođe ostaje bez igre...

Jedino tako i moze, Crystal Palace mi se cini jaci.

Posted

Ode sve u qr kad nam se Admini pravdaju po PL temi...

Nemoj to Admin vuce ne Novi Pazar. Zovi ga Adam ili Aca. :fantom:

Posted

Boro je prop'o najvise, Swansea igra dobro. Po meni boro, sund. i nazalost hull, ali ima jos dosta.

Posted

A najjače da je sranje izbilo na najgospockijoj temi na forumu  

Dobro nam došo copi! I protiv najboljeg trenera meseca februara isto da gledaš maksimum 15 minuta, čuvaj zdravlje jebeš fudbal :fantom:

rođendan mi je tada, očekujem poklon od Klopa!

Posted

Ma nema ništa od toga, ostaje taj na klupi do kraja sezone :fantom:

Posted

Ma nema ništa od toga, ostaje taj na klupi do kraja sezone :fantom:

:lol:

pozvao bih te da zajedno gledamo, ali još nisam siguran da li stižem

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...