Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mora Grujic na teren, ako misle da preokrenu. :fantom:

Posted

Eve ga, stelth Holanđanin, ni iz čega...

I prošao centaršut... Ovo sam mislio da neću videti do kraja sezone...

Posted

Dajte malo vise vere u momke u crvenom! :)

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Posted

Vjerujem ja u njih. ali eto primiše gol..

Posted

Carragher na Skaju hvali finiš Letećeg Holanđanina, čovek je zakucao u gol sa pet metara, neometan. Ali jebiga, potrudio se da nađe nešto pozitivno.

Posted

Ali ozbiljno, šta misle sa ovolikim dugim loptama? Da ih nije neko lagao da je Brnlijeva slaba tačka klasičan bunar, i da je Origi novi Crouch? :unsure:

Posted

I iz 2 šuta u gol, dva gola...

I sad umalo da ga prime...

Mora se ovde ugurati još jedan, jer će Flop™ da ubaci onog brazilskog ktretena, a svi znamo čemu to vodi...

Posted

Ja ću ruksinovskim metodama da gledam do kraja, brojim kontakte mladog velškog talenta sa loptom i milione koje će doneti kad ga za dve godine uzme City. Za sada je na 0.

Posted

jer će Flop™ da ubaci onog brazilskog ktretena, a svi znamo čemu to vodi...

Umesto Origija :isuse:

Posted

Meni bi mladi Woodburn završio karijeru u Liverpoolu, posle ovakvog ponašanja...

Izgubi loptu, i umesto da grize i trči za igračom koji mu je uzeo, on stoji i gleda... Sa 17 godina se tako ne igra fudbal... A ni inače...

Posted

Meni bi mladi Woodburn završio karijeru u Liverpoolu, posle ovakvog ponašanja...

Izgubi loptu, i umesto da grize i trči za igračom koji mu je uzeo, on stoji i gleda... Sa 17 godina se tako ne igra fudbal... A ni inače...

To sam isto ja pisao prošlog puta, kad je čini mi se počeo utakmicu. Neobjašnjiva kurcobolja za tako mladog igrača, kao Sterling u svojoj poslednjoj sezoni. Ipak je danas bar nešto malo pokušavao sa loptom, nije bio potpuno nevidljiv.

Šampionski™ odrađena utakmica, praktično ništa nisu odigrali a uzeli tri boda. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...