Jump to content

Premier League 2016-17

Featured Replies

^Ne razumem.

Pa prvi sam se javio da obradujem kumanovo, širim ovde radost ko božić bata :fantom:

Edited by Ruxin

Jel' igrao danas Siti? Pitam za prijatelja...

Slabo, ali pitao se i džozef majkl :(

Manchester United now hold the record for consecutive days in one league position (141).

:cool:

:lolol:

Pa jeste cudno. U oktobru su bili 6. i 17 meceva kasnije, bez izgubljenog meca, opet 6.

Mogu li da izdrže do maja, though? :unsure: Da me bar malo uteše kad LFC završi na petom mestu a Klopsteri krenu da trube koliko je to uspeh...

Mogu li da izdrže do maja, though? :unsure: Da me bar malo uteše kad LFC završi na petom mestu a Klopsteri krenu da trube koliko je to uspeh...

За нас је и шесто место успех.  ^_^

Onda lepo da potpišemo peticiju da se ranije okonča liga i svi odu na produženi odmor. Svi da budi zadovoljni - Chelsea je ionako prvi, Tottenham i City i Liverpool ne moraju da rizikuju da ih Arsenal ili Man Utd preskoče, Arsenal zadovoljan jer će najzad ispasti iz top four pa će Wenger da ode, a specijalnoj sekti je i šesto mesto uspeh.

Sve zavisi od Wengera

• Author

Sve zavisi od Wengera

U Arsenalu je sad takav haos da ce nas i Koeman prestici. Klub preko svojih podanika vodi PR rat protiv Alexisa, ovi sto ruse Wengera se sad dodvoravaju Kroenkeu, a guzva na izlazu se sve vise povecava.

Daj ti nama reci sta to znaci fantasy-wise?  :fantom:

Ne mogu da verujem da Vila prošle godine nije duže držala tu poziciju koju je držala.

Jel se zna možda slučajno ko je najbolji trener meseca februara?

Pitam za druga :fantom:

Jel se zna možda slučajno ko je najbolji trener meseca februara?

Pitam za druga :fantom:

:fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.