radnik Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Noblea bih izveo na poluvremenu, kad vec nije do sada. Osim gola, jos par puta dodaje kao nedonosce.
189- Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 costa, pedro i fabregas nevidljivi, nula. dobro bi bilo dati drugi sto pre ako je moguce.
189- Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 https://streamable.com/ymcs4 -- na kraju glupo primljen gol. ipak pobeda se pise i opet smo na plus deset. sledeca u stokeu.
Jean-Luc Picard Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Plače mi se kad vidim kako lako brzo i jednostavno Čelzi odigrava kad uzme loptu negde na tridesetak metara od svog gola, dok ovi moji s druge strane stanu, razmisle, okrenu se oko svoje ose, vrate prvom unazad, koji vrati Randolfu. Mislim ono nije da Lanzini, Ayew, Feguli, Snodgras, Kresvel ne bi znali odigrati brzo unapred...samo kad bi neko imao da im kaže da tako u stvari treba da se igra.
Weenie Pooh Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Što niste vratili Big Sama kad je bilo vreme, on obično forsira najbrže moguće odigravanje unapred.
Malvo Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Fala kurcu. A Felaini gleda u cudu i tesi Ibrakadabru - mene nikad nisu ovako kaznili!
porucnik vasic Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Само за Мидла, Грујара проходао и одиграо сат за други тим.
Recommended Posts