Jump to content

Premier League 2016-17

Featured Replies

:D

Lepa kontra. Ljiljana :Hail:

Lepa kontra. Ljiljana :Hail:

delovalo je da ce da odustane i onda odlicno izbacio oridjija a ovaj takodje lepo za holandeza. 

Pa dobro, lose drugo poluvreme, ali sve u svemu zasluzeno.

delovalo je da ce da odustane i onda odlicno izbacio oridjija a ovaj takodje lepo za holandeza. 

Zastao je kad je video ofsajd, sačekao da se ovaj vrati i tek onda ga izbacio. Offensive awareness u crvenom... iako je i ovako možda bio ofsajd :D

Lallanica :Hail:

Ponekad mi Wengera bude zao, skoro svaki mec protiv jakog protivnika mu izgleda isto. Primi rano gol i tu se prica obicno zavrsava.

3f6daa6ec3d9a6568596e9117c1ada44.jpg

Profesor ide na to da izbaci Specijalnog iz LS. Sreca je u malim crknutim komsijinim kravama.

Kako je Šo odigrao danas? Vidim zamijenjen je..

Profesor ide na to da izbaci Specijalnog iz LS. Sreca je u malim crknutim komsijinim kravama.

Wtf, pa sam specijalni već obavlja taj posao vrlo uspešno, čitave sezone :D

Edited by Ruxin

Wenger has said tonight he had no regrets about leaving Sanchez out. "I'm strong enough and lucid enough to analyse the impact."

Ibrahimovic: "Mings jumped into my elbow".

Što bi kazala moja pokojna tašta za mihajlovića dok je igrao za Lazio "podleteo mu pod lakat"

• Author

Cestitke Skauzerima na zasluzenoj pobjedi. Mislim da ofsajda nije bilo kod 3.gola.

Nas jedino Houllier-scenario spasava od daljeg vengerisanja. Jebem mater njemu i vlasnicima kluba, Nini Bracewell-Smith jer je prodala svoje dionice Kroenkeu, a ne Usmanovu, a i skautu koji je rekao da za Xhaku i Mustafija treba platiti onoliko para.

Sve u svemu, mogli bismo na kraju zavrsiti i sedmi. To bi bilo super, mozda tad ovo samozivo kolaboracionisticko smece ode iz kluba.

Ne zasluzujemo top 4, prosto gori smo od Chelskog, Cityja, Spursa i Arsenala. 

Ценим да си заборавио некога. :fantom:

Ibrahimovic: "Mings jumped into my elbow".

Какво је он ћубре...

Guest
This topic is now closed to further replies.