Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Lepa kontra. Ljiljana :Hail:

delovalo je da ce da odustane i onda odlicno izbacio oridjija a ovaj takodje lepo za holandeza. 

Posted

Pa dobro, lose drugo poluvreme, ali sve u svemu zasluzeno.

Posted

delovalo je da ce da odustane i onda odlicno izbacio oridjija a ovaj takodje lepo za holandeza. 

Zastao je kad je video ofsajd, sačekao da se ovaj vrati i tek onda ga izbacio. Offensive awareness u crvenom... iako je i ovako možda bio ofsajd :D

Posted

Lallanica :Hail:

Ponekad mi Wengera bude zao, skoro svaki mec protiv jakog protivnika mu izgleda isto. Primi rano gol i tu se prica obicno zavrsava.

Posted

Profesor ide na to da izbaci Specijalnog iz LS. Sreca je u malim crknutim komsijinim kravama.

Posted

Kako je Šo odigrao danas? Vidim zamijenjen je..

Posted (edited)

Profesor ide na to da izbaci Specijalnog iz LS. Sreca je u malim crknutim komsijinim kravama.

Wtf, pa sam specijalni već obavlja taj posao vrlo uspešno, čitave sezone :D

Edited by Ruxin
Posted

Wenger has said tonight he had no regrets about leaving Sanchez out. "I'm strong enough and lucid enough to analyse the impact."

Posted

Ibrahimovic: "Mings jumped into my elbow".

Posted

Što bi kazala moja pokojna tašta za mihajlovića dok je igrao za Lazio "podleteo mu pod lakat"

Posted

Cestitke Skauzerima na zasluzenoj pobjedi. Mislim da ofsajda nije bilo kod 3.gola.

Nas jedino Houllier-scenario spasava od daljeg vengerisanja. Jebem mater njemu i vlasnicima kluba, Nini Bracewell-Smith jer je prodala svoje dionice Kroenkeu, a ne Usmanovu, a i skautu koji je rekao da za Xhaku i Mustafija treba platiti onoliko para.

Sve u svemu, mogli bismo na kraju zavrsiti i sedmi. To bi bilo super, mozda tad ovo samozivo kolaboracionisticko smece ode iz kluba.

Posted

Ne zasluzujemo top 4, prosto gori smo od Chelskog, Cityja, Spursa i Arsenala. 

Ценим да си заборавио некога. :fantom:

Ibrahimovic: "Mings jumped into my elbow".

Какво је он ћубре...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...