Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Sad sam malo gledao januar/februar prosle i ove sezone za Liverpool u PL i to je realno uzas :(  Kombinovano 13 meceva (prosle 6, ove 7) ima 2 pobede 5 neresenih i 6 poraza. Cak je dosta istih timova, prosle i ove (WHU 2-0 Liv.,Liv- Ars 3-3, Liv- Utd 0-1, Norwich 4-5 Liv, Lei-Liv 2-0, Liv-Sun 2-2) a ove sezone (Sun-Liv 2-2, Utd-Liv 1-1, Liv-Swa 2-3, Liv-Che 1-1, Hull-Liv 2-0, Liv-Tott 2-0, Lei-Liv 3-1)

Boldovane pobede, neuporedivo lakse nego da sam nesto drugo :lol:

@ruxine Klopp za jake timove top6, a BR za ostatak, a?

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Šta znam, brodž ima 5/6 protiv spursa ako se ne varam... ali sigurno da postoji neka statistička kategorija na ovom svetu u kojoj je klop uspešniji.

Nemam sad vremena baš toliko tražiti, ali verujem

Posted

Gledate preko strima? :fantom:

Posted

Nisam ni znao da se igra, pa da vidim sa vama što pratite i nebitnije mečeve sitija gde se to tačno hvata.

Izvrteh sve kanale i ništa. :dry:

Posted

Gledate preko strima? :fantom:

SK HD.

Gledam trenutno nešto na Cinestar Premiere 2, ali izvrteh kanale da ti pomognem.

Posted

Nisam ni znao da se igra, pa da vidim sa vama što pratite i nebitnije mečeve sitija gde se to tačno hvata.

Izvrteh sve kanale i ništa. :dry:

pa sk hd, ne vrtiš dobro

Posted

Imam samo 1, 2, 3.....jbg, javljajte šta se događa braćo pepoljubitelji :(

Posted

Imam samo 1, 2, 3.....jbg, javljajte šta se događa braćo pepoljubitelji :(

Trazili ste dva penala zbog nepoznavanja pravila o igranju rukom. :( Pep da poradi na tome.

Posted

Bila su oba, a kasnije ću i da pogledam snimak ne bih li potvrdio to viđenje :fantom:

Posted

Ruxine, probaj Batman Stream ako nemaš SK HD, ja kad nemaju neki tenis meč na Sportklubovima, Arenama ili Eurosportovima, uvek pogledam tamo.

Posted

Ma ne mogu da se jebavam sa strimovima, a realno ne bih ni nešto ozbiljno gledao tekmu protiv fakin hadersfilda...da ima na tv-u pustio bih čisto da ide u pozadini dok čačkam nešto na kompu.

Pošto nemam na tv-u, meeeh....uzdaću se u izveštvanje sekte i ostalih prijatelja pepa

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...