Jump to content

Premier League 2016-17

Featured Replies

Sad sam malo gledao januar/februar prosle i ove sezone za Liverpool u PL i to je realno uzas :(  Kombinovano 13 meceva (prosle 6, ove 7) ima 2 pobede 5 neresenih i 6 poraza. Cak je dosta istih timova, prosle i ove (WHU 2-0 Liv.,Liv- Ars 3-3, Liv- Utd 0-1, Norwich 4-5 Liv, Lei-Liv 2-0, Liv-Sun 2-2) a ove sezone (Sun-Liv 2-2, Utd-Liv 1-1, Liv-Swa 2-3, Liv-Che 1-1, Hull-Liv 2-0, Liv-Tott 2-0, Lei-Liv 3-1)

Boldovane pobede, neuporedivo lakse nego da sam nesto drugo :lol:

@ruxine Klopp za jake timove top6, a BR za ostatak, a?

Šta znam, brodž ima 5/6 protiv spursa ako se ne varam... ali sigurno da postoji neka statistička kategorija na ovom svetu u kojoj je klop uspešniji.

Nemam sad vremena baš toliko tražiti, ali verujem

Građani [emoji38]ol:

Grupa gradjana :D

Gledate preko strima? :fantom:

Ne, što?

Nisam ni znao da se igra, pa da vidim sa vama što pratite i nebitnije mečeve sitija gde se to tačno hvata.

Izvrteh sve kanale i ništa. :dry:

Gledate preko strima? :fantom:

SK HD.

Gledam trenutno nešto na Cinestar Premiere 2, ali izvrteh kanale da ti pomognem.

Nisam ni znao da se igra, pa da vidim sa vama što pratite i nebitnije mečeve sitija gde se to tačno hvata.

Izvrteh sve kanale i ništa. :dry:

pa sk hd, ne vrtiš dobro

Imam samo 1, 2, 3.....jbg, javljajte šta se događa braćo pepoljubitelji :(

• Author

Imam samo 1, 2, 3.....jbg, javljajte šta se događa braćo pepoljubitelji :(

Trazili ste dva penala zbog nepoznavanja pravila o igranju rukom. :( Pep da poradi na tome.

Bila su oba, a kasnije ću i da pogledam snimak ne bih li potvrdio to viđenje :fantom:

Ruxine, probaj Batman Stream ako nemaš SK HD, ja kad nemaju neki tenis meč na Sportklubovima, Arenama ili Eurosportovima, uvek pogledam tamo.

Ma ne mogu da se jebavam sa strimovima, a realno ne bih ni nešto ozbiljno gledao tekmu protiv fakin hadersfilda...da ima na tv-u pustio bih čisto da ide u pozadini dok čačkam nešto na kompu.

Pošto nemam na tv-u, meeeh....uzdaću se u izveštvanje sekte i ostalih prijatelja pepa

Guest
This topic is now closed to further replies.