Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ja ne mogu da shvatim što se desilo sa onom ekipom i igrom s početka sezone... Ok, kurčevi na biciklu, kapiram, ali čak je i s njima to izgledalo toliko drugačije prije samo par mjeseci

Postoje 2 varijante, u zavisnosti od toga koliko švabove konferencije nalaziš šarmantnim a njega lično neodoljivim:

a) igrači su govna iz kojih je klopara neviđenom mađijom neko vreme cedio suvu drenovinu, ali i on je ipak samo čovek

b) pogubio konce :fantom:

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Opasan Lester veceras; Liverpul standardno nepredvidljiv.

Posted

Liverpul standardno nepredvidljiv.

Naprotiv, prilično su predvidljivi ove godine. Mučenje oko protivničkog šesnaesterca, komedija pozadi, crna rupa u sredini. 

Klopp je izgleda uspeo da utvrdi da je Lucas, kako reče kolega, bušan kurton ako je suditi po ovoj izmeni. Nažalost, to su obično poslednji trenerski trzaji - kad su prethodnici shvatili šta im radi, obično je bilo kasno da išta promene.

Ako Henderson ne bude mogao protiv Arlekina, a nemački hipster opet ostavi Milnera na levom beku umesto da popuni mesto na sredini... ja ne znam kako bih opisao wangst koji bi mi takva odluka izazvala. 

Posted

a) igrači su govna iz kojih

Ne znam tim u ligi kome se lopta tako odbija od noge, kao uzarena kugla da je. Tehnika nula, cak i kod ovih koji kao znaju Lallana, Firmino ... a i Klopp je jednodimenzionalan.

Posted

Naprotiv, prilično su predvidljivi ove godine. Mučenje oko protivničkog šesnaesterca, komedija pozadi, crna rupa u sredini. 

Klopp je izgleda uspeo da utvrdi da je Lucas, kako reče kolega, bušan kurton ako je suditi po ovoj izmeni. Nažalost, to su obično poslednji trenerski trzaji - kad su prethodnici shvatili šta im radi, obično je bilo kasno da išta promene.

Ako Henderson ne bude mogao protiv Arlekina, a nemački hipster opet ostavi Milnera na levom beku umesto da popuni mesto na sredini... ja ne znam kako bih opisao wangst koji bi mi takva odluka izazvala. 

Ja mislim da će tvoj miljenik na levi bok, do kraja sezone...

Posted

Nije cak ni Lester bio toliko dobar koliko je Liverpul bio ocajan. Ovi ih odma pritegli na startu, dosli do dva gola, Liverpul citavu utakmicu nije imao nikakve zelje kao da su neke primadone koje ne priznaju nista ispod titule pa sad nece da zavrse ni u TOP 10 pa da im opet next year will be our year. Klopa bi najbolje bilo preventivno odmah oterati a minimalno mu dati ultimatum - ako ne izvuce LS, otkaz.

Kakav otkaz? Coveku prvo treba da daju jedan normalan prelazni rok, a ne ove guposti da zaradjuje novac boardu toko transfer prozora.

Posted

Kakav otkaz? Coveku prvo treba da daju jedan normalan prelazni rok, a ne ove guposti da zaradjuje novac boardu toko transfer prozora.

+1

Posted (edited)

Odakle ta ideja da klub koji je konkurisao pre mesec dana za draxlera nije dao klopu nikaku lovu na raspologanje?

Koliko puta treba da kačim klopove "pare nisu problem" demantije, i njegovo naglašavanje da on kao trener-hipster ne funkcioniše poput običnih smrtnika kojima trebaju ti neki transferi  :(

Edited by Ruxin
Posted

Odakle ta ideja da klub koji je konkurisao pre mesec dana za draxlera nije dao klopu nikaku lovu na raspologanje?

Koliko puta treba da kačim klopove "pare nisu problem" demantije, i njegovo naglašavanje da on kao trener-hipster ne funkcioniše poput običnih smrtnika kojima trebaju ti neki transferi  :(

Нису. Не дају паре...

Posted

Lik nije htjeo da trosi. I sad kao Klop mucenik... :isuse:

Posted (edited)

Lik nije htjeo da trosi. I sad kao Klop mucenik... :isuse:

Džabe brate middle, biraju da pre veruju sopstvenim konstrukcijama nego menadžeru im :(

Edited by Ruxin
Posted

2 roka je propustio da zakrpi rupe i pojaca ekipu...

Posted (edited)

2 roka je propustio da zakrpi rupe i pojaca ekipu...

Sigurnije tako. Prošli je potrošio silne novce i zakrpio silne rupe, pa kad se ispostavilo da ne igraju odmah svi od starta kao ronaldomesi sručili drvlje i kamenje na njega. Dok smo svi shvatili da je taj prelazni rok zapravo bio 1 moderno remek-delo, prava mala minijatura, on već otpušten 6 puta.

Ovako lepo ništa ne trošiš, ne podižeš očekivanja nikom, za svaku pobedu ti se klanjaju, za svaki poraz udri po škrticama iz uprave...1 ugodna pozicija :D

Edited by Ruxin
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...