Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ne baš, ovo je opšti raspad sistema. Ali znači dosta, oni mrtvaci u sredini po običaju ne znaju gde udaraju.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

nesto ga se nesecam takvog a zemljak mi je.

Ma da. Secam se kad sam pricao na odmoru u sedmom osnovne, drugari mislili da tovarim. A fazon bio da ga i ja gledam dve sezone i nisam pojma imao jel to bilo uvek ili je novo.

https://goo.gl/images/eN9RYT (valjda radi, numem preko tape)

Posted

Prešlo se na 3-4-3...

Leiva opet ne može da isprati igrača...

Posted

Prvo je kutinjo bio taj bez koga se ne može, pa se posle ispostavio da je to mane, sad evo dobacišmo do henda...

Koliko pre nego što neko najzad primeti da je taj bez koga se zaista ne može sad zapravo u jednoj susednoj državi :fantom:

Posted

Ma da. Secam se kad sam pricao na odmoru u sedmom osnovne, drugari mislili da tovarim. A fazon bio da ga i ja gledam dve sezone i nisam pojma imao jel to bilo uvek ili je novo.

https://goo.gl/images/eN9RYT (valjda radi, numem preko tape)

svaka cast

Posted

Minjole ispred dva stopera, na 20m od gola. Nešto je gadno trulo

Posted

Ne baš, ovo je opšti raspad sistema. Ali znači dosta, oni mrtvaci u sredini po običaju ne znaju gde udaraju.

stani bre, pa zar ti nije Ruxin objasnio kako sjajan kadar posedujete za razliku od mucenog Pepa koji je nasledio jednu vrlo skromnu ekipu koju samo svojom magijom odrzava u prvoj ligi

Posted

Koliko pre nego što neko najzad primeti da je taj bez koga se zaista ne može sad zapravo u jednoj susednoj državi :fantom:

Neaš pojma, Katalonija nije (susedna) država.

A bez Kutinja se svakako ne može kad puste na teren nekog fantoma u njegovom dresu.

Posted (edited)

...

Edited by Ruxin
Posted (edited)

stani bre, pa zar ti nije Ruxin objasnio kako sjajan kadar posedujete za razliku od mucenog Pepa koji je nasledio jednu vrlo skromnu ekipu koju samo svojom magijom odrzava u prvoj ligi

Ne podmeći, zavidim im samo na odbrani o kakvoj mi možemo da sanjamo. :fantom:

Ruxin se zapravo sad prešaltao na pitanje kako kadar dovoljno dobar za igranje protiv top 6 ne mož nikako protiv ovih halova -_-

Edited by Ruxin
Posted

Jao. Šok terapija sasvim uspjela, sa Seviljom sve otvoreno :)

Posted

Još samo 7-8 da nam da i ulazi u trku za najboljeg strelca lige...

Posted

Pazi, igrač od tipa 175 ladno nadskače igrače od 190...  :isuse:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...