Jump to content

Premier League 2016-17

Featured Replies

naravno :D  jbg, istina da se ne razume bas u fudbal kolko bi trebalo...

:D

Nećemo da stavljamo link da zlobnicima ne damo materijal... :fantom:

Ja ne znam koji mu je najpoznatiji tekst, da nije nešto na čemu je radio ovih godina kad ga nije bilo na Guardianu? :unsure:

Lik je inače engleski Novaković, samo ne baš operisan od smisla za humor.

• Author

Ja ne znam koji mu je najpoznatiji tekst, da nije nešto na čemu je radio ovih godina kad ga nije bilo na Guardianu? :unsure:

Lik je inače engleski Novaković, samo ne baš operisan od smisla za humor.

Garant ovaj tekst koji sam okačio u linku iznad. :D

Ih, to sam čitao. Ja reko' nešto aktuelnije i relevantnije od navijačkog much ado about nothing.

Ih, to sam čitao. Ja reko' nešto aktuelnije i relevantnije od navijačkog much ado about nothing.

+1

fudbalskom ekvivalentu SNS-a

Sta ucini Vengerova impotencija od onakvog coveka :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Šuška se da bi i "Najskuplji" mogao u Kinu. Kineska medicina je najstarija na svetu, možda nađu način da ga na terenu drže duže nego u bolnici.

Povredio se Henderson na treningu, propušta Leicester a možda i Arsenal u subotu :isuse:

Taman da Grujic uskoci.

To je namerno. Nadam se da ce Klopp biti gospodin i dati bodove davljeniku, sramota da sampion ispadne. Sve osim pobede Leicestera veceras nema mnogo smisla. Liverpool mora jos jednom da pokaze svu velicinu.

Hoće i posle Arsena da časti za oproštaj, da pokaže pijetetetet prema 1 legendi?

• Author

Hoće i posle Arsena da časti za oproštaj, da pokaže pijetetetet prema 1 legendi?

Pa red bi bio. Mada, uvijek moze da kaze da ga je vec pocastio onda kad je Yaya Sanogo zabio Borussiji u pobjedi 2:0 pretprosle sezone. Vise od toga se ne moze.

Skromni klopara bacio  5 miliona na matorog estonca ispred kojeg je sad lucas u rotaciji...iako mu to nije pozicija  :lolol::Hail:

Ali bitno da je on uštekao pare, a stouns što igra svaku je mnogo skup :fantom:

Edited by Ruxin

A lepo je mogao nas da pita da li je Ujka Ragnar za Premijer Ligu...   :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.