Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

kakav sad nejmar, zar nije gricman kaparisan?

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pa jes, ali trebaju murinju obojica ne bi li se najzad uključio u borbu za lš. Takva je procena.

Posted (edited)

A tek onda, kad izbore plasman u LŠ, moraće da se krene u jednu ozbiljnu rekonstrukciju tima, da se najzad malo pojačaju za borbu na dva fronta.

Majo, pisalo se juče da aktiviraju klauzulu Neimara da im ne bi skočila za godinu dana. Imaš iznad ovog posta.

Edited by Weenie Pooh
Posted

pa bzvz skroz, ako imaju skoro 300 miliona za njih dvojicu, sto ne uzmu Mesija za te pare?

Posted

Mesi se spominjao čini mi se prošle godine, ali valjda su precenili njegovu želju za igranjem po ruskim vukojebinama četvrtkom. Što je najjače žoze je toliko propo da ne bi uzeo titulu sve da mu daš da sastavi tim od igrača barse, reala i bajerna, tako da će sve ovo biti do jaja zabavno :lolol:

Posted

Mesi se spominjao čini mi se prošle godine, ali valjda su precenili njegovu želju za igranjem po ruskim vukojebinama četvrtkom. Što je najjače žoze je toliko propo da ne bi uzeo titulu sve da mu daš da sastavi tim od igrača barse, reala i bajerna, tako da će sve ovo biti do jaja zabavno :lolol:

messi je skoro potpisao za chelsea nakon sto je zapratio fabregasa i chelsea na instagramu.

Posted

https://twitter.com/DeanCoombes/status/835894564397383680

jos nekoliko crvenih kartona oprosteno i slicno.

Hm... Da nije malo puno? Ne kažem da se fudbalskom ekvivalentu SNS-a ne daje šakom i kapom nego da mi je malo puno... Crveni kartoni im se redovno opraštaju, to je tačno.

Inače, u vrhuncu bijednosti engleskog žurnalizma Rob Smyth napiše da je ovo tip utakmica koje bi United pod Moyesom i Van Gaalom izgubio. :isuse: Pa stvarno, Mourinho ima šupak veličine SSSR-a kad sve ove hinje mogu stati u njega.

Posted

Hm... Da nije malo puno? Ne kažem da se fudbalskom ekvivalentu SNS-a ne daje šakom i kapom nego da mi je malo puno... Crveni kartoni im se redovno opraštaju, to je tačno.

it's on twitter, so it must be true  :fantom:

Posted

Inače, u vrhuncu bijednosti engleskog žurnalizma Rob Smyth napiše da je ovo tip utakmica koje bi United pod Moyesom i Van Gaalom izgubio. :isuse: Pa stvarno, Mourinho ima šupak veličine SSSR-a kad sve ove hinje mogu stati u njega.

Rob Smyth navija za United tako da nije uvlacenje u pitanju, verovatno to stvarno misli

Posted

+1

Ako navija za junajted verovatno se iskreno ne razume u fudbal, sumnjam da je neka zla namera u pitanju :fantom:

Posted

Rob Smyth navija za United tako da nije uvlacenje u pitanju, verovatno to stvarno misli

Da, ali pazi, lik piše da United ima novi reziliens™. :D Van Gaal je FA Kup osvojio preokretom nakon što je gubio 1:0 i imao igrača manje kod 1:1 u produžecima prije manje od 9 mjeseci.

Posted

Da, ali pazi, lik piše da United ima novi reziliens™. :D Van Gaal je FA Kup osvojio preokretom nakon što je gubio 1:0 i imao igrača manje kod 1:1 u produžecima prije manje od 9 mjeseci.

Pa ono, nabijanje samopouzdanja. Navijacki tekst.

Posted

Pa ono, nabijanje samopouzdanja. Navijacki tekst.

Jel' znaš koji je Rob Smythov najpoznatiji tekst? :D

Posted

Jel' znaš koji je Rob Smythov najpoznatiji tekst? :D

naravno :D  jbg, istina da se ne razume bas u fudbal kolko bi trebalo...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...