Jump to content

Premier League 2016-17

Featured Replies

Oslobodimo Copkillaha.

od svih spucanih para, ubedljivo najbolji potez je dovođenje matorog ibre za dž. čovek je klasa.

Izjednačili se sa Liverpulom po broju osvojenih trofeja?

49:49

Pa vi pričajte o karmi u sportu. Pjuel odučio murinja, razbili ih na terenu, čist gol poništili, junajted jedva dobacio do 45% poseda...i gol ni iz čega 5 minuta pred kraj :isuse:

Ma koga briga, to je ionako neki kup Serifa Konjevica koji je cak i 1 Lic osvojio dvaput. 

Ibra :)

Niko ne zna kako se to broji, ali tu smo negde. Bitno je kakav je da je, ovo je treci trofej u 9 meseci :) 

Niko ne zna kako se to broji, ali tu smo negde. Bitno je kakav je da je, ovo je treci trofej u 9 meseci :)

A tek smo počeli...   :fantom:

Liga Evrope bi dobro legla, jedini trofej koji nemamo.

Ma koga briga, to je ionako neki kup Serifa Konjevica koji je cak i 1 Lic osvojio dvaput. 

Ibra :)

Naravno da nikog nije briga*, ali nije baš prijatno gledati kako se trofeji kradu sirotinji superhikovskim metodama.

Inače to sa licom jeremija pravio fazon, a mene mrzelo da demantujem. Tj zapravo sam verovao pppučanstvu da će i bez mene primetiti 1 fantastičnu ironiju tog sektaškog pozivanja na glory hunterstvo pa sam ostavio da stoji tako.  -_- Najjače da bi čovek mog ukusa ikad podržavao tu odvratnost od ekipe. :isuse:

*

Miki maus smo uzeli čisto da se posprdamo sa floppom inače koga briga :fantom:

Edited by Ruxin

Naravno da sam pravio fazon, mada je uzor poznanik iz RL-a, koji je odmah prešao (sa Leedsa) na City čim ga je šeik kupio.  :fantom:

vidim nista novo, united do titule lopovlukom. 

Šta ima veze, pokloniće sigurno i sautemptonu jedan trofej do kraja sezone...sve se to izravna na kraju

• Author

united do titule lopovlukom

...voda je mokra, nebo je plavo...

Da ostavim ovo ovde:

Odmah da se sredi jedan trejd za Stukija, da svi budu zadovoljni, i Klop i Arsenalov fizioterapeut.

Guest
This topic is now closed to further replies.