Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

od svih spucanih para, ubedljivo najbolji potez je dovođenje matorog ibre za dž. čovek je klasa.

Posted

Izjednačili se sa Liverpulom po broju osvojenih trofeja?

Posted

Pa vi pričajte o karmi u sportu. Pjuel odučio murinja, razbili ih na terenu, čist gol poništili, junajted jedva dobacio do 45% poseda...i gol ni iz čega 5 minuta pred kraj :isuse:

Ma koga briga, to je ionako neki kup Serifa Konjevica koji je cak i 1 Lic osvojio dvaput. 

Ibra :)

Posted

Niko ne zna kako se to broji, ali tu smo negde. Bitno je kakav je da je, ovo je treci trofej u 9 meseci :) 

Posted

Niko ne zna kako se to broji, ali tu smo negde. Bitno je kakav je da je, ovo je treci trofej u 9 meseci :)

A tek smo počeli...   :fantom:

Liga Evrope bi dobro legla, jedini trofej koji nemamo.

Posted (edited)

Ma koga briga, to je ionako neki kup Serifa Konjevica koji je cak i 1 Lic osvojio dvaput. 

Ibra :)

Naravno da nikog nije briga*, ali nije baš prijatno gledati kako se trofeji kradu sirotinji superhikovskim metodama.

Inače to sa licom jeremija pravio fazon, a mene mrzelo da demantujem. Tj zapravo sam verovao pppučanstvu da će i bez mene primetiti 1 fantastičnu ironiju tog sektaškog pozivanja na glory hunterstvo pa sam ostavio da stoji tako.  -_- Najjače da bi čovek mog ukusa ikad podržavao tu odvratnost od ekipe. :isuse:

*

Miki maus smo uzeli čisto da se posprdamo sa floppom inače koga briga :fantom:

Edited by Ruxin
Posted

Naravno da sam pravio fazon, mada je uzor poznanik iz RL-a, koji je odmah prešao (sa Leedsa) na City čim ga je šeik kupio.  :fantom:

Posted

Šta ima veze, pokloniće sigurno i sautemptonu jedan trofej do kraja sezone...sve se to izravna na kraju

Posted

united do titule lopovlukom

...voda je mokra, nebo je plavo...

Posted

Odmah da se sredi jedan trejd za Stukija, da svi budu zadovoljni, i Klop i Arsenalov fizioterapeut.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...