Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ovaj United je lošiji čak i od Arsenala. Ni jedni ni drugi nisu za top 4 po kvalitetu.

Siti, čelzi, tot su top klasa u lizi. Arsenal i liverpool ispod njih.

Junajted pripada ostalima...

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Siti, čelzi, tot su top klasa u lizi. Arsenal i liverpool ispod njih.

Junajted pripada ostalima...

Pripada, ali oni su dušu prodali djavolu odavno.

Posted (edited)

Pa vi pričajte o karmi u sportu. Pjuel odučio murinja, razbili ih na terenu, čist gol poništili, junajted jedva dobacio do 45% poseda...i gol ni iz čega 5 minuta pred kraj :isuse:

Edited by Ruxin
Posted

Mislim da je red da se zalije Double Blackom. Prvi od najmanje 20 trofeja koje će Junajted osvojiti sa Murinjom.

Posted

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 

Veze nemamo :D

Posted

Bravo. Ja bih bio zadovoljan sa još jednim kupom, podnošljiva sezona.

Posted

Ček', ovaj Forster Gamp je kao neki supertalentovani mladi golman, jel'? Jel' odbranio on nekad nešto?

Posted

Ček', ovaj Forster Gamp je kao neki supertalentovani mladi golman, jel'? Jel' odbranio on nekad nešto?

Jok, ima skoro 30. Ali i za moj ukus jes malo precenjen.

Elem, dugoročno je super stvar kako bi žozara uspešno nastavio da prodaje maglu sekti, ali...ja volim sautempton i teško mi kad ih kradu ovako. I sudiije i kurva sudbina :(

Posted

Pa vi pričajte o karmi u sportu. Pjuel odučio murinja, razbili ih na terenu, čist gol poništili, junajted jedva dobacio do 45% poseda...i gol ni iz čega 5 minuta pred kraj :isuse:

Iz ničega: Kontra, Zlatan zaustavio igru, razmenili par paseva oko 16, dogurali loptu na krilo, ovaj centrirao SAVRŠENO, i Zlato™ se poklonio™. Nije baš da je ništa.

Posted

Iz ničega: Kontra, Zlatan zaustavio igru, razmenili par paseva oko 16, dogurali loptu na krilo, ovaj centrirao SAVRŠENO, i Zlato™ se poklonio™. Nije baš da je ništa.

Mislio sam više na to da ste ga dali u trenucima dok su vas pjuelarini davili ko zmija žabu. Pogodili i stativu par minuta ranije.

Posted

Ima li šta lepše nego videti Fergusona kako se raduje?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...