Pokojni Ruxin Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Ovaj United je lošiji čak i od Arsenala. Ni jedni ni drugi nisu za top 4 po kvalitetu. Siti, čelzi, tot su top klasa u lizi. Arsenal i liverpool ispod njih. Junajted pripada ostalima...
Ivo Petović Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Siti, čelzi, tot su top klasa u lizi. Arsenal i liverpool ispod njih. Junajted pripada ostalima... Pripada, ali oni su dušu prodali djavolu odavno.
Pokojni Ruxin Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 (edited) Pa vi pričajte o karmi u sportu. Pjuel odučio murinja, razbili ih na terenu, čist gol poništili, junajted jedva dobacio do 45% poseda...i gol ni iz čega 5 minuta pred kraj Edited February 26, 2017 by Ruxin
Jeremija Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Mislim da je red da se zalije Double Blackom. Prvi od najmanje 20 trofeja koje će Junajted osvojiti sa Murinjom.
Bogotac Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Veze nemamo :D
kipo Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Bravo. Ja bih bio zadovoljan sa još jednim kupom, podnošljiva sezona.
Pantelija jr Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Ček', ovaj Forster Gamp je kao neki supertalentovani mladi golman, jel'? Jel' odbranio on nekad nešto?
Pokojni Ruxin Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Ček', ovaj Forster Gamp je kao neki supertalentovani mladi golman, jel'? Jel' odbranio on nekad nešto? Jok, ima skoro 30. Ali i za moj ukus jes malo precenjen. Elem, dugoročno je super stvar kako bi žozara uspešno nastavio da prodaje maglu sekti, ali...ja volim sautempton i teško mi kad ih kradu ovako. I sudiije i kurva sudbina :(
Mil@n Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Pa vi pričajte o karmi u sportu. Pjuel odučio murinja, razbili ih na terenu, čist gol poništili, junajted jedva dobacio do 45% poseda...i gol ni iz čega 5 minuta pred kraj Iz ničega: Kontra, Zlatan zaustavio igru, razmenili par paseva oko 16, dogurali loptu na krilo, ovaj centrirao SAVRŠENO, i Zlato™ se poklonio™. Nije baš da je ništa.
Pokojni Ruxin Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Iz ničega: Kontra, Zlatan zaustavio igru, razmenili par paseva oko 16, dogurali loptu na krilo, ovaj centrirao SAVRŠENO, i Zlato™ se poklonio™. Nije baš da je ništa. Mislio sam više na to da ste ga dali u trenucima dok su vas pjuelarini davili ko zmija žabu. Pogodili i stativu par minuta ranije.
Jeremija Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Ima li šta lepše nego videti Fergusona kako se raduje?
Recommended Posts