porucnik vasic Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 i ti sad pricas kao da je klopp neki bog zna sta a ne samo jos jedan trener. Ма лузер обичан је ли тако?
Pokojni Ruxin Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Ma kakvi, ovih pet finala za redom and counting je očigledno pukao jer....nema sreće ^_^
Jeremija Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 (edited) Evo ti ruxine materijal koji sam sačuvao na hard disku, može da zatreba za ubuduće - http://abload.de/img/cixes5gwsaudjnb.jpglau7u1v.jpg Edited February 26, 2017 by Jeremija
ArleKino Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 To je zadnjih pet. Igrao je on prije toga i finale njemackog kupa protiv Bayerna (5:2). Elem, Ruxine, znas li ko je jedini Unitedov menadzer u eri Premiershipa bez ligaskog poraza od Cityja i Liverpoola na OT-u?
kipo Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Kakav je jebeni majstor žoze Preuzeo najskuplju ekipu na svetu, uložio na to 250 miliona, propo. Traži još 500 miliona...dobiće ih otprilike. :D A kad najzad uspe da kupi neki trofej, što bi u ovom trenutku verovatno i prosečnom forumašu pošlo za rukom, svi sektaši ima da mu se klanjaju u budu u fazonu ''šta smo vam rekli''. Možda nije više neki trener, ali što se tiče šišanja ovaca - bog! Sjetio se eto junajted prvi da kupi trofej
MancMellow Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Ne zna Ruxin baš toliko dobro Sitijevu istoriju, ipak je nekad navijao za Leeds. a tako? ^_^ Jer što skuplje fejlujete to je nama poštenim ljubiteljima fudbala smešnije navijacima bivseg rivala smesnije dobro, to je razumljivo
Redoran Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 (edited) Kakav je jebeni majstor žoze Preuzeo najskuplju ekipu na svetu, uložio na to 250 miliona, propo. Traži još 500 miliona...dobiće ih otprilike. :D A kad najzad uspe da kupi neki trofej, što bi u ovom trenutku verovatno i prosečnom forumašu pošlo za rukom, svi sektaši ima da mu se klanjaju u budu u fazonu ''šta smo vam rekli''. Možda nije više neki trener, ali što se tiče šišanja ovaca - bog! Druže, tim za koji navijaš je igračka familije Zayed. Mislim, ybt. Da nije tako i dalje biste tavorili u L1 i peglali se sa MK Donsima. Balvan u oku svojemu ne vidiš od Žozare koji ti je trn. Nije to neka specijalna pojava. Praktično svi mi na ovom topiku (myself included) navijamo za nečiju skupu igračku, pa sad ko može da potroši 100 a ko 500 milijuna po prelaznom roku to je do dubine buđelara a ne do nekakve suštinske koncepcije. Ali u tom slučaju je potpuno deplasirano potezati arčenje para u bilo kom kontekstu, čak i kada troluješ gradskog rivala. Edited February 26, 2017 by Redoran
Weenie Pooh Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Druže, tim za koji navijaš je igračka familije Zayed. Mislim, ybt. Nemoj da mu kvariš koncept. Na ovom forumu je cca 25% postova deo nekog šireg ironično-parodičnog konceptualnog umetničkog projekta. Gore imaš primer razmene između dva takva apstraktna entiteta, jedan se zove "Ruxin" a drugi "Middle Class", jedan se kao divi Guardioli a drugi Mourinhu, i onda se kao nešto spore. Opusti se i uživaj.
John Coltrane Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 DDG:Valensija,Smoling,Bejli,Roho:Erera,Pogba:Lingard,Mata,Marsial:Ibra Sent from my iPhone using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 (edited) Redorane u pitanju je ubedljivo najskuplji tim na svetu, koji ce otprilike dobaciti do jedne lš u 3 godine. Lvg-u je makar izmakla zbog neviđenog malera sa povredama i koncepta sa klincima. Ovaj majstor je spucao 250 milki da se osigura da se to ne ponovi. Sad kad je sve izvesnije da se ipak hoće ponoviti on stoji sa strane i viče - dovedite mi grizmana, dovedite mi nejmara, dovedite mi mesija Sprdanje njihovog arčenja je stvar dobrog ukusa. Siti je ozbiljna institucija u odnosu na taj način poslovanja. Edited February 26, 2017 by Ruxin
Meazza Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Cekajte, kad igraju Siti-Junajted? Za kad je odlozeno?
Pokojni Ruxin Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Nem pojma, ovi valjda igraju u nekom kupu šerifa konjevića danas
John Coltrane Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Nije jos odredjen datum, jbg, neki igraju na 4 fronta
Recommended Posts