radnik Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Uostalom može se nedopuštanje ranijeru da ih odvede u drugu ligu protumačiti i kao pozitivna stvar za očuvanje njegovog legacy-a. dobar si, bas me ovo nasmeja.
Pokojni Ruxin Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Vini, da budem iskren nem pojma kako si povezao ovo moje sa ovim tvojim :D Ranijerija su otpustili da ne bi ispali iz lige, to je sve. A pošto je radnik u fazonu ''pa šta i da ispadnu'' ja sam dao svoje viđenje zašto bi za njih, bivše šampione sa potencijalnom istorijskom prilikom, ispadanje bila još teža katastrofa nego za neki tamo hal ili koga već.
MocaVukotic Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 leicester city pati od klasičnog bit-off-more-than-I-can-chew sindroma malih klubova, nije nikakvo iznenađenje da ovako rastrzani, između sto nekih takmičenja i očekivanja, na kraju i ispadnu iz lige, pri tome ne osvojivši ništa od tih nekih jednih kupova. na radost sitnih duša.
Weenie Pooh Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 Ruxi, to tvoje viđenje uključuje argument "ako ispadnu u drugu ligu, neće moći da zadrže svoje nenadjebive zvezde (koje ove sezone igraju preko penisa i cena im je dramatično pala, ali ipak)". Dakle, zamišljaš da će zadržati Mahreza i ostale ako budu završili iznad 18. mesta (a neće), i da će oni te 2017/18 početi opet da igraju kao u šampionskoj sezoni (a neće). Zaključak ti nije pogrešan - otpustili su trenera jer se nadaju da će ih šok terapija održati u ligi što je apsolutni prioritet - ali ti je IMHO pogrešno (i suštinski nepotrebno) obrazloženje te tvrdnje da se mora opstati po svaku cenu.
Pokojni Ruxin Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 (edited) Izgleda da se nisam lepo objasnio, prokletstvo pisanja sa fona valjda.Hteo sam reći da poziciju koju je prošle godine izborio lester automatski gubi ako ispadne uz lige, i ko zna da li će je ikad povratiti. A ta pozicija je - dobar kadar, sasvim dovoljno para, ekipa čiji opstanak ne bi smeo dođi u pitanje. Znači ne totenhem ali recimo neki sautempton. Što za jojo klub ranga lestera zaista jeste retka prilika.Pa ako i pretpostavimo da ih recimo napušta mahrez (ili bilo ko drugi) dogodine, to u ovoj mojoj priči ne menja mnogo. Skroz je druga stvar da li ih napušta kao prvoligaški ili drugoligaški igrač. Razlika u ceni, u ucenjivačkom potencijalu igrača i zainteresovanih klubova, u zameni koju za njega lester može dovesti... Edited February 24, 2017 by Ruxin
Weenie Pooh Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 Svakako, ali mnogo klubova je u tom "sad ili nikad" raspoloženju zato što raste finansijski jaz, pa svi redom kupuju igrače kakvi bi pre par godina odbijali npr. LFC zato što ne igra Ligu šampiona plaća baš onoliko koliko je njime dupe zinulo. Danas takvi komotno potpisuju za razne jojo klubove, i jebe im se da li će ovi moći da ih isplate kad ispadnu iz lige - ako ne, prodaće ih u neki bogatiji klub. Leicester će pokušati da unovči to što ima ovako ili onako, i u pravu si da bi cena pala ako ih prodaju kao Šampionaši umesto kao Premijeri, ali ne toliko koliko im je već pala od letošnjeg hajpa.
Jeremija Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 (edited) Edited February 24, 2017 by Jeremija
kipo Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 Junajted bez Mikija u nedelju. Koliko je genijalno neophodno bilo da on i Mata igraju u Francuskoj, dok u takvoj utakmici Lingard grije klupu..
Jean-Luc Picard Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 Ja mislio da on to priziva Kristijana Ronalda.
Weenie Pooh Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 “I thought last season, when I was sacked as a champion, it was a giant, negative thing, now I recognise it’s peanuts compared to Claudio.”
John Coltrane Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 Jebo ih Ranijeri, veciti luzer, usralo ga prosle godine (uz obilatu pomoc sudija). Pravo lice je pokazao u ovoj sezoni, nula od strucnjaka. Ni u 50 trenera sveta.
porucnik vasic Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 Jebo ih Ranijeri, veciti luzer, usralo ga prosle godine (uz obilatu pomoc sudija). Pravo lice je pokazao u ovoj sezoni, nula od strucnjaka. Ni u 50 trenera sveta.Баш лузер, ништа није у животу постигао.[emoji54] Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 Kup ITA, kup ESP, InterTOTO kup. Jel ima i KUP Sajamskih gradova i Lilijane Ronketi?
MocaVukotic Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 trebalo bi proveriti, mislim da ima i jednu premijer ligu
radisa Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 trebalo bi proveriti, mislim da ima i jednu premijer ligu To se ne računa, to je uzeo kad je već postao luzer...
Recommended Posts