Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

Ne radi se o pobedničkom nizu, oni u ovoj godini još uvek nisu dali gol u ligi. 

Sad će tri protiv Klopare, MMW <_<

Mrzim taj baksuzni tajming kad protivnička uprava vrši pretumbacije... ove godine je valjda Swansea vaskrsao pod Klementom baš protiv LFC, kao i Hull pod Silvom (mada oni su u međuvremenu dobili i neke nebitne klubove tipa SAFC i MUFC).

Moj omiljeni primer je ono kad mrtvi Adam Johnson iz slobodnjaka zabije winner za mrtvi Sunderland na Anfieldu, a samo par dana kasnije okonča karijeru i zaglavi zatvor zbog privođenja maloletnica :isuse:

Edited by Weenie Pooh
  • Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ovo je zaista bedno od uprave Leicestera. Sve da znaju, da ce sa njim ispasti 100% ovo nisu smeli da urade. Jbga, strah od manjka para u drugoj ligi, verovatno dobro povecane plate igraca i dobijes ovo. Kapitalizam je surov.

Posted

Jeremija ne lupetaj glede Runija. Tolike plate imaju Shvajni, Jang, Roho, a tebi smeta Runi :isuse:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Ovo je zaista bedno od uprave Leicestera. Sve da znaju, da ce sa njim ispasti 100% ovo nisu smeli da urade. Jbga, strah od manjka para u drugoj ligi, verovatno dobro povecane plate igraca i dobijes ovo. Kapitalizam je surov.

A zašto bi sekli patku sebi, ne razumem?

Ništa ovo ne umanjuje prošlogodišnji podvig, šta treba sad klub da se samouništi u znak poštovanja prema ranieriju?

Ja potpisujem redorana.

Posted

Realno mi ga je žao, ali je stvarno skroz ispustio konce ove godine. Ovaj tim, sa pojacanjima od letos (Slimani) je ladno mogao da završi na nekoj poziciji za Ligu Evrope, na primer.

Уместо вас?  :fantom:

Posted

Lako je vama kad ste Europa free ove sezone :fantom:

Posted

Lako je vama kad ste Europa free ove sezone :fantom:

Лига лажних шампиона биће утеха за ту муку... -_-

Posted

Ništa ovo ne umanjuje prošlogodišnji podvig, šta treba sad klub da se samouništi u znak poštovanja prema ranieriju?

Ja potpisujem redorana.

+1000

BTW, kad radnik spomenu plate... Vardy je sad na 100k sedmično, a ima 30 godina i slabe šanse da ikad dođe blizu prošlogodišnje forme (ili da se neko zajebe da ga uzme). Morgan je produžio ugovor, sigurno mu je osjetno povećana plata. Mahrez teško da ima manje od 100k poslije produženja ugovora, ali njega će lakše prodati za solidnu cifru - ima 26 godina, zna lopte i određeni resale value. Schmeichel je bio odličan prošle sezone, posebno u drugoj polusezoni, i da se nije ozlijedio, vjerovatno bi se sad špekulisalo koji veliki klub će da ga uzme.

Posted

A da ne spominjemo kako su se ovi radnikovi poneli prema čoveku koji je bio najbliži tituli u skoro 30 godina :fantom:

Posted

Marko Silva, ex Sportingov trener je novi menadzer Lestera. 

Valjda ga je Slimani preporucio.

Posted

Koji Marko Silva ex-Sporting, onaj Marko Silva ex-Sporting koji trenira Hull City ili neki drugi? :unsure:

Posted

Iskusno, sad ima 2 prilike da izbori opstanak

Posted

Ja potpisujem redorana.

Samounistenje je da Leicester igra drugu ligu? Pa pre 3 godine su igrali. Ili 'vi' ne bas tako davno, mozda cak i trecu. Nema 2 meseca da ga je fifa proglasila za trenera godine. Pa onaj tim su i prosle  godine vecina smestali u zonu ispadanja. Nije svaki dan Badnji dan tj. sezona. Sta su ocekivali ove sezone? Uostalom nije kraj ima 13 kola. plus 1-0 kuci ih deli od TOP 8 u CL.  Koliko sam zeleo prosle sezone da osvoje, toliko mi ove ne bi bilo krivo da ispadnu. Da je kraj sezone bilo bi donekle OK.

A ovo sto ne razumes, verujem ti. Ti si mlad decko odrastao i formirao se 100% u kapitalizmu i brines da ce neki tajlandski milijarder izgubiti koji milion ili ne brines, ali razumes ga, i to ce mozda izgubiti  AKO ispadnu. Jbga ima nesto i za nas budale ... neki ideali, elementarno postenje i postovanje prema najvecem uspehu koji su ikad imali ili ce imati.

Posted

Klub trenutno ima kadar za top 10, koji je otprilike i plaćen na tom nivou. Ako ove godine ispadnu iz lige ko zna kada će opet doći na situaciju u kojoj su sad, ako uopšte ikad. Misliš da ne bi usledio egzodus? Vardy, mahrez, slimani, šmajhel...bi ostali da se bore za promociju?

Sa druge strane i dalje nije kasno da iskoriste tu neplaniranu titulu kako bi nadgradili klub na duže staze. Ako ubodu trenera koji ce da ih konsoliduje do kraja sezone mogu da ih zamislim lagano u gornjem domu dogodine. Propustiti tu jedinstvenu priliku da se klub uzdigne na viši nivo kako bi se propalo slavno sa ranijerijem, iz poštovanja...jbg, meni to glupost.

Uostalom može se nedopuštanje ranijeru da ih odvede u drugu ligu protumačiti i kao pozitivna stvar za očuvanje njegovog legacy-a. (inače su titulu uzeli tako što su otpustili trenera koji ih je spasio ispadanja sezonu pre toga bukvalno magičnim nizom na kraju sezone. Jeste da je bilo iz nefudbalskih razloga ali valja primetiti)

Posted

Najbolje da su otpustili Ranijerija kako bi dogodine lakše zadržali Mahreza, Vardija, i Šmajhela. 

Ove sezone je svih 20 PL timova (osim Sitija, naravno) skupo preko mere jer im je TV dil doneo rekordne novce, a većina njih je to krenula da ulaže u nadi da će ostati u društvu najplaćenijih. To što je Leicester procenio da rekordni prihodi znače da ne moraju da izkeširaju na Mahrezu i kompaniji kad je bilo vreme, to je njihova strateška odluka... koju sumnjam da je Ranijeriji sam isforsirao.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...