Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Argentinaski napadač Džonatan Kaljeri je najnovije pojačanje WHU. Navodno pozajmica koja nas je koštala 4M funti "na bazi privatnog dogovora između Salivana i Kaljerijevog menadžera" ( šta god ovo značilo ). Čekaju se još samo formalnosti oko radne dozvole. "

Najskuplji je sada Ayew :D

Ayew nije Englez :mad:

A u špicu ih je sada koliko, četvorica? Carroll, Ayew, Sakho, Valencia, još neko?

Edited by Weenie Pooh

Sakho ide sigurno, a Valencia verovatno. Ostaju u konkurenciji od napadača Kerol, Ayew, Kaljeri, i ovaj klinac iz MUTD Flečer. Ovo verovatno znači da će se tražiti nešto u napadu čim se Kerol povredi. 

Ne verujem da ce Ayew igrati klasicnog spica, mislim da ce on i Payet igrati iza spica. Po potrebi moze da uskoci ali ne kao primarna ideja

Ne znam zbilja. To bi onda značilo baš veliki broj tih ofanzivnih veznih u rosteru a manjak pravih napadača i dalje, pogotovo kad se zna koliko je Kerolovo zdravlje krhka kategorija.

Ne verujem da ce Ayew igrati klasicnog spica, mislim da ce on i Payet igrati iza spica. Po potrebi moze da uskoci ali ne kao primarna ideja

Feghouli, Paja, Ayew iza Nakskupljeg, Nobles i Kujate MC?

Argentinaski napadač Džonatan Kaljeri je najnovije pojačanje WHU. Navodno pozajmica koja nas je koštala 4M funti "na bazi privatnog dogovora između Salivana i Kaljerijevog menadžera" ( šta god ovo značilo ). Čekaju se još samo formalnosti oko radne dozvole. "

Ko je taj? Jel ugrozeno mesto Najskupljeg?

Ubica na FM16, a u RL ga proslavila ova rabona, sigurno ste videli

A vezano za 1 istovar, Sanderlend je vec sezonama "sigurna kuca" za odbacenu decu UTD, dok za Januzaja mislim da ce ga posudbe™ totalno sjebati.

Hm, to onda znaci da Bilic zeli drugaciju igru nego do sada. Prosle sezone je WHU bio mozda i fizicki najdominantnija ekipa u ligi - brzina, skok, snaga, sve, i to je neutralnom gledaocu bilo prilicno zanimljivo.

Jel kačio neko od forumskih čekićara?

Iako, naravno, preferiram "kockaste" stadione, ipak je lepo što će PL biti bogatija za jedan ovakav "venue". 

Edited by MancMellow
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...