189- Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 cini mi se da smo sve igrali sa 4 pozadi. Link to comment
Ivo Petović Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Mustafi, ha. Valja li taj čemu i, što je još važnije, stavlja li glavu tamo gde drugi ne bi ni nogu, pošto je to ono što nam treba? Link to comment
Jean-Luc Picard Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Argentinaski napadač Džonatan Kaljeri je najnovije pojačanje WHU. Navodno pozajmica koja nas je koštala 4M funti "na bazi privatnog dogovora između Salivana i Kaljerijevog menadžera" ( šta god ovo značilo ). Čekaju se još samo formalnosti oko radne dozvole. " Link to comment
ducca Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Ko je taj? Jel ugrozeno mesto Najskupljeg? Link to comment
Jean-Luc Picard Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Najskuplji je sada Ayew :D Link to comment
Weenie Pooh Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 (edited) Najskuplji je sada Ayew :D Ayew nije Englez A u špicu ih je sada koliko, četvorica? Carroll, Ayew, Sakho, Valencia, još neko? Edited August 11, 2016 by Weenie Pooh Link to comment
Jean-Luc Picard Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Sakho ide sigurno, a Valencia verovatno. Ostaju u konkurenciji od napadača Kerol, Ayew, Kaljeri, i ovaj klinac iz MUTD Flečer. Ovo verovatno znači da će se tražiti nešto u napadu čim se Kerol povredi. Link to comment
Kanzas siti zez Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Ne verujem da ce Ayew igrati klasicnog spica, mislim da ce on i Payet igrati iza spica. Po potrebi moze da uskoci ali ne kao primarna ideja Link to comment
Jean-Luc Picard Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Ne znam zbilja. To bi onda značilo baš veliki broj tih ofanzivnih veznih u rosteru a manjak pravih napadača i dalje, pogotovo kad se zna koliko je Kerolovo zdravlje krhka kategorija. Link to comment
ducca Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Ne verujem da ce Ayew igrati klasicnog spica, mislim da ce on i Payet igrati iza spica. Po potrebi moze da uskoci ali ne kao primarna ideja Feghouli, Paja, Ayew iza Nakskupljeg, Nobles i Kujate MC? Link to comment
Kanzas siti zez Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Tako nesto i ja mislim da ce biti. Odlicna ofanziva, da imaju malo bolju odbranu... vratio bi se Prslin na forum :) Link to comment
John Coltrane Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Argentinaski napadač Džonatan Kaljeri je najnovije pojačanje WHU. Navodno pozajmica koja nas je koštala 4M funti "na bazi privatnog dogovora između Salivana i Kaljerijevog menadžera" ( šta god ovo značilo ). Čekaju se još samo formalnosti oko radne dozvole. " Ko je taj? Jel ugrozeno mesto Najskupljeg? Ubica na FM16, a u RL ga proslavila ova rabona, sigurno ste videli A vezano za 1 istovar, Sanderlend je vec sezonama "sigurna kuca" za odbacenu decu UTD, dok za Januzaja mislim da ce ga posudbe totalno sjebati. Link to comment
Malvo Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Hm, to onda znaci da Bilic zeli drugaciju igru nego do sada. Prosle sezone je WHU bio mozda i fizicki najdominantnija ekipa u ligi - brzina, skok, snaga, sve, i to je neutralnom gledaocu bilo prilicno zanimljivo. Link to comment
MancMellow Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 (edited) Jel kačio neko od forumskih čekićara? Iako, naravno, preferiram "kockaste" stadione, ipak je lepo što će PL biti bogatija za jedan ovakav "venue". Edited August 12, 2016 by MancMellow Link to comment
Recommended Posts