Jeremija Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Baš je to. A tebi želim da na leto predje u Siti, pa da imaš prilike da mu ukazuješ puno poštovanje.
Pokojni Ruxin Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Baš je to. A tebi želim da na leto predje u Siti, pa da imaš prilike da mu ukazuješ puno poštovanje. Tačno bi i dobio više poštovanja među sitijevcima, ako ništa a ono zbog onih legendarnih makazica koje se ne zaboravljaju
Jeremija Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Ma, realno, nećemo se mi njega otarasiti nikako, ostaće do kraja 2017/2018. Čitam da čak ni Kinezi nisu bili zainteresovani, onda možeš misliti koliko bi neki klub iz PL bio. Jedina šansa je da ga Beckham odvuče u MLS, ali i to je long shot. :D
ducca Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Tradicija se nastavlja. Neka se dogodine pripremi Conte
Jeremija Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 (edited) Realno mi ga je žao, ali je stvarno skroz ispustio konce ove godine. Ovaj tim, sa pojacanjima od letos (Slimani) je ladno mogao da završi na nekoj poziciji za Ligu Evrope, na primer. Edited February 23, 2017 by Jeremija
kipo Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Sa seviljom sve otvoreno, gol u gostima, domaći teren, navijači, kiša, magla, trbosek :) Bezveze im ovo.
ArleKino Posted February 23, 2017 Author Posted February 23, 2017 Realno mi ga je žao, ali je stvarno skroz ispustio konce ove godine. Ovaj tim, sa pojacanjima od letos (Slimani) je ladno mogao da završi na nekoj poziciji za Ligu Evrope, na primer. Jok. Prošle sezone su igrali samo ligu, sralo ih neviđeno sa sudijskim odlukama, bili su iznenađenje za svakog u ligi, u prvom redu Mahrez i Vardy, a odbrana je bila drugačija jer je ispred njih stajao Mr Interception koji sad radi za drugu firmu koja je, očekivano, na prvom mjestu. Ja sam očekivao da budu oko 10.mjesta, čak sam im predvidio da neće ponoviti odbranu titule u stilu Chelsea (), ali su uspjeli da se srozaju do granice zone ispadanja.
Aleksandar88 Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Doneo im najveci uspeh u istoriji kluba, koji ce ponoviti niko nikad i ne daju mu da odigra ni revans . Aj' da vidim ko je ta zamena koja ce odmah da krene u pobednicki niz.
Redoran Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Doneo im najveci uspeh u istoriji kluba, koji ce ponoviti niko nikad i ne daju mu da odigra ni revans . Aj' da vidim ko je ta zamena koja ce odmah da krene u pobednicki niz. Ne radi se o pobedničkom nizu, oni u ovoj godini još uvek nisu dali gol u ligi. Gledam ih redovno, raspad u svim linijama tima je epski, Niko nema ni trunke samopouzdanja, niko se ni ne trudi da ga vrati. Ovo sinoć protiv Sevilje je prva utakmica u poslednja tri meseca u kojoj su pokazali neki voljni momenat pa su opet dobro prošli što na poluvremenu nije bilo 3:0. Ranieri sa uvek istom utupljenom facom pored aut linije, nit emocija, nit gestikulacija, nit preduzimanja bilo čega. Prekrsti ruke i smoreno posmatra kako mu ekipu puni ko stigne. Ispadanje iz lige je bilo garantovano. Sad, uprava tu ima dve opcije: da dozvoli treneru koji je napravio vanvremenski uspeh da ispadne iz lige pa jbg, vratićemo se valjda iz prvog pokušaja. Ili da probaju šok terapiju koja može a ne mora da uspe. Problem je u tome što su mnogo novca uložili u tim i ako ispadnu iz lige moraće da padne totalna rasprodaja a ako nekim čudom izbore opstanak možda se izvuku samo sa odlaskom Mahreza i Slimanija.
kipo Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Revanš sa Seviljom nema (skoro pa) nikakve veze sa tim. Sinoć da je bilo malo više koncentracije u napadu, moglo je biti 2:2 ili 3:2. Sve je otvoreno u revanšu.
Recommended Posts