John Coltrane Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Miki spoljnom Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 (edited) Vesli :) Btw Romero primio gol posle 10 sati lopte. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited February 19, 2017 by John Coltrane
kipo Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Generalno, ManUtd standard - loše ali prolazi. Očigledno je da nam lijeva strana ne radi ništa bez ofanzivnog beka. Čak ni Marsijal sam ne može ništa da pokrene, dok Rašford kad je prešao nije služio apsolutno ničemu, Šo je rešenje, nejasno šta se dešava s njim.
radnik Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 parovi: Chelsea v Manchester UnitedMiddlesbrough v Huddersfield or Manchester CityTottenham v MillwallSutton United or Arsenal v Lincoln City
Apollo Creed Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Tottenham v Millwall biće veselo :misko:
Jean-Luc Picard Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Vi to ko' da igraju WHU i Millwall.
Oziris Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Umeli su i oni dobro da se mlate (tot vs mil). Pogledas najave na tviteru za ovu utakmicu :) A WHU i MILL ako me secanje sluzi, 2009 su igrali u kupu i doslo je do prekida zbog tuce, uletanja na teren i sl. Pa se to nastavilo i van njega.
MancMellow Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 (edited) Generalno, ManUtd standard - loše ali prolazi. Očigledno je da nam lijeva strana ne radi ništa bez ofanzivnog beka. Čak ni Marsijal sam ne može ništa da pokrene, dok Rašford kad je prešao nije služio apsolutno ničemu, Šo je rešenje, nejasno šta se dešava s njim. Slazem se ali ne vidim ko bi to mogao da nam igra... A da, ima onaj plavi, kako se bese zvase... Sve ok, ali ne razumem zasto sa deckom radi to sto radi. Duplo je bolji od Darmiana na toj poziciji. Edited February 20, 2017 by MancMellow
kipo Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Generalno, ManUtd standard - loše ali prolazi. Očigledno je da nam lijeva strana ne radi ništa bez ofanzivnog beka. Čak ni Marsijal sam ne može ništa da pokrene, dok Rašford kad je prešao nije služio apsolutno ničemu, Šo je rešenje, nejasno šta se dešava s njim. Slazem se ali ne vidim ko bi to mogao da nam igra... A da, ima onaj plavi, kako se bese zvase... Sve ok, ali ne razumem zasto sa deckom radi to sto radi. Duplo je bolji od Darmiana na toj poziciji. :) Nisam pametan. Šo je imao neki odnos sa Depajem , možda ga je njegovo izbivanje malo poremetilo, ipak momak ima 20 god, nema tu surovog profesionalizma. A sve mi vjerovatnije izgleda mogućnost da je ona povreda ostavila traga, jeben prelom bio.
MancMellow Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 da vidimo... mislim, bilo bi sumanuto prodavati ga
Recommended Posts