Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Druže, alal ti vera. Nikad ti inspiracija ne manjka.

Hvala druže!

Da budem iskren nisam se ni ja rodio kao odličan poster, nije ovo moje pisanije dar sa neba, dosta je tu truda i vremena uloženo...gde je research i development svakog posta, gde su neprospavane noći tražeći nove uglove i motivacije, gde su dani i dani listanja statistike, squawka, upoređivanje svakog veznog igrača lige sa džo alenom...

Lepo je znati da sav taj trud ne prolazi neopaženo :)

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Prebaciti ovaj post na minijature.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted (edited)

Čitam u ostrvskoj štampi, nešto se Rashford buni, kao neće potpisuje novi ugovor ako ne počne Murinjo više da ga igra. 

http://www.thetimes.co.uk/edition/sport/frustrated-star-rashford-stalls-on-united-deal-985dpdzwq

Alo, ako ima pameti, ovo je šansa da se ratosiljamo majmunčine!  :misko:

u ne-rasističkom smislu, kao u pesmi Nervoznog Poštara, kad kažu, "strina gleda slonove, strina gleda majmune".  :D

Edited by Jeremija
Posted

pustite ga i onda za 3-4 godine ga kupite za 150 miliona.  :thumbsup:

Posted

Evo nama treba napadač. Najskuplji je češće u bolnici nego na terenu, a ovo ostalo je plač keve božije. :D

Posted

Koliko samo Lujevih beba su dunsteri ovako unistili. :( LVG je vazda stajao na brdu i video ono sto drugi nisu.

Posted

Jesu li to igrali protiv neke ukrajinske ekipe?

Posted

Dinamo Bornmut. Šteta za Isusa nakon sjajnog početka. Rašford dokazuje da nema za džabe glavu ko kad tanjirača krupnije odseče.

Posted

Rašford nije levo krilo, aman, nikome da ove godine to nije ni padalo na pamet.

Otkad ja pričam da ga žoze vizija saseko u startu i ubio mu karijeru. Ali ne, ajde da okrivimo jadno dete što ovaj genije izvodi obrnutog anrija :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...