Jeremija Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Sasvim normalno da champion ide u championship..
MiddleClass Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 (edited) Lester da prodje Sevilju? Jedino da Ranijeri proda dusu Krauliju. Prosla sezona je tesko sranje koje ce se nadam biti brzo zaboravljeno i nikad ponovljeno. Edited February 12, 2017 by MiddleClass
Meazza Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Lester da prodje Sevilju? Jedino da Ranijeri proda dusu Krauliju. Prosla sezona je tesko sranje koje ce se nadam biti brzo zaboravljeno i nikad ponovljeno. +1, a realno i ova je sranje...
Jeremija Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 (edited) Lester da prodje Sevilju? Jedino da Ranijeri proda dusu Krauliju. Prosla sezona je tesko sranje koje ce se nadam biti brzo zaboravljeno i nikad ponovljeno. Krauli umro jadan i u bedi, ne verujem da bi mnogo pomoglo... :D Lesteru želim da pobedi sledeću utakmicu u prvenstvu, a eventualni opstanak me baš i ne zanima. Čudi me samo da niko ne pomenu Radomira Antića, slično je i on sa Atletikom pre dvadesetak godina... Edited February 12, 2017 by Jeremija
Cash Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Krauli umro jadan i u bedi, ne verujem da bi mnogo pomoglo... :D Lesteru želim da pobedi sledeću utakmicu u prvenstvu, a eventualni opstanak me baš i ne zanima. Čudi me samo da niko ne pomenu Radomira Antića, slično je i on sa Atletikom pre dvadesetak godina... Antič je kasnije ispao sa Atletikom. Jos se je vratio na klupu na polovini sezone.
ArleKino Posted February 12, 2017 Author Posted February 12, 2017 Leicester je prosle sezone imao Kantea, one-season-wonders Mahreza i Vardyja, jedan front nakon ispadanja od Tottenhama u kupu, pesto-sesto penala i par hiljada rukometnih intervencija Morgana i Hutha koje su prolazile bez penala za suparnike (tipa Mane prodje golmana, puca na gol, Morgan blokira rukom, a sudija suti). Raduje me sto ce, uz malo srece, dogodine igrati derbi bivsih sampiona sa Leedsom. Karma je kucka. :)
Mercuzzio Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Leicester je prosle sezone imao Kantea, one-season-wonders Mahreza i Vardyja, jedan front nakon ispadanja od Tottenhama u kupu, pesto-sesto penala i par hiljada rukometnih intervencija Morgana i Hutha koje su prolazile bez penala za suparnike (tipa Mane prodje golmana, puca na gol, Morgan blokira rukom, a sudija suti). Raduje me sto ce, uz malo srece, dogodine igrati derbi bivsih sampiona sa Leedsom. Karma je kucka. :) E sad... Jel su to bile ruke Huth-a i Morgan-a ili su balansirali?
Meazza Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 E sad... Jel su to bile ruke Huth-a i Morgan-a ili su balansirali? pwn
Redoran Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Verovatno nece ispasti, pre dve sezone su isto tako bili bas u losoj formi, zadnji, bili na skoro 10 bodova od opstanka pa naglo proigrali. LS mozda izbace Sevilju na neko bunkerisanje, dalje od toga nema sanse sem ako kojim cudom nisu kupili LS. . To što su tada proigrali je otprilike u rangu titule koju su uzeli u sledećoj sezoni - dobili su 7 od 9 poslednjih utakmica što ne pamtim kom fenjerašu je pošlo za rukom. Da bi se sada spasili moraju da manje-više ponove to čudo ali nisam siguran koliko je to moguće - trenutno nisu u stanju gol da daju. Tada je veliki doprinos tom čudesnom ostanku dala Pirsonova harizma dočim Ranieri iz poraza u poraz 90 minuta ne menja onu istu facu navarene haringe. Gledao sam ih danas i nešto tu debelo ne štima. Bekovi ni približno ofanzivni kao prošle godine, Popivoda u totalnom autu, Vardy trči i trudi se ali bukvalno ništa mu ne uspeva, Mahrez već odavno razmišlja gde će na leto, Gray možda i najsvetlija tačka ali ne vredi kad niko drugi ništa ne igra. Ajde da kažemo da je i Slimani solidan ali nije on baš tolika klasa da bi svaku šansu pretvorio u gol a u većini utakmica (uključujući današnju) on maksimalno jednom ulazi u šansu. Sa ovom igrom ispadanje im je zagarantovano. E, da, prošla sezona je bila jedna od boljih u istoriji lige i svakako najbolja kada se gleda vrh tabele.
Redoran Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 E sad... Jel su to bile ruke Huth-a i Morgan-a ili su balansirali? Nikakav penal, nema namere, odlične odluke sudija. Pročitaj pravila oko igranja rukom
Pokojni Ruxin Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 E, da, prošla sezona je bila jedna od boljih u istoriji lige i svakako najbolja kada se gleda vrh tabele. -1, pa gde to ima da moderan fudbal bude bolji od nemodernog fudbala Najbolja sezona je ona koju smo gledali dok smo bili klinci i mnogo se više ložili na fudbal no što to činimo danas. A ovo sve posle toga je čista komercijala, mož da zanima eventualno samo metroseksualce i kineze travestite....eee, kad bi znala današnja deca Inače loži vas arle, najjače da nije svestan srazmera one otimačine -_-
ArleKino Posted February 12, 2017 Author Posted February 12, 2017 E sad... Jel su to bile ruke Huth-a i Morgan-a ili su balansirali? Nikakav penal, nema namere, odlične odluke sudija. Pročitaj pravila oko igranja rukom Nemači pojma ne stanuju samo u crvenom Mančesteru. Šokiran sam. :( https://www.thesun.co.uk/archives/football/1210931/revealed-real-premier-league-table-shows-arsenal-should-be-champions-and-leicester-runners-up/
Redoran Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 (edited) Kiselo grožđe druže moj. Nije Lester jedini koji je ukrao titulu koja je po pravu i pravdi trebalo da otputuje na Emirates - bezmalo svake godine neko ponovi tu krađu. E sad, možda je do sudija a možda je i do raznoraznih Coquelina koji bi nekako trebalo da usmere tu titulu na Emirates. Uvek se seti one prošlonedeljne scene, kako Hazard sa svojih 150 cm visine nosi pomenutog na leđima 10 metara, otresa ga kao slinu, nastavlja solažu i lagano zabija. Nema te vojske poštenih sudija čije pošteno suđenje može da nadomesti hendikepiranost arsenalove startne postave. Možda bi, da je više pravde, bilo više drugih mesta tokom prethodnih desetak sezona ali titula - jok. Fali tu par mnogo bitnijih sastojaka od x nedosuđenih penala ili y nepokazanih crvenih kartona protivnicima. Edited February 12, 2017 by Redoran
Recommended Posts