Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

pa i shaw je navijac chelsea pa ode u united...

nego mi poslali na loan i miazgu. njega sam cak i zaboravio da je ovde. dakle jos jedan manje u odbrani.

Kad smo kod istovaranja, Paddy McNair i Donald Love potpisali za Sunderland, oko 7m leglo u banku, a i Januzaj ce kod Moyesija ali na zajam.

ja bih pre prodao Phil Jonesa nego McNaira...covek je nestao

Mislim da je Januzaj uvek bio malo precenjen, ali mu je glavni problem sa stavom. Po priči mnogih, pa i ljudi iz Dortmunda, jednostavno se ne trudi dovoljno, a bez toga je teško postati stvarno vrhunski igrač.

Čini mi se da mu je ovo sa Moyesom poslednja šansa, inače će brzo završiti u nekoj ligi nižega ranga...

Edited by Jeremija

ja bih pre prodao Phil Jonesa nego McNaira...covek je nestao

Slazem se. Cini mi se da Paddy ima potencijala da bude sasvim korektan PL igrac i za njega je ovo mozda i najbolji moguci potez, tesko da bi dosao do minuta u Utd-u u skorije vreme, ono sto njemu treba su utakmice i iskustvo. Moglo se to mozda resiti i pozajmicom al sta je tu je. Verovatno smo izboxali bar neku buy-back klauzulu bar.

Jones sa druge strane sta reci, veliko razocarenje, podloznost povredama se ispostavila kao nepremostiva prepreka za njega, a ni mentalno ocigledno nije bas najsposobniji vinuti se na neke bogzna kakve visine. Mislim da je taj deo i Skols objasnio u nekoj od kolumni. JM rece da za Jonesa i dalje ima mesta i da veruje u njega, ali bojim se da je od toga slaba vajda.

Januzaj je Macheda post-Fergusonovog Uniteda, samo bez golova za osvajanje titule. U uzasnom Moyesovom Unitedu je bilo lako izgledati kao dasak svjezine, u ozbiljnijim verzijama Uniteda on nema mjesta. Da je drugacije, vec bi ga Lujo, jos uvijek sa nosem za mlade igrace, progurao uz Rashforda i Lingarda.

koulibaly i napoli odlucuju danas/sutra sta ce biti sa nijm. mustafi sada blizi arsenalu nego nama. matic ostaje, traore u ajaxu. brazilac tiago maia sve blizi da potpise.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...