Jump to content

Premier League 2016-17

Featured Replies

On 9. 8. 2016. at 9:42, MancMellow said:

Jbg, uvek mi zao kad nas™ navijac ode kod njih...

otkud ti to?

• Replies 12.2k
  • Views 569.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

pa i shaw je navijac chelsea pa ode u united...

nego mi poslali na loan i miazgu. njega sam cak i zaboravio da je ovde. dakle jos jedan manje u odbrani.

Kad smo kod istovaranja, Paddy McNair i Donald Love potpisali za Sunderland, oko 7m leglo u banku, a i Januzaj ce kod Moyesija ali na zajam.

On 10. 8. 2016. at 19:00, 189- said:

pa i shaw je navijac chelsea pa ode u united...

naravno, samo, ono, CFC i MUFC nije bas isto kao MUFC - MCFC

On 10. 8. 2016. at 21:34, ducca said:

Kad smo kod istovaranja, Paddy McNair i Donald Love potpisali za Sunderland, oko 7m leglo u banku, a i Januzaj ce kod Moyesija ali na zajam.

ja bih pre prodao Phil Jonesa nego McNaira...covek je nestao

znaci i januzaj propo

Da li ti Januzaj liči na igrača koji bi se dopao Murinju?

ne znam ali se nije dopao ni lvg-u.

Mislim da je Januzaj uvek bio malo precenjen, ali mu je glavni problem sa stavom. Po priči mnogih, pa i ljudi iz Dortmunda, jednostavno se ne trudi dovoljno, a bez toga je teško postati stvarno vrhunski igrač.

Čini mi se da mu je ovo sa Moyesom poslednja šansa, inače će brzo završiti u nekoj ligi nižega ranga...

Edited by Jeremija

On 10. 8. 2016. at 22:14, MancMellow said:

ja bih pre prodao Phil Jonesa nego McNaira...covek je nestao

Slazem se. Cini mi se da Paddy ima potencijala da bude sasvim korektan PL igrac i za njega je ovo mozda i najbolji moguci potez, tesko da bi dosao do minuta u Utd-u u skorije vreme, ono sto njemu treba su utakmice i iskustvo. Moglo se to mozda resiti i pozajmicom al sta je tu je. Verovatno smo izboxali bar neku buy-back klauzulu bar.

Jones sa druge strane sta reci, veliko razocarenje, podloznost povredama se ispostavila kao nepremostiva prepreka za njega, a ni mentalno ocigledno nije bas najsposobniji vinuti se na neke bogzna kakve visine. Mislim da je taj deo i Skols objasnio u nekoj od kolumni. JM rece da za Jonesa i dalje ima mesta i da veruje u njega, ali bojim se da je od toga slaba vajda.

• Author

Januzaj je Macheda post-Fergusonovog Uniteda, samo bez golova za osvajanje titule. U uzasnom Moyesovom Unitedu je bilo lako izgledati kao dasak svjezine, u ozbiljnijim verzijama Uniteda on nema mjesta. Da je drugacije, vec bi ga Lujo, jos uvijek sa nosem za mlade igrace, progurao uz Rashforda i Lingarda.

Potpisali smo Vudgejta...

...kao skauta :D

koulibaly i napoli odlucuju danas/sutra sta ce biti sa nijm. mustafi sada blizi arsenalu nego nama. matic ostaje, traore u ajaxu. brazilac tiago maia sve blizi da potpise.

Da niste na pripremama igrali neku sa 3 pozadi i sa Cuardadom kao RWB?

Diego Costa prvi spic?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout