Weenie Pooh Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Шта је Вајналдуму данас? Fasovao klupu u prošlom kolu pa se probudio. Odlično se pegla sa onim šifonjerima u sredini, pa još asistencija... Mučeni Dejvis ipak presudan faktor. Poch je posle nekako kompenzovao sa Dierom na Maneu, ali kasno.
Kanzas siti zez Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Firmino jeste u kurcu sto se ofanzivne igre tice, ali zato ima neverovatan work rate. Zna da iscacka loptu od protivnika kao Branko Lazic, a tako cesto dajemo golove. Znas kad bi Stuki jurio stopere ovako? A on je tek u kurcu. Poezija prvo poluvreme.
Weenie Pooh Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Firmino je odavno zasluzio da ispadne iz startne postave. Od kako mu se zemljak povredio ovaj je u zescem kurcu od forme i nikako da se malo trgne. Mislim da bi sa Stukijem sakupili mozda neki bod vise do sad... Sent from my E5603 using Tapatalk Sa Stukijem ne bi mogli da igraju presing. Firmina ne sluša lopta danas ali ipak radi odličan posao. Coutinho je jedino razočaranje za sada.
cvrlle Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Sa Stukijem ne bi mogli da igraju presing. Firmina ne sluša lopta danas ali ipak radi odličan posao. Coutinho je jedino razočaranje za sada. nama su u predhodnim utakmicama trebali golovi a ne presing. firmino i kad je dolazio u sanse nije ni bio blizu realizacije. mislim, ja sam prvi kojeg staridz izludjuje ali sta da radim kad je on trenutno nabolje resenje za navalu koje posedujemo. danas svi rade odlican posao a firmina ne slusa lopta jos s pocetkom decembra. imam utisak da bi klop dobio dodatno osvezenje za ekipu posle ovog izostavljanja dzana koje je ocigledno pun pogodak.
MancMellow Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Pochetino potcenio Pool na pocetku. No ipak, Skauseri odigrali bez greske
Kanzas siti zez Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Bravo! Na medjusobnoj tabeli prvih 6 timova drzimo prvo mesto, ali dzabe. A sad 16 dana pauze, samo Kloppovi treninzi i nista vise. Posle pauze svima ce da skoci overall za 10%
radnik Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Dobra pobeda. Steta samo sto ono Maneovo u prvom kroz noge nije uslo za 3-0. Red je bio vise da pobede.
Jeremija Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Odlična pobeda, umesto samo da stignemo vas, uskoro ćemo stići i njih i vas.
Mercuzzio Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Liverpool zasluženo. Još jednom se pokazalo da Dier i Davies ne mogu da zamene Vertonghen-a i Rose-a i da zbog toga trpi ceo tim. Pochettino je opasno potcenio Liverpool A Son je iz utakmice u utakmicu sve gori i gori. Neverovatno koliko bi u ovom trenutku Lamela dobro došao.
porucnik vasic Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Odlična pobeda, umesto samo da stignemo vas, uskoro ćemo stići i njih i vas. Хоћете... Liverpool zasluženo. Još jednom se pokazalo da Dier i Davies ne mogu da zamene Vertonghen-a i Rose-a i da zbog toga trpi ceo tim. Pochettino je opasno potcenio Liverpool A Son je iz utakmice u utakmicu sve gori i gori. Neverovatno koliko bi u ovom trenutku Lamela dobro došao. Како?
Mercuzzio Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Хоћете... Како? Tako što nije probao da promeni taktiku kao što je recimo protiv Čelzija odigrao sa trojicom pozadi i Rose i Walker kao wingback. Možda je mogao Wanyamu da pomeri u odbranu kao što je protiv Middlesbrough u drugom poluvremenu pa da opet proba 3-5-2. U svakom slučaju cenio je da neće primiti gol sa Dier - Davies dvojcem i zajebao se Ja poslao sa iPhonea sa Tapatalkom
porucnik vasic Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Ливерпул и Челзи имају другачије постављене тимове те ни тактички приступи не морају да буду идентични. Никаквог потцењивања није било.
Weenie Pooh Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 U pravu je Mercuzzio, ideja da će Davies sam da sačuva Manea bila je prilično suicidna, prolazio je bukvalno kao da ovog nema. Posle 2-0 i još par zicera usledila je neka intervencija, ne znam tačno šta je uradio ali Mane je češće naletao na Diera i to sa mnogo manje uspeha. Svaki aut sa leve strane izvodio im je Korejac što valjda sugeriše da je on igrao kao LWB, dakle vratili su se na tri štopera? Ali džabe to prilagođavanje kad si već u kanalu a protivnik sedi i samo čeka da se otvoriš.
Recommended Posts