Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Bravo za Martiala ovde. Stoput bolji igrač nego izvikani Rashford.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pa on ceo zivot tako igra...

Mata, Bejli, Erera ili Ibra? :mellow:

Posted (edited)

Marsijal odmah gol i asistencija...reklo bi se da ste efikasniji kad igraju bolji igrači umesto lošijih, ali to je ipak pitanje za trenera :fantom:

Edit - džozef :Hail:

Edited by Ruxin
Posted

Ja bih ovaj gol WHU poništio bez razmišlanja... :fantom:

Antonio je krenuo prema lopti i uključio se u akciju... Debil...

Posted

Bruka kako je Rashford neinteligentan, da ne upotrebim grublju reč. :isuse:

Posted

Aca Lucas u odbrani :isuse: Makar je Can na klupi. Big4 startuje.

6+, najbolji mec sezone, zabava za sve fudbalske sladokusce.

Posted

Aca Lucas u odbrani :isuse: Makar je Can na klupi. Big4 startuje.

6+, najbolji mec sezone, zabava za sve fudbalske sladokusce.

Svaka ekipa u kojoj igra lukas zaslužuje da izgubi... :(

Posted

Nije bio Lucas Skywalker loš pre sedam-osam godina, al' sad realno jeste za liferovanje. Čudo da ga toliko dugo već i držite...

Posted

Nije bio Lucas Skywalker loš pre sedam-osam godina, al' sad realno jeste za liferovanje. Čudo da ga toliko dugo već i držite...

Ja sam sumnjao još onda da ima neki kopromitujući metarojila o nekom važnom u klubu ili mu je vanbračni sin... Čovek je hodajući problem i onda mu svaki trenetr daje priliku da igra...

WBA izjednačio u 94. minuti posle odlične™ intervencije Randolpha... Debil gura igrača umesto da gleda loptu...

Posted

Taj izjednačujući gol WBA me koštao 40 poena u Prediction League-u. :isuse:

Posted

Taj izjednačujući gol WBA me koštao 40 poena u Prediction League-u. :isuse:

Obrati se golmanu WHU-a... Gledam opet i ne verujem šta je radio...

Posted (edited)

Obrati se golmanu WHU-a... Gledam opet i ne verujem šta je radio...

Ma bolje za zdravlje da ne gledam, srećom dobio sam 110 poena na našoj utakmici (tačan rezultat + bonus banker), al' ovo mi se izmigoljilo iz ruke samo tako.

predictionsjcsxa.png

Edited by Jeremija
Posted

Ja sam sumnjao još onda da ima neki kopromitujući metarojila o nekom važnom u klubu ili mu je vanbračni sin... Čovek je hodajući problem i onda mu svaki trenetr daje priliku da igra...

Lucas je Rafin vanbračni sin, on ga je doveo da bude novi Gerrard, onda odlučio da je bolji kao zadnji vezni, onda se zakleo da nikad nikome neće priznati koliko se zajebao.

Posle Beniteza, svi treneri su prošli kroz identičan ciklus sa Lucasom. Prvo ga sklone iz tima, obično i sa klupe, dovedu par veznjaka umesto njega - Hodgson se proslavio sa Poulsenom, Dalglish sa Adamom, Rodgers sa Allenom, itd. Onda shvate da ne ide, škripi u vezi i odbrani - kud ćeš, šta ćeš, vraćaj Lucasa na klupu a onda i u startnu postavu! Taj potez očajnika uglavnom ne urodi plodom, ubrzo trener popije otkaz i dođe zamena koji u startu skloni Lucasa iz tima, i sve kreće ispočetka...

Klopara za sada vozi nizbrdo po istim šinama. Jedino je pitanje da li će duže izdržati on ili Lucasov ugovor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...