Jeremija Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Bravo za Martiala ovde. Stoput bolji igrač nego izvikani Rashford.
John Coltrane Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Pa on ceo zivot tako igra... Mata, Bejli, Erera ili Ibra?
Pokojni Ruxin Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 (edited) Marsijal odmah gol i asistencija...reklo bi se da ste efikasniji kad igraju bolji igrači umesto lošijih, ali to je ipak pitanje za trenera Edit - džozef Edited February 11, 2017 by Ruxin
radisa Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Ja bih ovaj gol WHU poništio bez razmišlanja... Antonio je krenuo prema lopti i uključio se u akciju... Debil...
Jeremija Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Bruka kako je Rashford neinteligentan, da ne upotrebim grublju reč.
Kanzas siti zez Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Aca Lucas u odbrani Makar je Can na klupi. Big4 startuje. 6+, najbolji mec sezone, zabava za sve fudbalske sladokusce.
radisa Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Aca Lucas u odbrani Makar je Can na klupi. Big4 startuje. 6+, najbolji mec sezone, zabava za sve fudbalske sladokusce. Svaka ekipa u kojoj igra lukas zaslužuje da izgubi... :(
Jeremija Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Nije bio Lucas Skywalker loš pre sedam-osam godina, al' sad realno jeste za liferovanje. Čudo da ga toliko dugo već i držite...
radisa Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Nije bio Lucas Skywalker loš pre sedam-osam godina, al' sad realno jeste za liferovanje. Čudo da ga toliko dugo već i držite... Ja sam sumnjao još onda da ima neki kopromitujući metarojila o nekom važnom u klubu ili mu je vanbračni sin... Čovek je hodajući problem i onda mu svaki trenetr daje priliku da igra... WBA izjednačio u 94. minuti posle odlične intervencije Randolpha... Debil gura igrača umesto da gleda loptu...
Jeremija Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Taj izjednačujući gol WBA me koštao 40 poena u Prediction League-u.
radisa Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Taj izjednačujući gol WBA me koštao 40 poena u Prediction League-u. Obrati se golmanu WHU-a... Gledam opet i ne verujem šta je radio...
Jeremija Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 (edited) Obrati se golmanu WHU-a... Gledam opet i ne verujem šta je radio... Ma bolje za zdravlje da ne gledam, srećom dobio sam 110 poena na našoj utakmici (tačan rezultat + bonus banker), al' ovo mi se izmigoljilo iz ruke samo tako. Edited February 11, 2017 by Jeremija
Weenie Pooh Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Ja sam sumnjao još onda da ima neki kopromitujući metarojila o nekom važnom u klubu ili mu je vanbračni sin... Čovek je hodajući problem i onda mu svaki trenetr daje priliku da igra... Lucas je Rafin vanbračni sin, on ga je doveo da bude novi Gerrard, onda odlučio da je bolji kao zadnji vezni, onda se zakleo da nikad nikome neće priznati koliko se zajebao. Posle Beniteza, svi treneri su prošli kroz identičan ciklus sa Lucasom. Prvo ga sklone iz tima, obično i sa klupe, dovedu par veznjaka umesto njega - Hodgson se proslavio sa Poulsenom, Dalglish sa Adamom, Rodgers sa Allenom, itd. Onda shvate da ne ide, škripi u vezi i odbrani - kud ćeš, šta ćeš, vraćaj Lucasa na klupu a onda i u startnu postavu! Taj potez očajnika uglavnom ne urodi plodom, ubrzo trener popije otkaz i dođe zamena koji u startu skloni Lucasa iz tima, i sve kreće ispočetka... Klopara za sada vozi nizbrdo po istim šinama. Jedino je pitanje da li će duže izdržati on ili Lucasov ugovor.
Recommended Posts