Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Klatenburg je danas dao sve od sebe, što bi Šešelj rekao, "Još jedna za istoriju beščašća".   :fantom:

Posted

Meni je Aleksisova ruka daloko više ruka nego ova Glukasova... Glukasova je iznad lakta bila, Aleksisovo je bilo smeč u gol...

Posted

I dalje gledam PL sa uzivanjem, mada je neverovatno da je sudjenje ovako loše.

Hull ima solidnu ekipu, ali su napred neinventivni.

Posted (edited)

Clucas prvi put rukom - nikakav penal, nema namjere, odlicna odluka Clattenburga. Alexis nije igrao namjerno rukom - napucana ruka. Clucas rukom sprecava siguran gol - crveni karton i penal. Procitajte pravila oko igranja rukom. Kapiram da navijaci Uniteda to ne citaju jer im se kosi sa religijom, ali mogu ostali da vide kriterije oko igranja rukom, kad se svira, a kad ne. :fantom:

Klaki™ nije sudio zadnjeg igraca odbrane ni kad je Jagielka rusio Coquelina na Goodisonu, pokazivao je Monrealu da je Coleman mogao pokriti tako da se ne radi o cistoj gol-sansi. Nesto se ne sjecam prosvjeda™ zbog toga. :fantom:

Elem, Arsenal mrljav i neuvjerljiv, Markovic pravio probleme kao da je Douglas Costa ili Robben, a Ozil nista napravio nije. Walcott opet u kontraritmu. Alexis dva gola i smjehotresan dajv.

Edited by ArleKino
Posted

Clucas prvi put rukom - nikakav penal, nema namjere, odlicna odluka Clattenburga. Alexis nije igrao namjerno rukom - napucana ruka. Clucas rukom sprecava siguran gol - crveni karton i penal. Procitajte pravila oko igranja rukom. Kapiram da navijaci Uniteda to ne citaju jer im se kosi sa religijom, ali mogu ostali da vide kriterije oko igranja rukom, kad se svira, a kad ne. :fantom:

Klaki™ nije sudio zadnjeg igraca odbrane ni kad je Jagielka rusio Coquelina na Goodisonu, pokazivao je Monrealu da je Coleman mogao pokriti tako da se ne radi o cistoj gol-sansi. Nesto se ne sjecam prosvjeda™ zbog toga. :fantom:

Elem, Arsenal mrljav i neuvjerljiv, Markovic pravio probleme kao da je Douglas Costa ili Robben, a Ozil nista napravio nije. Walcott opet u kontraritmu. Alexis dva gola i smjehotresan dajv.

Ovo vise ne prolazi ni u skolskom dvoristu. Ruka u visini glave, jbt.

Na OT Votford se krece odlicno, svi sem Dinija su non-stop iza lopte, tako da se mozemo nadati ili prekidu ili bombi Pogbe.

Posted

Kaze lik na NBSN da vec sad UTD ima vise suteva u okvir gola nego za celu proslu LVG sezonu.

Posted

Uopšte me ne čudi, nažalost previše je promašaja. Mislim da su nekad pod SAF-om imali specijane treninge koncentrisane samo na šutiranje (sa Meulensteenom), trebao bi to Murinjo i ovde da uvede.

Posted

Ovo je sumanuto koliko sansi stvaramo a koliko golova dajemo, vise apsolutno nije nornalno. Moramo da damo bar jos jedan

Posted

Ja ću stvarno bataliti praćenje PL. Na poluvremenu Oliver vodi protiv WHU sa 1:0. Poništio čist gol WHU, nije dosudio penal za WHU i priznao gol nakon čistog faula za WBA. Ne znam zašto se više nerviram uopšte kad je sve to sasvim normalno. 

Posted

Mati kao da su rekli da je ova tekma pitanje zivota ili smrti.

Erera takodje dobar, Bejli bez greske. Jedina zamerka je Ibrino spustanje po svaku loptu, Runi style, prenisko igra i previse se "nudi".

Posted

Mati kao da su rekli da je ova tekma pitanje zivota ili smrti.

Erera takodje dobar, Bejli bez greske. Jedina zamerka je Ibrino spustanje po svaku loptu, Runi style, prenisko igra i previse se "nudi".

Pa on ceo zivot tako igra...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...