čekmeže Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Tako je, tom klubu tako fale siledžije, to je apsolutno tačno. Tačno po jedan duž kičme tima, neki Vijera i neki Suares-Aguero tip igrača
Random Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Strane i strane o liverpulu, a na kraju će završiti peti. Čelziju svaka čast, stegnuti su ove sezone svi imaju neku rupu u prvom timu osim njih... Sent from my A0001 using Tapatalk
copkillah Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 За ово си заслужио бан... Voljen na terenu, voljen van njega! Evo u menadžeru sam uzeo pet titula uzastopno, mahom Sako nosio traku, nuff said
John Coltrane Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Tako je, tom klubu tako fale siledžije, to je apsolutno tačno. Tačno po jedan duž kičme tima, neki Vijera i neki Suares-Aguero tip igrača Mislis dobar kao Kun i prljav kao Suarez ili...
copkillah Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Mislis dobar kao Kun i prljav kao Suarez ili... Pa pazi, jeste Suki za klasu iznad Kuna, ali mislim na taj bully tip igrača u napadu.
Kanzas siti zez Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Ja sam se srcano zalagao da Sukija prodamo Barsi samo pod uslovom da oni posalju Alexisa nama. I o tome se i govorili, ali popusili smo kitu zbog Alexisove devojke. Alexis mi je prava zamena za Sukija, lik koji ceo tim tera da grize a on ih predvodi u tome. A pritom i majstor fudbala. Jos Teveza mogu da se setim od takvih igraca koji imaju takav impact na ceo tim. Ne bih da navodim ime forumasa s kojim sam se rapravljao jer je tvrdio da Alexis ne vredi 30 milki(koliko ga je barsa cenila u nekoj razmeni), cak ni 25 ni bi dao za njega.
Pokojni Ruxin Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Ja baš i ne delim utisak sa copijem u vezi kuna. Ume ponekad da startuje divljački, ali to je nažalost sve što se tiče tog aspekta igre...nije tip koji pritiska zadnju liniju i nikad ne staje, a koliko sam pohvatao o tome se priča. Ako išta jedna od veća mana mu je što ume da deluje lenjo na terenu...
Kanzas siti zez Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Da, i ja sam to za Kuna hteo da napisem. On mi bas nije tip koji bi podigao tim u bilo kom drugom smislu osim kvalitetom koji donosi kao vrhunski napadac.
John Coltrane Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Pa pazi, jeste Suki za klasu iznad Kuna, ali mislim na taj bully tip igrača u napadu. Da je Kun bully bas i nije, al ruxin i kanzas behu brzi od mene.
Jeremija Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Marcus Rashford (Man United) Now this we weren’t expecting. Rashford has started ten Premier League games this season and Manchester United have won just two. Yes, that does say two. And they were both against a woeful Leicester side. Across all competitions, United have won just 35% of their games when Rashford has started; that rises to 81% without him. http://www.football365.com/news/five-pl-players-who-curse-their-clubs
Pokojni Ruxin Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Gori ste i od pulovaca glede žrtvovanja nedužnih jaganjaca Prvo se slomiše kola na runiju, pa na feli, onda roho beše meta jedno vreme (u međuvremenu avanzovao do da mu se i klanja čini mi se), evo sad je rašford definitivno taj... Srećom pa makar murinjo radi odličan poso, a ni snup pog nije epski zajeb
čekmeže Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Hajde da na ovom plemenitom topiku ne kačimo baš svako sranje koje se pojavi na ovom svetu a ima veze sa engleskim fudbalom.
Weenie Pooh Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Pa što, jeste da je malo cringy ali vadi ga refren -_-
Recommended Posts