porucnik vasic Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Suarez, Sturridge, i Coutinho su sve bili januarski transferi. Čak i 1 Torres je otišao u Chelsea u januaru i doneo toliko prazničnih radosti. Ne bi bio problem u manjku transfera da ne traje već mesec i kusur serija katastrofalnih rezultata. Cela jedna pobeda u ovoj godini, ej, i to u kup revanšu protiv trećeligaša. И ниједан није експлодирао на пролеће.
MiddleClass Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Pustite pokojnog Klopa. Gledajte duel dvije ekipe koje ce naredne sezone zajedno jesti gorki hljeb cempionsipa.
Lancia Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Jel Klop uopste pokusavao da vrati Balotelija u zivot?
čekmeže Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Baloteli i život ne mogu u istu rečenicu, eventualno Baloteli i eutanazija.
copkillah Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Jel Klop uopste pokusavao da vrati Balotelija u zivot? On je i Sakoa zbog nediscipline otkačio, sa ovim bi bilo kakav pokušaj bio samo gubljenje vremena.
Meazza Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Pustite pokojnog Klopa. Gledajte duel dvije ekipe koje ce naredne sezone zajedno jesti gorki hljeb cempionsipa. Meni smesno sto je poceo da propada bukvalno dan nakon sto si napisao da si konacno promenio misljenje o njemu i da si poceo da ga cenis. :D
copkillah Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Meni smesno sto je poceo da propada bukvalno dan nakon sto si napisao da si konacno promenio misljenje o njemu i da si poceo da ga cenis. :D Klopara igra mindgames sa Midlom
Pokojni Ruxin Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 On je i Sakoa zbog nediscipline otkačio, sa ovim bi bilo kakav pokušaj bio samo gubljenje vremena. Ja sam ubeđen da je to klopovo proseravanje, tj da ga je otkačio pre svega jer mu ne leži igrački. Niko ne otpisuje igrača trajno jer je zakasnio na trening ili kakav je već težak prekršaj bio u pitanju. Takođe mislim da je davno otpisao stukija, samo nikako da mu to i saopšti. Malo mi to nepošteno prema tim ljudima, al šta ja znam
copkillah Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Što se tiče Sakoa, igrao mu je on itekako ali sagorevači masti i sprdanje na pripremama su očigledno bili previše za Klopa. Ja sam prvi u fazonu da je pogrešio, a za Balotelija mislim da stvarno nije bilo smisla ni da pokušava. Što se Staridža tiče i ja mislim, kako stvari stoje, da je na leto slobodan, ali i da je spreman da mu dozvoli da ga ubedi u suprotno.
radnik Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 @ruxin Za stukija su letos imali ponude/interesovanje, ali Klopp bio decidan da ga ne prodaje, verujem da je ozbiljno racunao na njega. Gledajuci ovu sezonu ide na leto 99%. Za sakhoa mislim bas suprotno od tebe, tj. mozda je i to sto ti kazes u manjoj meri, ali jos vise i pre svega mislim da mu mentalno ne odgovara ... jak karakter, verovatno bitan u svlacionici i tim stvarima van terena.
copkillah Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 @ruxin Za stukija su letos imali ponude/interesovanje, ali Klopp bio decidan da ga ne prodaje, verujem da je ozbiljno racunao na njega. Gledajuci ovu sezonu ide na leto 99%. Za sakhoa mislim bas suprotno od tebe, tj. mozda je i to sto ti kazes u manjoj meri, ali jos vise i pre svega mislim da mu mentalno ne odgovara ... jak karakter, verovatno bitan u svlacionici i tim stvarima van terena. Sako bi meni vala bio kapiten!
radnik Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Sako bi meni vala bio kapiten! Pa malo je 'muskarcina' u Liverpoolu :) ako se dobro secam jos pre par meseci, dok su rezultati bili mnogo bolji, Shaka Hislop je pricao nesto tipa da mu fali malo muskosti kod Liverpoola, svi su nekako fem, metro, sitni i metiljavi
copkillah Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Tako je, tom klubu tako fale siledžije, to je apsolutno tačno. Tačno po jedan duž kičme tima, neki Vijera i neki Suares-Aguero tip igrača
porucnik vasic Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Sako bi meni vala bio kapiten! За ово си заслужио бан...
Recommended Posts