ArleKino Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 Drugim rijecima, Dembele je iduci Suarez?
Pokojni Ruxin Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 (edited) Sumnjam, smor bi mu bio. Pa sa njima i mučeni enrike dominira Mada seltikovci jesu u strahu, nisu valjda ni oni jadni očekivali ovakvu dominaciju. Vele dođe uskoro ale iz premera da ga vode, nema im spasa. Oborio neki rekord iz šeset sedme, ima 23:1:0 prvenstvu, 65:16 gol razlika, napravi od muse novog suareza...ma čudo neviđeno Edited February 8, 2017 by Ruxin
Kanzas siti zez Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Veceras ekskluziva na LFCTV: "Lovren: My life as a refugee".
Bustin Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Sumnjam, smor bi mu bio. Pa sa njima i mučeni enrike dominira Mada seltikovci jesu u strahu, nisu valjda ni oni jadni očekivali ovakvu dominaciju. Vele dođe uskoro ale iz premera da ga vode, nema im spasa. Oborio neki rekord iz šeset sedme, ima 23:1:0 prvenstvu, 65:16 gol razlika, napravi od muse novog suareza...ma čudo neviđeno ajd enrike ali sa njima je i pepara za malo dominirao.
goofs Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Kazu da Conte juri Romelua na leto. Treba editovati adekvatno ovo
Jeremija Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Manchester United sold over 2million more replica shirts than Liverpool last year. Unsurprisingly, United were top of the pile for annual replica shirt sales in 2016 selling 2,850,000 - many thanks to the arrivals of Paul Pogba and Zlatan Ibrahhimovic. Chelsea are United's closest Premier League rivals selling 1,650,000 shirts and Liverpool are down in seventh in the global chart selling 705,000. Arsenal were the only other Premier League side to make it in to the top 10 and there was no place for Manchester City. United topping the replica shirt sales list comes just a couple of weeks after the club returned to the top of Deloitte’s football rich list – with eight Premier League clubs making up the top 20.
Weenie Pooh Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Ode Lord u penziju Lord Gavrilo of Frodsham! Kakva igračina Da nije lomio nogu šesnaest puta na istom mestu, i da nije retardiran kao Brendanarin Urugvajac samo sa tri puta manje talenta, mogao je veliku karijeru da napravi.
jiraiya Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 (edited) Kolko se kritičara Klopa i Liverpula javilo u poslednje dve nedelje, gde su ti likovi bili tolko meseci ti kad pročitaš te tekstove (pričam za novine sa ostrva), vidiš da su u suštini sve stvari o kojima se moglo pisati i pre N.G, transferi, kvalitet igrača, širina i šta ti ja znam No, ne čudi me, primetio sam i ovako da dobar deo novinara koji pokriva Liverpula piše "navijački" Pratim ga šta radi i stvarno ne znam šta bih mu zamerio, jeste ima svojih fazona ali glupo mi je sad stavljati mu na teret to je tvrdoglav (što se u poslednje vreme gura u prvi plan), eno i Pep, Venger, Konte svako tera neku svoju priču pa nikom ništa,, na drugu stranu, ne bi se ti isti tolko ni razočarali da ga nisu do pre koji mesec uzdizali do nebesa, po mom mišljenju Liverpul odlično napreduje, pada ali se i podiže što je najbitnije, meni lično ne smeta to što se gubi u izjavama nakon kiksa, kontam da je veliki radnik, pored Pocha i Kontea sigurno ispred ostalih, zato nije ni čudo što upravo ti treneri izvlače više od 100% iz svojih ekipa bolji je od Rodzersa prosto iz razloga zato što donosi nešto Liverpulu van terena, šmek, ide klub na drugi nivo ne zbog igrača, Suareza nego upravo zbog trenera što je bitno dugoročno gledano, prosto ne mogu da zamislim da neki igrač pod Klopom izadje sa pričom da on vuče tim ima tu dobrih elemenata za zdravu osnovu pa sad nek teraju dalje Edited February 8, 2017 by jiraiya
copkillah Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Ja uopšte nisam zabrinut, samo mi je krivo to što niko nije doveden u januaru jer mislim da je ekipa trebalo da se osveži barem jednim igračem. Možda stvarno niko nije bio dostupan od onih koji bi doneli nešto novo ekipi, ali logično je da se smoriš posle onakve serije rezutlata i nijednog pojačanja.
jiraiya Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 gle, nisu ni drugi klubovi, kolko je samo Konte tražio pojačanja pa su na kraju vratili samo Akea sa pozajmice, on je još imao novac od prodaje Oskara pa ništa da je samo Klop tu "zajebao" nije i kad vrtim malo film u glavi, stvarno su retki slučajevi kad transfer u janurau napravi razliku, pada mi na pamet Matić to ako ne računam ove transfere van top6 doduše, slažem se da to nije opravdanje
Weenie Pooh Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Suarez, Sturridge, i Coutinho su sve bili januarski transferi. Čak i 1 Torres je otišao u Chelsea u januaru i doneo toliko prazničnih radosti. Ne bi bio problem u manjku transfera da ne traje već mesec i kusur serija katastrofalnih rezultata. Cela jedna pobeda u ovoj godini, ej, i to u kup revanšu protiv trećeligaša.
Pokojni Ruxin Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Ja vas molim da te izlive prema klopu ("A jes faca švabo. Baš je šarmantan i lijep, a i naočare su mu preslatke. Kad se nasmije obasja me svetlost hiljadu sunaca. Ne znam za igrače ali mene lično svaki dan uzdiže") uputite na zvaničan gej topic fudbalskog pdf-a. Zadržimo ovde stvari u sporckim okvirima
Recommended Posts